Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
англ.язпр 2-6.docx
Скачиваний:
2
Добавлен:
13.08.2019
Размер:
55.75 Кб
Скачать

6. Доведіть, що прислів'я (приказки) мають сенс:

У роботі показано робітника.

Практика робить досконалим.

Джек на всі руки майстер немає.

Сама важка робота, щоб нічого не робити.

Бізнес, перш ніж задоволення.

■ Дев'яносто відсотків натхнення поту. ■ Через терни до зірок. ■ Що варто робити взагалі, варто робити добре. "Той, хто не працює, той не їсть.

Практичне завдання №3

  1. Читання та переклад тексту. Випишіть незнайомі слова. Складіть план підготовки до майбутнього співбесіду.

Співбесіда

Співбесіда це ваша можливість представити свої таланти потенційним роботодавцем. Під час інтерв'ю роботодавець вашої кваліфікації суддів, зовнішній вигляд і загальну придатність для роботи. Не менш важливо те, що інтерв'ю дає вам можливість оцінити роботу, роботодавець, і компанії. Інтерв'ю допоможе вам вирішити, якщо робота відповідає вашій кар'єрі потреб та інтересів і чи є роботодавець роду ви хочете працювати. Щоб уявити свою кваліфікацію досить успішно, ви повинні підготуватися до інтерв'ю: Ви повинні знати, як діяти, щоб зробити інтерв'ю можливість «продавати» свої навички. Кар'єра офіцера кажучи: - Що робить гарне інтерв'ю? По-перше, гарна підготовка перед співбесідою. Три простих правила допоможуть вам. Керівництво номер один - дізнатися якомога більше про компанію, де ви збираєтеся на співбесіду. Наприклад, ви можете отримати багато корисної інформації з брошури компанії, річні звіти та каталоги, два, Лінда, якщо інтерв'ю з однією людиною або групою людей, і те, що їхні робочі місця. Це дуже корисно знати дещо про інтерв'юерів, перш ніж зустрітися з ними. І по-третє, зробити контрольний список питань, які ви хочете запитати на співбесіді. Пам'ятайте інтерв'ю двосторонній процес. Компанія вважає, ОЮЛ якомога більше про вас, і ви якомога більше про компанію. Отже, ось що вам потрібно зробити до співбесіди. Тепер інтерв'ю. Є ще сім принципів згадати тут. Керівництво номер чотири: одягатися елегантно. Костюм або щось формальне, тим краще. П'ять, прибути вчасно. Прибувши пізно інтерв'ю найгірше, що ви можете зробити. Правило номер шість: створити хороше перше враження. Перші враження дуже важливі. Початок інтерв'ю з посмішкою, міцним рукостисканням, і по-дружньому. Керівництво номер сім: постарайтеся залишатися позитивним і розслабленим під час інтерв'ю. Я знаю, що це важко. Як правило, люди не відчувають себе спокійно, але свою мову тіла дає інтерв'юеру багато інформації про вас. Ви хочете, щоб інформація була позитивною. Номер вісім: не дають тільки "так" або "Ні" відповіді. Обговорення вільно про себе, дають підстави для ваших думок, і поясніть, чому ви зацікавлені в роботі. Дев'ять: задавайте питання. Пам'ятайте, перелік питань, які ви підготовлені до інтерв'ю. Показати вам цікаво! Нарешті, керівництво номер десять: дізнатися з інтерв'ю. Проаналізуйте свої продуктивність потім і думати, як можна поліпшити в наступний раз!

  1. Подивіться план співбесіди. Чи можете ви дати будь-якій іншій рада кандидата? Перед інтерв'ю: 1. Дізнайтеся все, що ви можете про компанію. 2. Дізнайтеся ім'я інтерв'юера і номер робочого телефону. 3. Дізнатися, де проходить співбесіду. 4. Дізнайтеся, як туди добратися і як довго він буде вважати вас туди добратися. 5. Переконайтеся, що ви знаєте, що робота пов'язана. 6. Одягніться так, щоб виглядати чистими і охайними. Під час інтерв'ю: 1. Прибуття рано. Телефонуйте, якщо ви затримується. 2. Спробуйте посміхнутися і показати впевненість у собі. 3. Задавайте питання і проявляти інтерес до роботи. 4. Будьте ввічливі, уважно слухати, і говорити.

"Етикет": 1. Не панікуйте, навіть якщо перед більш ніж однієї людини. (Дихайте глибоко і пам'ятати всі ваші достоїнства.) 2. Чи не сутулитися і дивитися нудно. (Стенд і сидіти прямо, в очі.) 3. Не паліть і не жуйте жувальну гумку. 4. Не дати одним словом відповідь чи сказати, що Ви не хвилює, що ви робите.

3. Читайте, переклад і рольової гри діалогу. Інтерв'юер: Ви працюєте? Г-н Гусман: Так, я. Інтерв'юер: Що саме ви робите? Г-н Гусман: Я механік. Я працюю в невеликий магазин автоматично три механіка і контролювати всі авто ремонт. Я діагностувати проблеми, зробити ремонт, а також перевірити всі ремонтні роботи в магазині. У мене є досвід американських та іноземних автомобілів. Інтерв'юер: Як довго ви працювали там? Г-н Гусман: Протягом трьох років. Інтерв'юер: Які роботи у вас були? І що ж ви робите? Г-н Гусман: Я був обслуговування механік на заводі пластмас. Я відремонтував виробничого обладнання. Я також зробив всі основні роботи з технічного обслуговування і зробив все електричні ремонтні роботи. Інтерв'юер: Як довго ви там були? Г-н Гусман: Протягом приблизно трьох років. Інтерв'юер: Розкажіть про Вашу освіту і ніякої спеціальної підготовки у вас був. Г-н Гусман: Я закінчив середню школу в Колумбії в 1980 році. Після закінчення школи я пішов в університет протягом одного року і вчився на інженера. Зараз я вивчаю англійську мову в коледжі спільноти Ale. Інтерв'юер: Які навички у вас є? ; Г-н Гусман: я можу зробити загальне бухгалтерського обліку та білінгу. Інтерв'юер: Чому ви хочете змінити роботу? Г-н Гусман: авто магазин я працюю в дуже мала. Існує мало можливостей для просування. Кореспондент: Скільки годин ви можете працювати?

Г-н Гусман: Я віддаю перевагу працювати днів, але я міг працювати будь годин.

4. Дайте відповідь на питання.

1. Яка ваша майбутня професія? / Яка у вас професія / заняття? 2. Чи була у вас дилема у виборі професії / заняття? 3. Які предмети ви завжди давали ваші уподобання? 4. Ваші батьки (друзів) нав'язати свої погляди, симпатії і антипатії в житті? 5. Якщо ви зробили вибір, щоб стати вчителем англійської мови (юрист, економіст, бухгалтер, лікар, дизайнер і т.д.)? 6. Що ви повинні зробити, щоб оволодіти англійською? 7. Який ваш регулярний бізнес? 8. У вас є великий персонал / співробітники? 9. Як вам (вашим батькам), заробити (їх) життя? 10. Що спеціальну освіту ваша (майбутніх) професія вимагає? Назвіть деякі інші професії, в якій спеціальної освіти не потрібно. 11. Скільки годин на день ви (батьки) роботу? 12. Чи задоволені ви вашої зарплати? 13. Які переваги і недоліки вашого (ваших батьків) роботу? Обгрунтуйте свою відповідь. 14. Що таке найблагородніших і важких професій?

Практична робота №4

Всі Телефонний

етикет має важкі дні. Перед набирає телефон, посміхатися. Це допоможе голосу приємний, навіть якщо не відчуваєте приємне. Ось декілька порад: • Будьте ласкаві, ввічливі, прямі, з ентузіазмом, і говорити з сильним голосом. • Постарайтеся знайти тиху кімнату, де немає фонового шуму (наприклад, телебачення, радіо). • Не кричіть на дітей і говорити з іншими в кімнаті, в той час як по телефону. • Не приймати їжу, не пити і не жувати жувальну гумку під час розмови по телефону. • Завжди є папір і ручка по телефону, а також резюме, посилання, історія роботи, питання. • Переконайтеся, що інші люди в будинку готові прийняти повідомлення. • Не дозволяйте дітям відповісти по телефону. • Ніколи не кладіть роботодавцю на утримання, щоб відповісти на дзвінок. • Коли людина в будинку відповідає на телефон, скажіть їм, щоб не запитати, хто вона, перш ніж вони говорять, що якщо заявник проживає. • Якщо спав, коли роботодавець дзвінки, хто відповідає на телефонні повинні бути проінструктовані розбудити заявника відразу, особливо якщо роботодавець дзвонить в кінці години вранці або вдень. • Переконайтеся, що телефон відповів, сказавши: "Привіт", а не "Говорити" або "Так" • При відповіді на телефонні і викликає говорить: "Is___home?" НЕ відповідають: "Так". Це оману абонентів. Замість відповіді, сказавши: "Це він / вона" або "говорити". Автовідповідач / голосова пошта використовується приймати дзвінки, коли людина виходить. Якщо людина не має автовідповідач, придбати зараз, так що дзвінки від потенційних роботодавців, які не пропустили. Якщо людина має автовідповідач, зараз саме час для оновлення "незвичайний" або "унікальний" вітання. Запитаєте: "Що буде в майбутньому роботодавець думаю моє повідомлення і як це повідомлення являє мене?" Кілька порад: • Переконайтеся, що повідомлення є ввічливим, прямий і діловий.

• Переконайтеся, що повідомлення може бути зрозуміле ясно.

• Приклад: ... "Здрастуй, це (номер телефону) Я перепрошую, я не готові прийняти ваш дзвінок прямо зараз ласка, залиште ваше ім'я, номер телефону, коротке повідомлення, і найкращий час, щоб зв'язатися з вами я буду отримувати до вас як можна швидше ".

• Повернення телефонні дзвінки відразу з обмеженнями:

• Переконайтеся, сирої коментарі або згадувати соціальних посилань у повідомленні (тобто я не можу відповісти на мій телефон, тому що я на вечірки).

• У музики у фоновому режимі.

• Дайте дітям записати привітання.

• Використовуйте кілька людей при запису вітання.

• проповідувати.

При виїзді повідомлення для когось повернути телефону, постарайтеся, щоб мати правильну вимову своє ім'я і переконайтеся, що наступні чітко заявив:

• Назва

• Номер телефону

• повідомлення

• Кращий час для зворотного дзвінка

• Назвіть ще раз

• Телефонний номер ще раз

• Потім повісити обережно