Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
187__5.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
26.08.2019
Размер:
620.03 Кб
Скачать

56

Міністерство аграрної політики України

Луганський національний аграрний університет Бєлослудцева в.М., Комінова г.Г., Мільчевська ж.І.

Тимчасові методичні вказівки

до дипломного проектування

для студентів спеціальності 7.08010103

«Землеустрій та кадастр»

Луганськ – 2011

УДК 378.663.141

Бєлослудцева В.М., Комінова Г.Г., Мільчевська Ж.І. Тимчасові методичні вказівки до дипломного проектування для студентів спеціальності 7.08010103 “Землеустрій та кадастр» ,Луганськ: ЛНАУ, 2011. – 54 с.

Методичні вказівки розроблені з метою надання допомоги при виконанні дипломних проектів (робіт) студентам денної і заочної форм навчання, які навчаються за спеціальністю 7.08010103 “Землеустрій та кадастр”.

При написанні тимчасових методичних вказівок використані: Навчально-методичний посібник з дипломного проектування у вищих навчальних закладах Мінагрополітики України, методичні вказівки Київського, Львівського, Харківського, Воронезького аграрних університетів та інших вищих навчальних закладів, а також інструкції, нормативно-довідкові матеріали, відібрані з різних літературних джерел.

Рецензенти: Мілєхін П.О., начальник головного управління Держкомзему в Луганській області, доцент, канд. с.-г. наук;

Радов С. Г., зав. каф. землевпорядкування і кадастру ЛНАУ, доцент, канд. техн. наук.

Методичні вказівки рекомендовані до видання на засіданні методичної ради будівельного факультету (протокол №____ 2011р.)

ЗМІСТ

Передмова …………………………………………………………………..

4

1

Загальні відомості ………………………………………………….

5

1.1

Основні поняття і терміни ………………………………….

5

1.2

Основні етапи дипломного проектування …………………

6

2

Тематика дипломного проектування……………………………...

9

3

Організація дипломного проектування …………………………

14

3.1

Розробка завдання на дипломне проектування…………....

14

3.2

Календарний план……………………………………………

14

3.3

Відомість дипломного проекту (роботи)………………......

14

3.4

Реферат……………………………………………………….

14

3.5

Пояснювальна записка………………………………………

15

3.6

Графічні матеріали………………………………………….

16

4

Оформлення матеріалів дипломного проекту (роботи)..……..

17

Додатки ……………………………………………………………………..

23

Передмова

Фахівець за чинним освітньо-кваліфікаційним рівнем «Спеціаліст» спеціальності 7.08010103 “Землеустрій та кадастр” відповідно до напряму підготовки 0801 «Геодезія, картографія та землеустрій» повинен мати теоретичну та практичну підготовку.

Виконання дипломних проектів (робіт) є заключним етапом навчання студентів і має за мету систематизувати знання, розширити і закріпити професійні уміння та навички до вирішення завдань, максимально наближених до виробництва.

Виконуючи дипломний проект (роботу) студент поглиблює знання з фундаментальних та фахових дисциплін, оволодіває навичками співставлення результатів своїх досліджень із літературними даними, аналізу, узагальнення і літературного оформлення одержаних результатів з теми проектування, користування передовими комп’ютерними технологіями, які необхідні для майбутньої професійної діяльності випускника.

Необхідною умовою до дипломного проектування є наявність матеріалів, зібраних студентом під час виробничої практики або за місцем роботи в проектних установах із землеустрою, організаціях Державного земельного кадастру, органах виконавчої влади та місцевого самоврядування.

До дипломного проектування студент допускається після повного завершення теоретичного курсу навчання та виробничої практики згідно з навчальним планом.

Методичні вказівки до дипломного проектування розроблені відповідно до рекомендованого міністерством аграрної політики України навчально-методичного посібника «Дипломне проектування у вищих навчальних закладах Мінагрополітики України» за редакцією Т.Д.Іщенко й І.М.Бендери.

Окремі розділи методичних вказівок розкривають особливості оформлення дипломних проектів (робіт) за змістом та обсягами, складання списку використаних літературних джерел.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]