Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Unit 2.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
14.07.2019
Размер:
65.54 Кб
Скачать
  1. Divide the following text into paragraphs with appropriate indentation.

Spain occupies most of the Iberian Peninsula, on the western it is nearly surrounded by the Atlantic Ocean and the Mediterranean Sea Spain’s dry climate and poor soil make farming difficult. Extensive irrigation fanners to raise strawberries and rice in dry areas. Vegetables and citrus grow on the coastal plains and olives and grapes grow in the river valleys. The grasslands of large dry central plateau are used for grazing sheep, goats, and cattle. People in this eat roasted and boiled meats. They also raise pigs for ham and spicy sausage called chorizo. And people all over the country eat lots of seafood from the Atlantic and the Mediterranean One classic Spanish dish, paella includes sausage, mussels, lobster, or chicken, plus red pepper, peas, tomatoes, and saffron rice. Peasants were the first to make paella, using whatever food was available: But this dish and others also reflect Spain's history of traders, conquerors, and explorers who brought a variety of foods by land by sea Phoenicians from the Middle East introduced grapes to Spain in about 1100 B.C Hundreds of years later, Romans brought olives from what is now Italy. In the 8th century A. D., Moors (Muslim Arabs and Berbers from Africa) introduced short grain rice and zafaran, or saffron - the spice that colors rice yellow. And in the 1400s, 1500s, and 1600s, Spanish explorers and traders returned home with nutmeg and cloves from the East Indies; and peppers, tomatoes, potatoes, and chocolate from the Americas.

Модуь 2

Деякі важливі особливості і елементи академічних текстів

Пункти та пунктом відділу

Поділ на абзаци є важливою особливістю будь-якого виду писемності. Пункту, може бути визначена як текстової блок, зазвичай складається з кількості пропозицій, які мають справу з однією головною ідеєю. У письмовій формі, пунктом визначається поглиблення, а іноді і додаткові пробіли до і після нього. Відступи означає початок рядка (друкованої або письмовій формі) далі від краю, ніж інші лінії. Відступи сигналізує про початок якогось зміни. В англійській академічного письма, всі пункти, за винятком перших потрібно бути відступ.

Пункту, таким чином, візуальні текстові одиниці. Шляхом ділення тексту на абзаци, письменники дають своїм читачам сигнали про те, як процес їх тексти.

В англійській академічне письмо, довжина пункті часто від 75 до 125 слів (хоча це може бути набагато більше), в невеликий фрагмент академічної письмовій формі (наприклад, абстрактні конференції або тексту резюме), кожен головний пункт може бути перетворилася в окремий абзац. У більш довгих типів паперу (наприклад, паперовий журнал), кілька пунктів, може виникнути необхідність у розробці одній точці.

Тема речення пункту каже, що пункт о. Тема пропозицію можна поставити в будь-якому місці, в пункті, але поставити її на пункт розвитку початку гіда.

Заголовки

Назви важливих складових науково-дослідних письмовій формі, "відповідальність" для отримання увагу читачів і полегшення позитивного сприйняття будь-якого письмового дослідження. Наступні вимоги до гарної вчені звання можуть бути запропоновані:

1. Заголовок повинен вказати тему дослідження.

2. Назва має бути зазначено, сфера дослідження (тобто, ні завищення, ні заниження його значення).

3. Назва повинна бути зрозумілі для читачів вибрали »області.

Заголовки можуть мати абсолютно різні синтаксичні структури. Найбільш типові структурні типи англійських назв є:

1. Називному конструкцій (з одним або кількома іменниками в якості головного елементу).

Сценарій Росія Жіночого Біографія Сегодня.

2. "Колон"-назви, що складаються з двох частин, розділених двокрапкою.

Ротор-Tip Vortex: структура та взаємодії.

3. Заголовки, що складаються з двох частин (різних синтаксичних типів), розділених знаком пунктуації, крім товстої кишки. Ці конструкції близькі в своїх риторичних можливостей для "товстої", звання:

Лагранжіан стохастичного моделювання дисперсійних - від теорії до практики.

4. Словесних конструкцій, які містять назви нефінітнимі для дієслова як основного елемента: аналіз та викладання досліджень Жанри.

5. Заголовки у вигляді повних пропозицій: Мова не фізичний об'єкт.

Типи і довжина назви відрізняються в різних областях. Жорсткий і природних наук зазвичай використовують довгі, докладні називному назв.

Соціальні та гуманітарні науки, як правило, використовувати більш короткі, але більш різноманітні типи назв, часто з перевагою "двокрапка"-назви. Такі назви окремих ідей в отношеніі''общего конкретні "з першою частиною вказують області досліджень і Другий іменування об'єктом розслідування. "Колон" в назвах може складатися з частин з різною синтаксичної структури.

Цитати використовуються в академічних текстів, щоб продемонструвати знайомство автора з посиланням галузі дослідження, надавати підтримку для його / її дослідженням претензій чи критики, щоб описати те, що вже було зроблено в поле, щоб вказати шлях до того, що не було зроблено, і підготувати місце для нових досліджень (Swales, 1990:181)

Давати кредит на цитовані джерела називають документування. Є два способи документування:

- Введення числа біля посилання в квадратних дужках (цифрових)

- ведення коротких посилання в тексті. Він звичайно включає в себе включати автора/авторів останнього ім'я (імена) і рік видання і номера сторінок в (через кому або двокрапка), наприклад, [Йорданія 1996, 15] або [Йордан 1996: 15]

Якщо робиться посилання на всю роботу, номери сторінок, як правило, не дано:

[Йорданія 1996]. Якщо кілька авторів одночасно цитується, їх імена розділяються в дужках через крапку з комою: [Йордан, 1996; Крамер 1956].

Повні посилання наведені в бібліографії в кінці ненадання відповідної документації може призвести до звинувачення в плагіаті - свідоме копіювання з роботою інших. Іноді можна запозичити інформацію або фраз. Слова або фрази з інших авторів, які використовуються в науковій літературі називають котирувань. Котирування можуть бути прямими або прямий. Існують два основні способи використання прямих цитат:

1. Слова автора в лапки включені в і відокремлені від решти частини пропозиції коми. Це характерно для коротких цитат.

2. У разі тривалого цитати, цитати з відступом і лапки часто опускається.

Цитування можуть бути спрямовані або на інформації, наданій привів автора (інформаційно-видні цитати) або на самого автора / сама в цитатах, який підкреслює інформації, ім'я автора та дату публікації даються в круглих дужках або чисельні посилання забезпечується

У цитаті з акцентом на наведені автором, прізвище автора з'являється у пропозиції слідують дата публікації в круглих дужках.

Способи 'цитування вельми різноманітні. За Swales і Feak [1994: 182 - 183] принаймні дві третини всіх посилань відносяться до однієї з цих трьох основних моделей.

1. Цитати з автором навів як агента науково-дослідної діяльності. Звіти дієслів у таких цитат, часто в минулому часі, наприклад:

Розподіл тюленя в Північному Льодовитому океані був описаний Уеслі (1989). Напружені варіантів цієї моделі залежить від того, наскільки близько привів дослідження є власне розслідування посилаючись на автора, думка або поточного стану знань.

2. Цитати з посиланням на активності дослідника. В цій моделі, цей доконаний час, як правило, використовуються:

Можливо, більшість з цих поділ-специфічних білків в даний час виявлено [51, 52].

3. Цитати без посилання на діяльність дослідника. У цьому паттерне даний простий напруженої використовується:

Швидке читання інструкцій має певні наслідки для учнів друга мова [Андерсон, 1983; Махон, 1986].

Виноски і примітки

Виноска примітка внизу сторінки в книзі, яка надає більш докладну інформацію про те, що згадані на цій сторінці. Кінець нотатки чи записи відображаються в кінці статті. Вони мають тенденцію бути більш довгим і докладним, ніж виносками. Виноску або примітка, як правило, характеризується невеликим числом написано вище слова або пункт в текст. Пояснення пункт має той же номер. Пояснення нумеруються в числової послідовності. У виносках, перший рядок кожного запису з відступом.

Додатки

Додаток (додатки у множині) є органом окремий додатковий матеріал у кінці книги, журналу і т.д., особливо той, який документального або пояснень. Він звичайно включає в себе важливі дані, пояснювальний та ілюстративні матеріали. Він знаходиться за межами основної частини тексту після списків посилань. Якщо є кілька додатків, вони належним чином перераховані (Додаток I. Додаток 2. І т.д.) або позначені буквами (наприклад, Додаток A, Додаток B, і т.д.).

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]