Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Методичний посібник.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
14.08.2019
Размер:
595.97 Кб
Скачать

Львівський коледж Державного університету інформаційно-комунікаційних технологій

“Затверджую”

Заст. директора з НР

__________________Мурін О. С.

­­­­­­­­­­“___” ______________2012р.

МЕТОДИЧНИЙ ПОСІБНИК

по курсовому проектуванню з дисципліни

“Обладнання інформаційних мереж підприємств та його технічне обслуговування”

на тему “Проектування телекомунікаційної мережі”

для студентів спеціальності: 5.05090302

“Технічне обслуговування та ремонт апаратури зв’язку і оргтехніки”

Розглянуто та затверджено

на засіданні циклової комісії

засобів зв’язку та оргтехніки

Протокол № ___ від______2012р.

Голова циклової комісії

___________ Ничай Г.Г.

Львів 2012

Загальні методичні рекомендації по виконанню курсового проекту (кп)

Даний курсовий проект має на меті поглибити вивчення дисципліни “Обладнання інформаційних мереж підприємств та його технічне обслуговування” за рахунок творчої ініціативної роботи студентів над проектуванням телекомунікаційної мережі в процесі проектування студенти знайомляться з загальною проектною процедурою, схемою організації зв’язку та мережних об’єктів. Набуті в ході курсового проектування знання і навички складають основу для кваліфікаційного рівня “Молодший спеціаліст”, спеціальності 5.05090302“Технічне обслуговування та ремонт апаратури зв’язку і оргтехніки ”.

Курсове проектування передбачає послідовне виконання по етапам.

Вихідні дані для виконання курсового проекту вибирають згідно порядкового номеру навчального журналу, дані поданні в додатку 1

Курсовий проект по змісту і структурі повинен включати пояснювальну записку і графічну частину.

Пояснювальна записка повинна включати текстову частину, розрахункову частину, а графічна – необхідні графіки, рисунки, діаграми.

Курсовий проект повинен складатися з наступних розділів:

Вступ

  1. Характеристика та організація телекомунікаційної мережі.

  2. Огляд технології абонентського доступу

  3. Схема доступу на базі заданої технології

  4. Розрахунок кількості користувачів.

  5. Інформаційно-потоковий розрахунок

Висновки

Перелік посилань

Порядок оформлення курсового проекту (КП)

Курсовий проект виконується згідно Держстандарту. Оформлення здійснюється на одній стороні стандартного листа формату А4 (297×210 мм) чорними чорнилами рукописним текстом, або друкованим шрифтом Times New Roman 14. Кожен лист курсового проекту пронумерований, нумерація сторінок виконується арабськими цифрами, починаючи “Зміст” третьої сторінки.

КП включає: титульний лист, завдання з вихідними даними на проектування, лист із змістом, листи з пояснювальною розрахунковою, графічною та довідниковою літературою в яких вказуються розділи та підрозділи курсового проектування.

Загальний об’єм курсового проектування повинен складати до 25 сторінок друкованого тексту. Розрахункова частина повинна складати 25-35% від загального обсягу курсового проектування.

Вступ до КП по своєму об’єму повинен бути не більше 1-2 сторінок і відображати перспективи розвитку засобів телекомунікаційних систем комутації та мереж. Коротко також необхідно сформулювати конкретну задачу курсового проекту.

Пояснювальна записка включає в собі текстову частину і розрахункову, які поділяються на розділи. Кожен розділ має свій порядковий номер і назву. Розділи починаються з нової сторінки. В кінці відповідних розділів необхідно додати графічний матеріал.

При виконанні розрахункової частини записується формула, нумерується відповідно до розділу, приводиться пояснення та числові значення величин у формулі. Таблиці повинні мати порядковий номер, а також зверненням номеру в тексті.

Графічний матеріал виконується на окремому аркуші. На кожному аркуші вказується номер рисунка та назва, а також проводиться звернення в тексті на номер рисунка.

В кінці проекту подається перелік посилань, які були використані при виконанні курсового проекту.