Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
билети_ТП.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
02.09.2019
Размер:
123.9 Кб
Скачать

Завдання №__13__

Теоретична частина

  1. Механічна обробка металів. Розточувальні роботи. Інструменти для розточувальних робіт, розточувальні верстати.

2. Технологія прокатного виробництва, виробництво заготовок та фасонних профілів, виготовлення труб, технологія виготовлення кольорових металів та сплавів (на прикладі виготовлення алюмінію, міді та їх сплавів)

Практична частина

1. Визначити швидкість головного руху різання при обточуванні заготівки діаметром D=120 мм на токарному верстаті з частотою обертання шпінделя n=500 хв-1.

Завдання №__14__

Теоретична частина

1. Токарна обробка. Будова та принцип дії автоматів подовжнього точіння. Методи отримання різних поверхонь деталей на автоматах подовжнього точіння.

2. Основні поняття про вироби (типи виробів), конструкторська документація, основні етапи проектування приладів, структура технологічного процесу, основні методи організації технологічних процесів.

Практична частина

1. Визначити глибину різання t при обточуванні заготівки діаметром D=188 мм на токарному верстаті в два переходи. При попередній обробці заготівка обточується до D0=182 мм, а при остаточній обробці – до d=180 мм.

Завдання №__15__

Теоретична частина

1. Класифікація покриттів в залежності від призначення, від умов, в яких має працювати прилад та окремі деталі. Умовні позначення. Нанесення покриттів. Підготовка поверхонь виробів під покриття. Дифузійні покриття.

2. Технологія виготовлення деталей з пластмас. Пресування (метод прямого пресування, метод литтєвого пресування), лиття під тиском.

Практична частина

1. Визначити глибину різання t при обточуванні заготівки діаметром D=95 мм на токарному верстаті в два переходи. При попередній обробці заготівка обточується до D0=88,5 мм, а при остаточній обробці – до d=87 мм.

Завдання №__16__

Теоретична частина

  1. Технологія виготовлення деталей з пластмас. Загальні відомості. Види пластмас.

  1. Різновиди монтажу, їх характеристики. Типовий технологічний процес електромонтажу.

Практична частина

1. Визначити основний час при подовжньому обточуванні на прохід шийки валу від D=70 мм до d=64 мм на довжині l=200 мм. Частота обертання шпінделя верстата n=600 хв-1 , подача різця S0=0,4 мм/об. Обробка проводиться за один робочий хід. Різець прохідної з головним кутом в плані φ=450.

Завдання №__17__

Теоретична частина

  1. Друкований монтаж. Терміни та визначення. Класифікація друкованих плат.

  1. Лакофарбові захисні покриття. Лакофарбові декоративні покриття. Лакофарбові спеціальні покриття.

Практична частина

1. Визначити основний час при подовжньому обточуванні напрохід шийки валу від D=118 мм до d=110 мм на довжині l=350 мм. Частота обертання шпінделя верстата n=315 хв-1 , подача різця S0=0,52 мм/об. Обробка проводиться за один робочий хід. Різець прохідної з головним кутом в плані φ=600.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]