Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Поперешняк, Звукові карти.rtf
Скачиваний:
3
Добавлен:
22.07.2019
Размер:
375.23 Кб
Скачать
  1. Висновок

Ось і закінчена дипломна робота. У такий об'єм неможливо умістити повне дослідження навіть такого невеликого розділу світу "високих технологій". Можна лише підвести деякі підсумки:

  • звукова карта стала неотемлемым атрибутом будь-якого комп'ютера, чи використовується він в якості щонайпотужнішої ігрової станції або як калькулятор для секретаря в офісі.

  • намітилася тенденція злиття комп'ютера з різною побутовою електронікою(чи навпаки), на комьютер стало проникати відео, телефон, телеграф і що тільки ще, а з комп'ютера у великий світ - інтерактивність, глобальність і всесвітня зв'язаність всього зі всім.

  • і, нарешті, найголовніше: звукові карти пройшли величезний шлях від жалюгідної пискавки до справжнього комбайна - HI END монстра, який сам по собі є майже повноцінним комп'ютером, і не думають зупинятися на цьому. У прогнозах виробників вже стоять карти, що самі, що створюють музику під необхідну атмосферу в необхідне місце гри, або навіть карти, замінюючі музиканта, композитора, редактора і цілий симфонічний оркестр.

Єдине, на що я не зміг відповісти досить точно, так це те, чим стане комп'ютер через деякий час. Наприклад, через 10 років. Можливо, вони перестануть існувати у своєму нинішньому вигляді і зіллються з побутовою електронікою, вбудовуючись навіть в підкасетники і годинник. Чи розділяться на гілці "чистих обчислень" і " розваг", як свого часу розійшлися шляхи комп'ютерів і приставок. Все може бути. Але, я думаю, що ми зможе побачити(і почути) усе це своїми очима(і вухами). 10 років. Не так вже і багато. Якщо вже зараз можливості сучасних комп'ютерів вражають уяву, то, можливо, через 10 років ця тенденци збережеться?