Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
інноваційний менеджмент.docx
Скачиваний:
1
Добавлен:
14.08.2019
Размер:
66.44 Кб
Скачать

12

План:

1. Загальна характеристика виробничо-господарської діяльності ТзОВ «Еліпс»

2. Вибір та основні характеристики інноваційного обладнання.

3. Економічна ефективність від впровадження інноваційного обладнання.

1. Загальна характеристика виробничо-господарської діяльності ТзОв «Еліпс»

Товариство з обмеженою відповідальністю «ЕЛІПС» є юридичною особою, створене для здійснення підприємницької діяльності, з метою отримання прибутку шляхом об’єднання грошових коштів та майна учасників.

Місцезнаходження товариства: Івано-Франківська область, м. Рогатин, вул. Галицька,126.

Товариство з обмеженою відповідальністю «ЕЛІПС» створене 23.02.2001р.

Форма власності – приватна. Товариство створене для ведення підприємницької діяльності з метою отримання прибутку.

ТзОВ «Еліпс” за розміром належить до малих підприємств. Предметом діяльності товариства є:

1. експлуатація цеху та виробничих потужностей з виробництва полімерної продукції;

2. виробництво кахельної, малійокової, керамічної продукції;

3. закупка, переробка та реалізація деревини, виробництво та реалізація виробів з деревини;

4. торгівельна діяльність у сфері оптової торгівлі продовольчими і непродовольчими товарами та об’єктами інтелектуальної власності;

5. транспортні послуги;

6. холдингова діяльність;

7. лізингова діяльність;

8. переробка побутових і відходів;

9. розробка та впровадження проектів інвестиції

10. надання науково-технічних, інженерних, транспортних, рекламно-комерційних, інформаційних та інших видів послуг юридичним і фізичним особам.

11. купівля, продаж та надання в оренду об’єктів нерухомості.

Продукція ТзОВ «Еліпс»: закрутка ПЕТ, ручка ПЕТ, плівка термозбіжна і теплична, відерка ємкістю 0,2 л., 0,5 л., 1 л., 3 л., 5 л., 10 л., пресерви 0,2л, 0,5л, виготовлення ексклюзивної продукції, яка призначена виключно для конкретного споживача, що дає можливість замовнику максимально захистити свої товари від підробок (індивідуальний дизайн, нанесення логотипів на закрутці).

ТзОВ «Еліпс» виготовляє закрутку однокомпонентну гвинтову для для ПЕТ пляшок, ручку для пляшок та плівку термозбіжну. Плівка термозбіжна виготовляєтся за ГОСТ 25951-83 методом єкструзії з подальшим видовженням і призначена для фасування продукції в групову упаковку і для пакетування вантажів. Термозбіжна плівка виготовляється з поліетилену високого тиску марки 15313-03. Плівка випускається в рулонах у вигляді полотна товщиною від 30 до 300 мкм. Плівка має щільну намотку і рівні торці. Кожен рулон плівки запакований і має відповідний ярлик, який включає дані: товщина, ширина, вид плівки, вагу нетто і брутто, дата виготовлення, № партії. На кожну партію плівки оформляється посвідчення якості. За згодою з замовником плівка складається на піддон (запаковується плівкою) і в кожний піддон вкладаєтся окреме посвідчення якості.

Споживачами продукції "Еліпс" є потужні підприємства України у сфері виробництва безалкогольних та алкогольних напоїв, автохімії, сімейного морозива, рибної продукції, будівельних сумішей та інших виробництв. Підприємство співпрацює з іноземними та вітчизняними виробниками з виготовлення оснастки,

Продукція ТзОВ «Еліпс»реалізується на основному підприємстві в м. Рогатині і всій західній Україні. Для повного задоволення потреб та побажань замовників підприємство здійснює оперативну доставку готової продукції на склади покупців власним спеціалізованим транспортом.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]