Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Метод Тести пкт.doc
Скачиваний:
11
Добавлен:
22.07.2019
Размер:
222.72 Кб
Скачать
  1. Метод подвійного інтегрування перетворення аналогового сигналу у цифровий код:

  • Схема підключення до МК додаткової апаратури показана на рис. 4.4. Спочатку на вхід інтегратора подається позитивна напруга Еоп. При цьому на виходу інтегратора через деякий час встановиться негативний рівень, а на виході компаратора буде сформований сигнал 0. Процес перетворення складається з двох етапів. Спочатку проводиться інтегрування вхідного аналогового сигналу протягом строго визначеного часу Т1. Відлік інтервалу Т1 проводиться від моменту t переходу напруги на виході інтегратора через нуль. Вхідний перетворюваний сигнал (для даної схеми) повинен бути негативної напруги. Пізніше у момент часу t1 на вхід інтегратора подається опорна напруга Еоп (протилежної полярності) і вимірюється час інтегрування Т2, який і буде пропорційний вхідній напрузі.

  • З додаткової апаратури в МК-пристрої використовуються інтегральні ЦАП, наприклад, на вісім входів і порівнюючий операційний підсилювач (компаратор)

  1. Повноекранний налагоджувач асемблерних програм для однокристальної мікро-еом кр1816ве48 містить такі файли:

  • - власне налагоджувач, ім'я файла FD48.EXE; - файл-інсталятор, ім'я файла INST48.EXE; - файл документації, що містить необхідні відомості про роботу налагоджувача, ім'я файла FD48.DOC.

  • - власне налагоджувач, ім'я файла FD48.EXE; - файл-інсталятор, ім'я файла INST48.EXE

  • власне налагоджувач, ім'я файла FD48.EXE; - файл документації, що містить необхідні відомості про роботу налагоджувача, ім'я файла FD48.DOC.

35