Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Лекція 9.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
14.09.2019
Размер:
54.27 Кб
Скачать

V. Стадія: Робоча документація (р)

Стадія "Р" розробляється для виконання будівельно-монтажних робіт на підставі затвердженої попередньої стадії (іноді можливі винятки). До її складу входять робочі креслення. Обсяг і деталізація робочих креслень повинні бути доведені до мінімально необхідних обсягів.

Після затвердження "П", "ЕП", "ТЕР" за рішенням Замовника робочі креслення можуть розроблятися підрядником чи іншим проектувальником, що одержав у встановленому порядку право на відповідний вид діяльності, із залученням авторів або за їх письмовою згодою на виконання робочих креслень іншими виконавцями з дотриманням авторських рішень затвердженого "П", "ЕП", "ТЕР" і дотриманням авторських прав.

Для окремих особливо складних об’єктів проектувальник під час виконання робочої документації може здійснювати додаткові розробки, що не передбачені нормативними документами і уточнюють матеріали проекту. Необхідність зазначених розробок визначається Замовником. Для об’єктів виробничого призначення до складу вихідних даних повинні входити також відомості про потребу в енергоресурсах, обслуговуючих площадках та охороні обладнання.

Склад:

Робочі креслення;

Специфікації обладнання, виробів і матеріалів;

Кошторисна документація;

Контрольні питання:

  1. Комплексна оцінка якості створення об’єкту дизайну.

  2. Що включає в себе комплексна оцінка якості?

  3. Склад проектної документації

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]