Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Lantsyug_Khristi.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
03.09.2019
Размер:
70.14 Кб
Скачать

Міністерство освіти і науки України

ІФНТУНГ

Кафедра управління виробництвом

Моделювання логістичного ланцюга для

БЛВУМГ УМГ ”Прикарпаттрансгаз”

Виконала:

ст..гр. МО-06-2

Паньків Х.Я.

Перевірила :

Полянська А.С.

м.Івано-Франківськ

-2010-

зміст

Розділ 1 Загальна характеристика БЛВУМГ УМГ ”Прикарпаттрансгаз”

Розділ 2 Логістичні підсистеми підприємства

Розділ 3 Логістичний ланцюг БЛВУМГ УМГ ”Прикарпаттрансгаз”

Розділ 4 Аналіз логістичного ланцюга

Розділ 5 Висновки

Список використаної літератури

Розділ 1 Загальна характеристика блвумг умг ”Прикарпаттрансгаз”

Богородчанське виробниче управління магістральних газопроводів є структурним підрозділом управління магістральних газопроводів "Прикарпаттрансгаз" дочірньої компанії "Укртрансгаз" НАК "Нафтогаз України".

Предметом діяльності підприємства є транспортування природного газу споживачам, будівництво та ремонт магістральних газопроводів, а також інша діяльність, яка не супе­­­речить Положенню.

Магістральні газопроводи, що експлуатуються БЛВУМГ територіально пролягають Закарпатською, Львівською, Івано-Франківською, Чернівецькою, Тернопільською, Вінницькою областями і забезпечують подачу газу великим промисловим та побутовим споживачам міст Івано-Франківська, Чернівців, Ужгорода, а також численним районним і сільським споживачам. Крім того, по магістральних газопроводах підприємства забезпечується подача газу на експорт в Молдову (ГВС Олексіївка, ГВС Гребіники).

По магістральних газопроводах підприємства здійснюється транспорт:

а) природного газу з родовищ Битківського, Бабченського, Гринівського, Косівського, Чорногузського і Ковалівського ГПУ ”Львівгазвидобування”;

б) природного газу Богородчанського ПСГ УМГ ”Прикарпаттрансгаз”;

в) природного газу Надвірнянського НГДУ з газоконденсатних родовищ Космач і Росільна;

г) газу від Долинського ГБЗ;

д) природного газу УМГ ”Львівтрансгаз”;

Газопроводи підприємства пролягають по рівнинній місцевості південно-західного регіону України, що характеризується значною кількістю протяжних переходів через великі водні перешкоди (річки Дністер, Прут, Черемош, Бистриця Надвірнянська, Бистриця Солотвинська, Лімниця ), а з другого боку, по геологічно складному рельєфу передгірних районів Карпат, що характеризується значною кількістю повітряних та балкових переходів, активними ерозійними та зсувними процесами, труднодоступністю окремих дільниць траси. Це, в свою чергу, впливає на специфіку методів експлуатації лінійної частини магістральних газопроводів, кількість трудових та матеріальних затрат для підтримання газопроводів в технічно справному та безпечному стані.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]