Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
programa_oznayomchoyi_praktiki_3y.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
24.09.2019
Размер:
223.23 Кб
Скачать

1.4. Обов'язки студента-практиканта

Під час проходження практики студент зобов'язаний:

  • дотримуватися правил внутрішнього розпорядку, які діють в організації, на підприємстві;

  • у повному обсязі виконувати завдання, що передбачені програмою практики;

  • регулярно вести щоденник практики;

  • вести робочий зошит для записів необхідних цифрових матеріалів, накопичувати копії документів, що належать до питань програми практики і використовувати їх під час написання звітів про проходження практики;

  • збирати фактичний матеріал для написання звіту;

  • своєчасно подавати керівникові практики звіт про проходження ознайомчої практики оформлений згідно вимогам.

При порушенні студентами-практикантами трудової дисципліни, правил внутрішнього розпорядку, техніки безпеки тощо, на них згідно з наказом керівника організації їм може бути винесена догана, про що необхідно повідомити декану факультету і на кафедру.

Розділ 2 проходження ознайомчої практики

При обранні місця проходження ознайомчої практики студент має можливість ознайомитися з пропонованим переліком напрямів практичного дослідження та здійснювати дослідження на основі з одного з запропонованих нижче завдань. Тематика звіту з ознайомчої практики безпосередньо залежить від бази практики.

Згідно своїх обов’язків керівник практики від бази практики ознайомлює студента з організаційною структурою підприємства, його функціональних підрозділів. Також забезпечує доступ до інформації та матеріалів необхідних студенту під час написання звіту. Допускає студента до виконання безпосередніх обов’язків спеціаліста відповідного відділу чи підрозділу за для освоєння ним практичних аспектів маркетингової роботи та висвітлення її в звіті.

В залежності від місця проходження практики, звіт має обов’язково відображати наступні пункти:

1. Для проходження практики у банківській установі: загальна характеристика банку, організаційно-управлінська структура відділення (філії), класифікація банківських операцій та послуг, опис депозитних операцій банку, аналіз кредитних операцій банку, опис валютних операцій банку, карткові продукти, розрахунково-касові операції, аналіз розміру, динаміки та структури кредитного портфелю, охорона праці.

2. Для проходження практики у бюджетній установі: характеристика діяльності бюджетної установи, організаційна структура бюджетної установи, аналіз доходної частини кошторису бюджетної установи, аналіз видаткової частини кошторису бюджетної установи, аналіз спеціального фонду кошторису бюджетної установи, аналіз доходної частини відповідного бюджету, аналіз видаткової частини відповідного бюджету, аналіз бюджетної документації, аналіз виконання фактичних та планових показників діяльності, аналіз бюджетних програм, аналіз формування та виконання бюджету розвитку, охорона праці.

3. Для проходженні практики на підприємстві: організаційно-економічна характеристика підприємства, фінансова робота на підприємстві (практичний аспект), аналіз активів та пасивів підприємства, аналіз показників ліквідності підприємства, аналіз показників фінансової стійкості підприємства, аналіз показників ділової активності підприємства, аналіз прибутку та рентабельності підприємства, використання технологій управління фінансами на підприємстві, покращення фінансового стану та підвищення ефективності діяльності підприємства, охорона праці.

4. Для проходження практики на базі страхової компанії: організаційно-економічна характеристика страхової компанії, організаційно-управлінська структура страхової компанії, фінансова структура страхової компанії, класифікація страхових послуг, аналіз рейтингу страхової компанії, аналіз показників діяльності страхової компанії, аналіз показників ліквідності страхової компанії, аналіз показників фінансової стійкості страхової компанії, аналіз показників прибутковості страхової компанії, фінансово-економічні та організаційні аспекти поліпшення фінансового стану страхової компанії, охорона праці.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]