Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
для заоч.Титулка бакалавр заочний.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
27.09.2019
Размер:
88.06 Кб
Скачать

Замовлення

Керівництво

(назва підприємства, установи, організації)

прохає закріпити за

(П.І.П.)

який(а) працює або проходив (ла) практику в нашому підприємстві (установі, організації)

(посада)

і навчається у Вашій академії, наступну тему випускної роботи:

Дослідження по даному питанню зв’язані з умовами діяльності суб’єкта господарювання. Отримані результати, висновки і пропозиції будуть прийняті до впровадження.

Керівник підприємства

(установи, організації) _____________ ___________________

(підпис) (П.І.П.)

М.П. «01» березня 2012 р.

Відгук керівника випускної роботи

на випускну роботу студента(ки) факультету обліку та фінансів Полтавської державної аграрної академії ОКР «Бакалавр» за напрямом підготовки

6.030509 «Облік і аудит» галузі знань 0501 «Економіка і підприємництво»

Степанової Інни Сергіївни

на тему: «Облік і аналіз основних засобів підприємства» (на матеріалах сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю «Благовість» Зіньківського району

виконану на кафедрі економічної теорії та економічних досліджень

під керівництвом к.е.н., доцента Тютюнника Ю.М.

Коротка характеристика (зміст): Випускна робота присвячена актуальним проблемам обліку та аналізу основних засобів. Розділи роботи розкривають основні напрямки дослідження, написані логічно і змістовно. Теоретична частина роботи виконана на підставі критичного опрацювання законодавчих і нормативних актів, інструктивних матеріалів, навчальної літератури останніх років з теми дослідження. Автором роботи проведений аналіз фінансово-економічної діяльності досліджуваного підприємства. Особлива увага приділена питанням обліку основних засобів: розглянуто завдання обліку основних засобів, організації та автоматизації документування руху основних засобів, організації синтетичного та аналітичного обліку надходження та вибуття таких об’єктів обліку. Проведено аналіз наявності, руху та використання основних засобів досліджуваного підприємства. Визначені показники ефективності використання основного капіталу та пропозиції щодо їх покращення. Автором було обґрунтовано висновки за результатами дослідження та розроблено рекомендації щодо удосконалення облікової та аналітичної роботи. Матеріал роботи викладений логічно, літературною українською мовою. Тема дослідження достатньо повно розкрита.

Практична значимість: Пропозиції автора конкретні, обґрунтовані, мають практичне спрямування та можуть бути впровадженні на підприємстві. Визначено резерви нарощування виробничого потенціалу, і зокрема шляхи та джерела оновлення основних засобів.

Загальна оцінка (висновок): Випускна робота відповідає основним вимогам до змісту та оформлення випускних робіт напряму підготовки «Облік і аудит» і рекомендується до захисту перед Державною екзаменаційною комісією.

Науковий керівник _____________ Тютюнник Ю.М.

(підпис)

«20» червня 2012 р.