Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
К.Р. 4 курс.doc
Скачиваний:
7
Добавлен:
10.09.2019
Размер:
180.22 Кб
Скачать
  1. Тематика курсової роботи

Теми курсової роботи розробляються і затверджуються кафедрою, що веде даний курс.

Завдання до курсової роботи є індивідуальним. В окремих випадках можливі теми дослідницького характеру. Допускається розробка комплексних тем, що відповідають розділи яких складають зміст проектів декількох студентів даної спеціальності й інших спеціальностей.

Орієнтовані теми курсової роботи: / I семестр./

- Розробка проекту тематичного кафе. /У стилі модерн/

- Розробка проекту тематичного кафе. /У класичному стилі /.

- Розробка проекту тематичного кафе. /У стилі кантрі/.

- Розробка проекту тематичного кафе. /У стилі хай-тек/.

- Розробка проекту джаз кафе.

- Розробка проекту літературного кафе.

- Розробка проекту екзотичного кафе.

Орієнтовані теми курсової роботи: / II семестр./

- Розробка проекту виставкової конструкції.

- Розробка проекту конструкції для виносної торгівлі.

- Розробка проекту конструкції для проходу карнавалу.

- Розробка проекту конструкції рекламно - агітаційного характеру.

3. Етапи курсової роботи

Визначення основних етапів виконання курсової роботи дозволяє студентові найбільш оптимально організувати самостійну роботу, визначити черговість розв'язуваних завдань курсового проектування.

Етап 3.1. Аналіз теми.

Після отримання завдання студент приступає до збору необхідної інформації по запропонованій тематиці: необхідну спеціальну літературу й каталоги; вивчає специфіку об'єкта проектування в реальних умовах; вивчає існуючі прототипи, аналогове середовище об'єкту проектування; вивчає існуючі державні норми й стандарти; уточнюється і конкретизується комплекс вимог до об'єкту проектування.

Матеріали вивчення підготовчого матеріалу, аналізу аналогового середовища і прототипів оформлюються у додатку до курсового проектування і є основою що визначає концепцію подальшого проектування.

Етап 3.2. Визначення концепції проектування

При формуванні концепції проектування студент фіксує оригінальну авторську проектну ідею, а також засоби й методи її втілення. Проектна ідея ґрунтується на результатах до проектного аналізу аналогового середовища й прототипів, детальному вивченні об'єкта проектування і його специфіки.

На даному етапі рекомендується визначити перелік конкретних об'єктів, які сформують проектно-графічну частину курсової роботи, та виконати попередню компоновку "у масах" графічної частини для подальшого розміщення об'єктів на демонстраційних планшетах.

Етап 3.3. Пошуковий етап

На цьому етапі напрацьовуються фор ескізи (чорнові варіанти, зазвичай зовсім несхожі між собою), тим самим окреслюються напрямки подальшого пошуку.

Спільно з керівником проекту уточнюються можливі варіанти, основні ідеї та можливості реалізації цих напрямків у загальних рисах.

Етап 3.4. Етап концептуальної ідеї та дизайн пропозиції, оформлення.

Формування концептуальної ідеї проектування базується на результатах перед проектного аналізу об'єкта проектування його специфіки та розробки. Студент фіксує оригінальну авторську проектну ідею та розробляє варіанти форм та рішень по обраному варіанту, остаточно фіксує обраний напрям пошуку. Концептуальна ідея повинна бути відображена у графіці або макеті. Пропозиція аналізується сумісно з керівником проекту, де надається попередня оцінка переваг і недоліків обраної ідеї. .

Студент зобов'язаний оформити пояснювальну записку і графічний матеріал відповідно до вимог до оформлення проектної документації, регламентованих діючими стандартами.

Етап 3.5. Завершальний етап курсової роботи

Студент переходить до виконання проектно-графічної частини та макетів об'єктів проектування. На даному етапі виконується : демонстраційна частина (демонстраційні планшети) курсової роботи, остаточно редагується зміст пояснювальної записки й визначаються основні тези по поданню й захисту проектно-графічних матеріалів.

Проектно-графічні матеріали курсової роботи й пояснювальна записка надаються на ознайомлення керівнику проекту.