Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
індивідуальна робота 2012 з.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
11.11.2019
Размер:
352.26 Кб
Скачать

Національний університет Львівська політехніка

Навчально-науковий інститут підприємництва та перспективних технологій

Кафедра фінансів

"Гроші та кредит"

Методичні вказівки до виконання індивідуальних завдань

для студентів спеціальності 5.03050901 “Бухгалтерський облік”

заочної форми навчання

Львів – 2012

Методичні вказівки до виконання індивідуальних завдань для студентів 5.03050901 “Бухгалтерський облік” з дисципліни “Гроші та кредит” складені ст. викладачем Волошин О.П.

_____ серпня 2012 року _______________________________

підпис

Методичні вказівки до виконання індивідуальних завдань для студентів 5.03050901 “Бухгалтерський облік” з дисципліни “Гроші та кредит” обговорено та схвалено на засіданні кафедри фінансів.

Протокол № 1 від ___ серпня 2012 р.

Завідувач кафедри Фінансів ______________ доц., к.е.н. Гориславець П.А.

Методичні вказівки до виконання індивідуальних завдань для студентів 5.03050901 “Бухгалтерський облік” з дисципліни “Гроші та кредит” обговорено та схвалено на засіданні науково - методичної ради інституту.

Протокол № 1 від ____ серпня 2012 р.

З М І С Т

  1. Загальні положення

  2. Перелік завдань, вимоги до їх виконання та критерії оцінювання

  3. Література

  4. Додаток 1. Варіанти індивідуальних завдань.

  5. Додаток 2. Теоретичні питання до індивідуальних завдань.

  6. Додаток 3. Поняття

  7. Додаток 4. Задачі.

  8. Додаток 5. Зразок титульної сторінки індивідуального завдання

    1. Загальні положення.

Індивідуальна робота студента, як складова його самостійної роботи, є невід'ємною частиною навчального процесу і базою належного засвоєння теоретичного матеріалу та набуття практичних навиків з дисципліни. Робочою програмою дисципліни “Гроші та кредит” передбачено написання і захист двох індивідуальних завдань заданого варіанту, за які студент максимально може отримати по 8 балів, а їх виконання є умовою допуску до семестрового контролю (екзамену). Індивідуальні завдання виконуються в письмовому вигляді на папері формату А4. Оформлення здійснюється відповідно до сучасних вимог. Текст слід набрати на комп'ютері; допускається текст, написаний від руки, але розбірливим, чітким почерком. Зразок титульної сторінки наведено в Додатку 5. В кінці роботи слід навести перелік джерел інформації (не менше п’яти), використаних при написанні теоретичних питань даного індивідуального завдання.

2. Перелік завдань, вимоги до їх виконання та критерії оцінювання.

1. “Написання індивідуального завдання заданого варіанту”.

Обсяг індивідуального завдання – 8-10 друкованих сторінок. Відповідь повинна базуватися не тільки на лекційному матеріалі, але й на розгорненій інформації про стан проблеми, що розглядається, перспективи її розвитку тощо. При цьому слід використовувати нормативно-законодавчі матеріали, довідники, статистичні збірники, спеціальну літературу.

На всі використані джерела інформації обов'язково наводяться посилання на перелік літературних джерел в кінці індивідуального завдання, одним з наведених способів:

а) зноскою в нижній частині відповідної сторінки реферату;

б) посиланням в кінці відповідного рядка тексту роботи на перелік літературних джерел ( в квадратних дужках наводиться номер літературного джерела з переліку, наведеного в кінці реферату, і після коми номер сторінки).

Максимальна кількість балів (20 балів) при оцінюванні виконання індивідуальної роботи, виставляється за такими критеріями:

- за повні обґрунтовані відповіді на теоретичні питання;

- при розв’язуванні задач - за запропонований правильний алгоритм вирішення завдання; за знання теоретичних основ проблеми, поставленої в завданні; за володіння формулами та математичними методами, необхідними для вирішення завдання; за отриманий правильний результат.

Індивідуальна робота складається з :

- двох теоретичних питань (по 5 балів);

- п’яти понять (по 1 балу);

- однієї задачі (5 балів).

При невиконанні окремих критеріїв з тієї чи іншої форми контролю знань кількість балів, яка виставляється студентові, може бути знижена:

-за неповну відповідь - 0,5 бала,

-за невчасне виконання - 0,5 бала;

-за неточність висвітлення питання - 1,5 бала;

-за недостатнє розкриття питання - 1 бал;

-за відсутність посилань на літературні джерела - 1 бал;

-за невірні розв'язки - 1,5 бала;

-за відсутність формул та їх тлумаченням - 1 бал.

Варіанти індивідуальних завдань наведені в додатку 1, теоретичні питання до індивідуальних завдань - в додатку 2, поняття – в додатку 3, задачі – в додатку 4.