Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
metodichka_dlya_zaochnikov_YeFK_2010.doc
Скачиваний:
4
Добавлен:
15.08.2019
Размер:
281.6 Кб
Скачать

4 Порядок приймання-здачі виконаних робіт

4.1 Після зазначених робіт виконавець надає Замовнику аудиторський висновок з одночасним підписанням акту виконаних робіт.

4.2 У разі виявлення суттєвих недоліків у виконанні робот замовник направляє Виконавцю письмове зауваження до виконаної роботи. У цьому випадку Виконавець зобов’язується протягом п’яти робочих днів з моменту підписання зауважень Замовника виконати необхідні роботи щодо усунення недоліків.

5 Особливі умови

5.1 У разі, якщо виконавець виявив помилки в бухгалтерському обліку Замовника та виправив їх згідно з діючим законодавством під керівництвом Виконавця, Замовник сплачує виконавцю ______ % від загальної вартості робот.

5.2 Для скорочення часу з перевірки бухгалтерських документів Замовника Виконавець самостійно вирішує місце проведення робот.

6 Додаткові умови

6.1 Сторони домовляються що у випадку між ними суперечок вони намагаються вирішити їх шляхом переговорів, а у випадку неможливості дійти згоди суперечність розглядається у претензійно-позовному порядку в арбітражному суді.

6.2 Сторони звільняються від відповідальності за часткове невиконання обов’язків за цим договором, якщо така ситуація є наслідком непереборної сили обставин які виникли після укладання угоди.

6.3 ______________________________________________________________

_________________________________________________________________

7 Строк дії угоди

7.1 Ця угода набуває чинності з моменту її підписання сторонами і діє до „____” ______________ 200___ р.

8 Реквізити сторін

_____________________________ _______________________

_____________________________ _______________________

_____________________________ ________________________

_____________________________ _________________________

Приклад листа – Зобов’язання

Дійсний лист призначений для використання як зразок відповідно до розумінь, викладеними в даному МСА, і повинно змінюватися відповідно до індивідуальних вимог і обставинами.

Раді директорів або відповідному представникові вищого керівництва: __________________________________________________________________

Ви звернулися до нас із проханням про проведення аудита бухгалтерського балансу _______________за станом на_______________ , а також звіту про прибутки і збитки, про рух грошових коштів і власного капіталу за рік, що завершується на цю дату. Дійсним листом ми раді підтвердити нашу згоду і наше розуміння даної домовленості. Аудит буде проведений Нами з метою вираження думки про фінансову звітність.

Ми будемо проводити аудит відповідно до Міжнародних стандартів аудита. Дані стандарти вимагають, щоб ми планували і проводили аудит з метою забезпечення достатньої впевненості в тім, що фінансова звітність не містить істотних перекручувань. Аудит містить у собі перевірку шляхом тестування доказів, що підтверджують суми і зведення, що розкриваються у фінансовій звітності. Аудит також включає оцінку застосовуваних принципів бухгалтерського обліку й істотних оцінних значень, визначених керівництвом, а також оцінку представлення фінансової звітності в цілому.

У зв'язку з характером аудита, зв'язаним з тестуванням, і іншими властивому аудитові обмеженнями, поряд з обмеженнями, при сущими будь-якій системі бухгалтерського обліку і внутрішнього контролю, існує неминучий ризик того, що деякі, навіть істотні, перекручування можуть залишитися невиявленими.

На додаток до нашого висновку по фінансовій звітності ми плануємо надати Вам окремий лист, що стосується будь-яких замічених нами істотних недоліків у веденні бухгалтерського обліку й у системах внутрішнього контролю.

Ми нагадуємо Вам, що відповідальність за підготовку фінансової звітності, у тому числі за відповідне розкриття інформації, несе керівництво компанії. Сюди відноситься ведення відповідних бухгалтерських записів і здійснення внутрішнього контролю, вибір і застосування облікової політики і схоронність активів компанії. Ми просимо від керівництва компанії (і це є частиною процесу аудита) письмового підтвердження, що стосується заяв, зроблених у зв'язку з аудитом.

Ми сподіваємося на співробітництво з Вашим персоналом і на те, що нам будуть надані будь-які записи, документація й інша інформація, запитувана в зв'язку з нашим аудитом. Наш гонорар (виплачуваний на основі рахунків, що будуть виставлятися в міру виконання робіт) розраховується виходячи з часу, витраченого фахівцями на проведення аудита, і включає покриття допоміжних витрат. Погодинна оплата варіюється в залежності від ступеня відповідальності залучених фахівців, їхнього досвіду і необхідної кваліфікації.

Даний лист вважається дійсним протягом майбутнього років до моменту припинення терміну його дії; внесення змін або заміни даного листа іншим.

Просимо Вас підписати і повернути прикладений екземпляр даного листа в знак того, що воно відповідає Вашому розумінню умов проведення нами аудита фінансової звітності.

Приймається

від імені компанії ________________________________________ _______

Ім'я і посада (підпис)

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]