Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ВСТУП готовый.docx
Скачиваний:
5
Добавлен:
21.07.2019
Размер:
6.27 Mб
Скачать

2.1 Аналіз композиції власного проекту.

Автор виконав творчий пошук, та з багатьох фотографій обрав найкращі.

Рисунок 2.1

Рисунок 2.2

Автор обрав кращий ескіз за дизайн - концепцію.

Рисунок 2.3

Автор узяв із зібраних матеріалів та розробив дизайн - концепцію майбутніх листівок. Автор обрав варіант листівки з рамкою. Так,як ці листівки будуть розраховані насамперед для гостей міста та у якості сувенірів, тому рамку автор вирішив зробити як можна простішою, щоб не відволікати увагу глядача від зображення. На листівці на думку автора також повинна бути текстова інформація - це назва міста та назва пам`яток міста. Автор планує написати текстову інформацію у лівому нижньому куту.

По цій же дизайн концепції автор розробляє суперобкладинку на якій будуть розташовані: на лицьовій та на зворотній стороні ті ж самі зображення пам`яток міста. На зворотній стороні також буде написано хто виконав, з внутрішньої сторонни перелік пам`яток міста.

Для якості фото та досягнення зображуваної цілі автор буде використовувати такі програми як Photoshop та Corel Draw.

2.2 Аналіз технічних засобів

На сьогоднішній день кращою з графічних векторних програм для дизайнерів є програма «Corel Draw». Програмою «Corel Draw» є програма, яка призначена для малювання різних об'єктів і створення векторних зображень. Відповідно, дана програма відноситься до програм векторної графікі. Всі програми даного пакету об'єднані в єдиний комплекс, який включає в себе цілий пакет програм векторної графіки з схожими інтерфейсами.

Програма «Corel Draw» представляє собою результат багаторічної праці художників і дизайнерів, і володіє приголомшливою функціональністю і продуманим інтерфейсом. Відмінною особливістю програми «Corel Draw» є той факт, що при багаторазовому збільшенні, всі фотографії зберігають відмінну якість. У цій програмі навіть при великому збільшенні векторні малюнки не втрачають своєї якості. При цьому розмір файлів для зберігання малюнків займає дуже мало місця на диску комп'ютера. Більшість функцій CorelDraw орієнтовані на те, щоб полегшити дизайнерам створення векторних ілюстрацій, що називається, «від руки». Найкращий ефект від їх застосування можна отримати при використанні спеціальних засобів введення, наприклад графічних планшетів або сенсорних екранів.

Системні вимоги: Windows 2000 з останнім SP, Windows XP Tablet PC, Windows XP з останнім SP, Windows XP Home, Windows XP Professional, Windows XP Media Edition або 64-бітова версія Windows XP

256 Мб оперативної пам'яті, 200 Мб вільного місця на вінчестері

Процесор Pentium III, 600 МГц

Монітор - 1024 х 768 або краще

CD-ROM

Миша або графічний планшет

Adobe Photoshop є безумовним лідером серед професійних графічних редакторів за рахунок своїх широких можливостей, високої ефективності і швидкості роботи. Програма надає всі необхідні засоби для корекції, монтажу, підготовки зображень до друку і високоякісного виводу.

Основне призначення програми Adobe Photoshop - створення фото реалістичних зображень, робота з кольоровими зображеннями, ретушування, корекція кольору, колажування, трансформації, кольороподіл та інше. Adobe Photoshop володіє всіма методами роботи з крапковими зображеннями, при цьому має можливість роботи з шарами і використовує контури.

Програма дозволяє легко змінювати колірне представлення документів (бітове, в градаціях сірого, дуплекс, індексовані кольори, RGB або CMYK). Photoshop - це програма растрової графіки, тобто будь-який елемент зображення будується по крапках. Adobe Photoshop - це професійний графічний редактор, який при цьому досить простий в освоєнні і використанні.

Друга, не менш обширна сфера застосування програми - Web-дизайн і електронні публікації. Останні версії програми включають безліч спеціальних функцій, орієнтованих саме на Web-дизайн. Можна без перебільшення сказати, що Photoshop знаходиться в арсеналі кожного професійного комп'ютерного дизайнера і верстальника.

Системні вимоги:

  • ОС Windows

  • Процесор Intel ® Pentium ® 4, Intel Centrino ®, Intel Xeon ® або Intel Core ™ Duo (або сумісний) процессор

  • Microsoft ® Windows ® XP з пакетом оновлень 2 або Windows Vista ™ Home Premium, Business, Ultimate або Enterprise (сертифіковані для 32-розрядних версій)

  • 512 Мб оперативної пам'яті

  • 64 Мб відеопам'яті

  • 1 Гб вільного простору на жорсткому диску (додаткове вільне місце під час встановлення)

  • 1024 х 768 монітор з 16-розрядної відеокартою Макінтош

  • Процесор PowerPC ® G4 або G5 або багатоядерний процесор Intel

Mac OS X v.10.4.8

  • 512 Мб оперативної пам'яті

  • 64 Мб відеопам'яті

  • 2 Гб вільного простору на жорсткому диску (додаткове вільне місце під час встановлення)

  • 1024 х 768 монітор з 16-розрядної відеокартою

Апаратне та програмне забезпечення:

Апаратне забезпечення:

  • Процесор не нижче Pentium III

  • Оперативна пам'ять не нижче 128Мб

  • Дисковий простір не менше 500Мб

  • Монітор з 16-бітовою відео картою

  • Дозвіл монітора не нижче 800х600

Програмне забезпечення:

  • Операційна система Windows2000, Windows ХР, або Windows7

  • Додаток Corel DrawХЗ, Photoshop CS3

Автор обрав ці програми тому що хоче досягти гарної якості своєї роботи, тому обрав програму Photoshop для кращої якості фото, та самої листівки в цілому, а Corel Draw обрав бо це векторна програма у якій зручніше працювати з текстовою інформацією.