Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
2_курс_Програма_Ознайомчої_практики.doc
Скачиваний:
7
Добавлен:
08.05.2019
Размер:
189.95 Кб
Скачать

Міністерство освіти і науки Міністерство освіти і України

Донецький національний

університет

Економіко–правовий

факультет

Робоча програма ознайомчої практики студентів напряму підготовки 6.030402 «Правознавство»

Затверджено

на засіданні Вченої ради факультету

Протокол №

від 22 травня 2009р.

Голова Вченої ради факультету

_________Р.Ф. Гринюк

Д онецьк 2009

ББК Х.р30-266.5

Робоча програма ознайомчої практики студентів напряму підготовки 6.030402 «Правознавство» / Укладачі Р.Ф. Гринюк, А.Г. Бобкова, В.А. Малига, О.М. Моїсєєв, О.С.Янкова, Л.В. Красицька. - Донецьк: ЕПФ ДонНУ, 2009.

Містить загальні рекомендації з організації та проведення ознайомчої практики студентів економіко-правового факультету напряму підготовки 6.030402 «Правознавство» освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр». Для викладачів і студентів ЕПФ ДонНУ.

Укладачі: Р.Ф. Гринюк, проф., д.ю.н.

А.Г. Бобкова, проф., д.ю.н.

В.А. Малига, доц., к.ю.н.

О.М. Моїсєєв, доц., к.ю.н.

О.С. Янкова, доц., к.ю.н.

Л.В. Красицька, доц., к.ю.н.

Донецький національний університет, 2009.

1. Загальні положення

    1. Відповідно до навчального плану підготовки бакалаврів за напрямом підготвоки «Правознавство» для студентів економіко-правового факультету проводиться ознайомча практика.

Ознайомча практика студентів проводиться в строки, що установлені графіком навчального процесу, і являє собою складову частину навчально-виховного процесу, є важливою формою підготовки висококваліфікованих бакалаврів.

Ознайомча практика для студентів економіко-правового факультету організується та проводиться відповідно до навчальних планів за напрямом підготовки «Правознавство» 6.030402 згідно з Положенням про проведення практики студентів вищих навчальних закладів України, затвердженим наказом Міністерства освіти України від 8 квітня 1993 р. №93, Положенням про проведення практики студентів Донецького національного університету, затвердженим на засіданні ректорату 20.06.2006 р. протокол №10.

1.2. Обсяг, зміст і строки проведення ознайомчої практики визначаються чинною наскрізною програмою практик, а також робочою програмою ознайомчої практики.

1.3. Ознайомча практика студентів проводиться на підприємствах, в установах і організаціях, забезпечених висококваліфікованим юридичним кадровим складом, де здійснюється якісне керівництво студентами-практикантами, і які надалі можуть стати місцем постійної роботи випускників.

1.4. Наскрізна програма практик та робоча програма ознайомчої практики є основними навчально-методичними документами, що визначають порядок організації та проведення практик студентів, які навчаються за напрямом підготвки «Правознавство» 6.030402.

2. Мета і завдання, бази ознайомчої практики