Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
schodennik_khoreografiyi_2012.doc
Скачиваний:
6
Добавлен:
13.11.2019
Размер:
326.66 Кб
Скачать

Критерії оцінювання результатів педагогічної практики з додаткової кваліфікації "Керівник дитячого хореографічного колективу"

Оцінна

ECTS

За націо-нальною системою

Визначення

Оцінювання за модульно-рейтинговою системою

%

бали

1

2

3

4

5

А

5

ВІДМІННО - відмінно. Глибокі систематизовані знання з методики та вміння використати їх на практиці; творчий підхід до організації та прове­дення занять, професійне во­лодіння колективом учнів, постановка сценічних номерів, підготовка до новорічного свята; вміння використовувати практичний показ, об’єктивно аналізувати учнівські діяльність; вміння розв’язувати дидактико-методичні задачі. Відмінне виконання з незначною кількістю помилок.

90-100

90-100

В

4

ДОБРЕ – дуже добре. Глибокі знання методики та вміння використати їх на практиці з незначною кількістю недоліків; творчий підхід до організації та прове­дення занять, професійне во­лодіння колективом учнів, незначні помилки у складанні конспекту заняття, постановка сценічних номерів, підготовка до новорічного свята(з допомогою); вміння використовувати практичний показ, об’єктивний аналізувати заняття.

83 - 89

83 -89

С

4

ДОБРЕ – добре. Глибокі знання методики та вміння використати їх на практиці, творчий підхід до організації та прове­дення занять. Постановка сценічних номерів, підготовка до новорічного свята(з допомогою) ); вміння використовувати практичний показ, об’єктивний аналізувати заняття. Але загалом правильна робота з кількома грубими помилками.

75 - 82

75 - 82

D

3

ЗАДОВІЛЬНО – задовільно. Використання знань та умінь з методики на практиці посередньо, зі значною кількістю недоліків; традиційна організація та прове­дення занять, достатнє во­лодіння колективом учнів, виявлення несамостійності у складанні конспекту заняття, недоліки у постановках номерів; вміння використовувати практичний показ, об’єктивно аналізувати учнівські діяльність,

63 - 74

63 – 74

1

2

3

4

5

Е

3

ЗАДОВІЛЬНО – достатньо. Використання знань та умінь з методики на практиці, зі значною кількістю недоліків; традиційна організація та прове­дення занять, достатнє во­лодіння колективом учнів, виявлення несамостійності у складанні конспекту заняття. Таке виконання задовольняє мінімальні критерії оцінки.

50 - 62

50 - 62

FX

2

НЕЗАДОВІЛЬНО – незадовільно. Поверхові знання з методики; традиційна організація та прове­дення занять, невміння організувати колектив учнів, виявлення несамостійності у складанні конспекту заняття та невдалим постановкам у підготовці до свят, невміння здійснювати практичний показ, суб’єктивний аналіз учнівської діяльності. Для одержання кредиту потрібне деяке доопрацювання.

49 - 21

49 - 21

F

2

НЕЗАДОВІЛЬНО – незадовільно. Необхідне повторне проведення педагогічної практики з додаткової кваліфікації.

0 -20

0 -20

37

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]