Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
obshhaja_ehlektrotekhnika_or_shevchenko.docx
Скачиваний:
3
Добавлен:
02.09.2019
Размер:
41.87 Кб
Скачать

12

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ УКРАЇНИ

ХАРЦИЗЬКИЙ МЕТАЛУРГІЙНИЙ ТЕХНІКУМ

ДЕРЖАВНОГО ВИЩОГО НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ

“ДОНЕЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ”

ЗАТВЕРДЖУЮ: Заст. директора з НР

________________ С.В.Бардаченко

“______”_____________2012

Методичні вказівки й завдання для виконання домашньої контрольної роботи

для студентів денної форми навчання

навчальної дисципліни

Загальна електротехніка з основами електроніки

ГАЛУЗЬ ЗНАНЬ

0505 "Машинобудування та матеріалообробка

НАПРЯМ ПІДГОТОВКИ

5.050502 "Інженерна механіка"

СПЕЦІАЛЬНІСТЬ

5.05050205 "Обслуговування та ремонт обладнання металургійних підприємств"

КВАЛІФІКАЦІЯ

3115 технік з експлуатації та ремонту устаткування

2011

Методичні вказівки і завдання до домашньої контрольної роботи з дисципліни «Загальна електротехніка з основами електроніки».

Розробник завдань до домашньої контрольної роботи і методичних вказівок: Шевченко Н.П. - викладач електротехнічних дисциплін ІІ категорії Харцизького металургійного технікуму ДВНЗ «ДонНТУ»

Домашня контрольна робота з дисципліни «Загальна електротехніка з основами електроніки». проводиться із метою перевірки і закріплення знань студентів отриманих при вивченні дисципліни спеціальності 5.05050205 "Обслуговування та ремонт обладнання металургійних підприємств"

Розглянуто та схвалено

- на засіданні циклової комісії електротехнічних дисциплін

(протокол № __6__від___05. 01.2012_)голова ц/к_____________ Н.П. Шевченко

Методичні вказівки по виконанню контрольної роботи

Контрольна робота із загальної електротехніки містить два завдання. Варіанти для кожного студента індивідуальні. Номер варіанта визначається за номером у списку по журналу. Завдання, виконані не за своїм варіантом, не зараховуються й вертаються студентові.

Контрольна робота виконується українською мовою в окремому зошиті, бажано в клітку. Умови завдання варто переписувати повністю. Після чого наводити коротку умову, і необхідні схеми. Умову кожного наступного завдання необхідно починати писати з нового аркуша. Необхідно залишати поля 20-25мм для зауважень рецензента й 2-3 сторінки наприкінці зошита для рецензії. Сторінки зошита обов'язково повинні бути пронумеровані. Формули й розрахунки пишуться чорнилом, а схеми й креслення виконують олівцем, на векторних діаграмах вказують масштаб. Рішення завдань обов'язково ведуть у міжнародній системі одиниць з певними поясненнями.

Після одержання роботи з оцінкою й зауваженнями викладача необхідно виправити відзначені помилки, виконати всі його вказівки й повторити недостатньо засвоєний матеріал. Якщо контрольна робота одержала незадовільну оцінку, то студент виконує її знову по старому варіанту й відправляє на повторну перевірку. Якщо робота зарахована за умови внесення виправлень, то всі необхідні виправлення роблять наприкінці роботи після рецензії, у розділі « Робота над помилками». Не можна вносити які-небудь виправлення в текст, розрахунки або графіки, переглянуті викладачем. У випадку виникнення труднощів при виконанні контрольної роботи студент повинен звернутися до викладача для одержання консультації.

Здача екзамену дозволяється студентам, які отримали позитивні оцінки по обов’язковій контрольній роботі, домашній контрольній роботі й залік по лабораторним роботам.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]