Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Мет_Взаимодействие_2011.doc
Скачиваний:
9
Добавлен:
28.08.2019
Размер:
4.43 Mб
Скачать

М ІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ УКРАЇНИ

Дніпропетровський національний університет залізничного транспорту імені академіка в. Лазаряна

Кафедра «Станції та вузли»

Взаємодія видів транспорту

Методичні вказівки до виконання контрольної роботи «Організація роботи пунктів перевалки вантажів у змішаних сполученнях»

Укладачі: М. І. Березовий

О. О. Мазуренко

Т. В. Болвановська

Для студентів безвідривної форми навчання спеціальності 7.100403 «Організація перевезень та управління на залізничному транспорті»

Дніпропетровськ 2012

УДК 656.212

Укладачі:

Березовий Микола Іванович

Мазуренко Олександр Олександрович

Болвановська Тетяна Валентинівна

Рецензенти:

Виконавчий директор ТОВ «Іллічівський морський рибний порт» капітан К. К. Лавриненко

канд. техн. наук, доц. Д. М. Козаченко (ДІІТ)

Взаємодія видів транспорту [Текст]: Методичні вказівки до виконання контрольної роботи «Організація роботи пунктів перевалки вантажів у змішаних сполученнях» / уклад.: М. І. Березовий, О. О. Мазуренко, Т. В. Болвановська; Дніпропетр. нац. ун-т залізн. трансп. ім. акад. В. Лазаряна. – Д.: Вид-во Дніпропетр. нац. ун-ту залізн. трансп. ім. акад. В. Лазаряна, 2012. – 24 с.

Методичні вказівки призначені для студентів вищих навчальних закладів спеціальності 7.100403 «Організація перевезень та управління на залізничному транспорті» при вивченні дисципліни «Взаємодія видів транспорту».

Методичні вказівки містять вихідні дані до контрольної роботи, рекомендації по побудові графіків обробки автомобілів на вантажному складі, контактних графіків вантажної обробки суден та вагонів в пунктах взаємодії річкового та залізничного транспорту

Іл. 1. Табл. 3. Бібліогр.: 3 назв.

Березовий М. І. та ін., укладання, 2012

Вид-во Дніпропетр. нац. ун-ту залізн. трансп. ім. акад. В. Лазаряна, редагування, оригінал-макет, 2012

Загальні вказівки

У рамках вивчення дисципліни «Взаємодія видів транспорту» кожен студент центру дистанційної освіти спеціальності 7.100403 «Організація перевезень та управління на залізничному транспорті» повинен виконати контрольну роботу.

Контрольна робота складається з трьох задач.

У задачі 1 потрібно визначити ефективність регулювання підведення автомобілів до вантажних складів на залізничних станціях чи в пунктах перевантаження на основі імітаційного моделювання. Вихідні дані приймаються з дод. А1 у відповідності зі значеннями цифр навчального шифру. Наприклад, для навчального шифру 175 у нульовому розряді записана цифра 5, у першому – 7, а в другому – 1.

У задачі 2 необхідно розробити контактний графік вантажної обробки річкових суден та залізничних составів для узгодженого графіку руху видів транспорту, що взаємодіють. У задачі 3 необхідно розробити контактний графік вантажної обробки річкових суден та залізничних составів у разі неузгодженого графіку руху з використанням «складу на колесах». Вихідні дані до задач 2 та 3 приймаються з дод. А2 та А3 відповідно, аналогічно вибору даних для задачі 1.

Контрольна робота, виконана за варіантом, що не відповідає навчальному шифрові студента, залікові не підлягає.