Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
інноваційний менеджмент.docx
Скачиваний:
1
Добавлен:
14.08.2019
Размер:
66.44 Кб
Скачать

2. Вибір та основні характеристики інноваційного обладнання.

ТзОВ «Еліпс» у процесі своєї діяльності використовує обладнання, що перебуває в експлуатації уже значний період часу (10 років). Результативність роботи якого з кожним роком знижужться.

Щоб підвищити ефективність діяльності товариства необхідно ввести інноваційне обладнання, що підвищить його продуктивність. Це можна зробити завдяки впровадженню нової технологічної лінії по видову пластикових пляшок.

Для того, щоб придбати лінію для видуву пластикових пляшок потрібно вивчити ринок на якому пропонується таке технологічне обладнання. Було розглянуто три основні постачальники: ТОВ "Мікрон-С", Компанія "Техноімпорт", ТзОВ Міні Маш.

ТОВ "Мікрон-С" виробляє напівавтомат для формування пляшок ПЕТ 0,5 2,0 літра. технічні характеристики: продуктивність виготовлення - 1200 шт/год – 1500 шт/год. Компания ТзОВ "Мікрон-С" пропонує: виготовлення та ремонт обладнання для видуву ПЕТ пляшок типу УВ, комплектуванна ліній по розливу безалкогольних газованих напоїв, їх гарантійне та післягарантійне обслуговування, виготовлення прес-форм для пресування  пластичних мас, гуми будь-яких габаритів, виготовлення прес-форм для формування тари з ПЕТ-матеріалів, поліетилену, виготовлення ливарних форм.

ТзОВ Міні Маш м. Чернівці пропонує установку, яка призначена для виробництва ПЕТ-ємностей методом двостадійного роздування. Комплект обладнання складається з напівавтомата видувного і печі для розігріву преформи з ПЕТ. Продуктивність установки видування ПЕТ: Серія "А" від 0,05 л. - 2л. шт./год. 800 – 1000, Серія "Б" від 3л. - 10л. шт./год. 300 - 500 напруга живлення, В 380 Споживана потужність, кВт 4 Компресори (у комплект не входить до комплекту) тиск 16 атм., 1100 л/хв., Ресивер - 500л. Габаритні розміри м.: Видування/піч довжина 1.10/1.30 ширина 0.5/0.5 висота 2/1.25.

Компанія "Техноімпорт" в м.Одеса займається продажем інноваційних термопластавтоматів ENAIVIV (Тайвань), екструзійне видувних верстатів PARKER (Тайвань), Прес форм HO SHUN (Тайвань). Гарантія на все обладнання - 1 рік, а на пресформи до 1 000000 змикань, а також здійснює післягарантійне обслуговування та постачає запчастини зі складу в Одесі.

Під час аналізу діяльності кожного з підприємств було прийнято рішення придбати технологічну лінію у компанії «Техноімпорт», оскільки її технічні характеристики кращі базується на інноваційних рішеннях. Із представленого асортименту можна вибрати напівавтомат А-800 для видуву ПЕТ пляшок (рис 1).

Рис. 1. Напівавтомат А-800 для видуву ПЕТ пляшок

Напівавтомат для видуву ПЕТ пляшок A 800, Видування ПЕТ  напівавтоматична видувна машина A800 призначена для виробництва ПЕТ - пляшок об'ємом від 0,6 до 2 літрів (5 л), шляхом двостадійного пневматичного формування з заздалегідь розігрітих заготовок (преформ). Для кожного типорозміру пляшки виготовляється своя прес-форма, точно повторює зовнішній вигляд і геометрію пляшки, задані замовником. 

Машина є лінійної з перенесенням, що дозволяє зменшити втрати часу циклу і сам цикл і збільшити теоретичну продуктивність до 600-900 пляшок на годину при двомісній прес-формі. 

Машина повністю автоматизована після завантаження преформ в приймальний бункер до подачі готової продукції на повітряний транспортер і не вимагає постійної присутності обслуговуючого персоналу. 

Основною перевагою даної моделі є простота налагодження, стабільність параметрів видування та якості продукції, її компактність і зручність в обслуговуванні. Вже через 15 хвилин після запуску машина готова видавати продукцію. 

Машини прості в експлуатації, займають невелику площу і розраховані на широку номенклатуру виготовляється полімерної тари. Управління та налаштування - за допомогою зросійщеного контролера. Випускає обладнання комплектується пневматикою провідних фірм світу - «Festo», «Camozzi pnevmatika», електронікою фірм «Omron», «LG».  Одна прес форма входить в ціну комплекту.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]