Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ЦПП.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
13.11.2019
Размер:
126.46 Кб
Скачать

Тематика контрольних робіт

для студентів заочної форми навчання

  1. Сторони та треті особи в цивільному процесі.

  2. Представництво в цивільному процесі. Адвокат в цивільному процесі.

  3. Підсудність та підвідомчість цивільних справ.

  4. Цивільні процесуальні правовідносини (поняття, суб’єкти, зміст та об’єкт).

  5. Предмет доказування в цивільній справі. Факти, що не підлягають доказуванню.

Список нормативних актів

Конституція України 1996 року.

Цивільний процесуальний кодекс України 18 березня 2004р.

Закон України від 7 лютого 2002 р. “Про судоустрій”.

Закон України від “Про статус суддів” з наступними змінами та доповненнями.

Закон України від 2 вересня 1993 р. “Про нотаріат” з наступними змінами.

Закон України від 24 березня 1998р.“Про державну виконавчу службу”.

Закон України від 21 квітня 1999 р. “Про виконавче провадження”.

Декрет Кабінету Міністрів України від 21 січня 1993 р. “Про державне мито” від 21 січня 1993 р. з наступними змінами та доповненнями.

Постанова Кабінету Міністрів України від 1 лютого 1995 р. “Про визначення розміру витрат, пов‘язаних з розшуком відповідачів у цивільних справах”.

Інструкція про порядок обчислення та справляння державного мита, затверджена наказом Головної державної податкової інспекції України від 22 квітня 1993 р. із змінами та доповненнями.

Правила адвокатської етики, прийнятті Вищою кваліфікаційною комісією адвокатури України 1999 року.

Список судової практики

Постанова Пленуму Верховного Суду України від 1 листопада 1996 р. “Про застосування Конституції при здійсненні правосуддя”. // Постанови Пленуму верховного Суду України.

Постанова Пленуму Верховного Суду України від 12 квітня 1996 р. «Про застосування законодавства, що забезпечує незалежність суддів».// Постанови Пленуму верховного Суду України.

Постанова Пленуму Верховного Суду України від 30 травня 1997 р. “Про посилення судового захисту прав та свобод людини і громадянина”// Постанови Пленуму Верховного Суду України.

Постанова Пленуму Верховного Суду України від 18 червня 1999 р. “Про застосування законодавства, що передбачає державний захист суддів, працівників суду і правоохоронних органів та осіб, які беруть участь у судочинстві”.// Постанови Пленуму верховного Суду України.

Постанова Пленуму Верховного Суду України від 30 травня 1997 р. “Про судову експертизу в кримінальних і цивільних справах”.//Постанови Пленуму верховного Суду України.

Постанова Пленуму Верховного Суду України від 28 квітня 1978 р. “Про судову практику в справах про визнання угод недійсними”.// Постанови Пленуму верховного Суду України.

Постанова Пленуму Верховного Суду України від 12 квітня 1996 р. “Про практику розгляду цивільних справ за позовами про захист прав споживачів”.//Постанови Пленуму верховного Суду України.

Постанова Пленуму Верховного Суду України від 27 березня 1992 р. “Про практику розгляду судами цивільних справ за позовами про відшкодування шкоди”.//Постанови Пленуму верховного Суду України

Постанова Пленуму Верховного Суду України від 31 березня 1995 р. “Про судову практику в справах про відшкодування моральної (немайнової) шкоди”.//Постанови Пленуму верховного Суду України Постанова Пленуму Верховного Суду України від 24 червня 1988 р. “Про практику розгляду судами скарг на постанови у справах про адміністративні правопорушення”.//Постанови Пленуму верховного Суду України.

Постанова Пленуму Верховного Суду України від 28 березня 1972 р. “Про судову практику в справах про визнання громадянина обмежено дієздатним чи недієздатним”.//Постанови Пленуму верховного Суду України.

Постанова Пленуму Верховного Суду України від 7 липня 1995 р. “Про практику розгляду судами справ про встановлення неправильності запису в актах громадянського стану”.//Постанови Пленуму верховного Суду України.

Постанова Пленуму Верховного Суду України від 31 січня 1992 р. “Про судову практику в справах за скаргами на нотаріальні дії або відмову в їх вчиненні”.//Постанови Пленуму верховного Суду України).

Постанова Пленуму Верховного Суду України від 27 серпня 1976 р. “Про судову практику в справах про виключення майна з опису”.//Постанови Пленуму верховного Суду України.

Постанова Пленуму Верховного Суду України від 31 березня 1995 р. “Про судову практику в справах про встановлення фактів, що мають юридичне зачення”.//Постанови Пленуму верховного Суду України.

Постанова Пленуму Верховного Суду України від 21 грудня 1990 р. “Про практику застосування судами процесуального законодавства при розгляді цивільних справ по першій інстанції”.//Постанови Пленуму верховного Суду України

Постанова Пленуму Верховного Суду України від 29 грудня 1976 р. “Про судове рішення”.//Постанови Пленуму верховного Суду України

Постанова Пленуму Верховного Суду України від 27 лютого 1981 р. “Про практику перегляду судами у зв’язку з ново виявленими обставинами рішень, ухвал і постанов у цивільних справах, що набрали законної сили”.//Постанови Пленуму верховного Суду України

Постанова Пленуму Верховного Суду України від 24 грудня 1999 р. “Про практику розгляду судами клопотань про визнання й виконання рішень іноземних судів та арбітражів і про скасування рішень, постановлених у порядку міжнародного комерційного арбітражу на території України”.//Постанови Пленуму верховного Суду України

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]