Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
4B1F237E.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
10.09.2019
Размер:
166.91 Кб
Скачать

3. Порядок проведення олімпіади

3.1. I та II етапи Всеукраїнської студентської олімпіади складаються з турів. Кількість турів (теоретичний, практичний, експериментальний тощо), форми їх проведення (письмові роботи, співбесіди, круглі столи, конференції тощо) на кожному етапі визначають оргкомітети.

3.2. I етап Всеукраїнської студентської олімпіади.

3.2.1. I етап Олімпіади з відповідної навчальної дисципліни, напряму, спеціальності проводиться з 20 грудня по15 березня поточного навчального року.

3.2.2. Умови і порядок проведення I етапу Олімпіади, склад оргкомітету та журі у кожному вищому навчальному закладі реґламентуються відповідним наказом ректора.

3.2.3. Після підведення підсумків I етапу Олімпіади оргкомітет за поданням журі визначає переможців і рекомендує їх для участі в II етапі. Підставою для участі студента у II етапі Олімпіади вважається заповнена оргкомітетом анкета на кожного учасника окремо (додаток 1).

3.2.4. Анкети переможців студентських олімпіад надсилаються до базового вищого навчального закладу до 1 квітня.

3.2.5. Ректори вищих навчальних закладів забезпечують участь переможців I етапу у II етапі та надсилають інформацію про проведення кожного з етапів Олімпіади Науково-методичному центру вищої освіти Міністерства освіти і науки України до 15 червня (додаток 2).

3.3. II етап Всеукраїнської студентської олімпіади.

3.3.1. Умови і порядок проведення II етапу Олімпіади, склад оргкомітету, журі, мандатної та апеляційної комісій затверджуються наказом ректора базового вищого навчального закладу.

3.3.2. II етап Олімпіади проводиться в квітні-травні поточного навчального року між переможцями I етапу. Конкретний термін проведення II етапу Олімпіади визначається оргкомітетами базових вищих навчальних закла­дів і затверджується наказом Міністерства освіти і науки України.

3.3.3. Базовий вищий навчальний заклад надсилає вищим навчальним закладам, студенти яких братимуть участь у II етапі Олімпіади:

- листи запрошення з інформацією про умови проведення олімпіади з відповідної навчальної дисципліни чи спеціальності (до 15 лютого);

- інформацію про результати Олімпіади (додаток 3, форма 3);

- завдання та рекомендації щодо вдосконалення навчального проце­су з відповідних спеціальностей.

3.3.4. Оргкомітет з проведення II етапу Олімпіади надсилає Науково-методичному центру вищої освіти до 15 червня поточного року звіт про проведення II етапу Олімпіади (додаток 3).

3.3.5. Довідки-подання на відзначення активних організаторів Олімпіади надсилаються 1 раз після закінчення 3-х річного терміну проведення олімпіад (додаток 4). При підготовці довідки-подання чітко додержуватись наказів Міністерства освіти і науки України "Про відзначення Почесною грамотою"

від 03.02 2003 р. № 46 та "Про відзначення знаком "Відмінник освіти"

від 03.02. 2003р. № 47.

У разі, коли звіт подається невчасно або не відповідає вимогам цього Положення, результати проведення відповідної Олімпіади Всеукраїнським оргкомітетом не розглядаються.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]