Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
CONTR_IS_menedg_derg.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
07.05.2019
Размер:
167.42 Кб
Скачать

4. Особливості поточного контролю знань

студентів заочної форми навчання

Об’єктами поточного контролю знань студентів заочної форми навчання є такі завдання:

1. Виконання домашньої контрольної роботи, що включає теоретичне і практичне завдання (максимальна оцінка 10 балів), виконання лабораторних робіт (максимальна оцінка 20 балів), написання реферату (максимальна оцінка 10 балів), аналітичний огляд наукових публікацій або формування звітів з автоматизації банківської діяльності (максимальна оцінка 20 балів). Загальна максимальна оцінка – 60 балів.

2. Модульне завдання передбачає виконання аудиторної контрольної роботи. Максимальна оцінка за виконання аудиторної контрольної роботи становить 40 балів.

Домашня контрольна робота студентів заочної форми навчання передбачає відповідь на теоретичне питання (максимальна оцінка - 5 балів) та виконання практичного завдання (максимальна оцінка - 5 балів). Теоретичне питання відповідає змісту робочої програми. Практичне завдання включає опис постановки задачі автоматизації діяльності банку та її розв’язання. Контрольна робота виконується за індивідуальним завданням і підлягає захисту.

Оцінювання рівня знань при захисті контрольної роботи здійснюється за такими критеріями:

  • Відмінному рівню (10 балів) відповідає виявлення всебіч­ного системного і глибокого знання програмного матеріалу; за­своєння інформації з лекційного курсу, основної і додаткової лі­тератури; чітке володіння понятійним апаратом, методами та інструментарієм, передбаченими програмою; вміння використо­вувати їх для вирішення як типових, так і нетипових проблемних ситуацій.

  • Задовільному рівню (5 балів) відповідає виявлення знання основного програмного матеріалу; засвоєння інформації в основ­ному з лекційного курсу; володіння основним понятійним апара­том, методами та інструментарієм, передбаченими програмою, вміння використовувати їх для рішення типових ситуацій, допускаючи окремі непринципові помилки.

  • Незадовільному рівню (0 балів) відповідає виявлення знач­них прогалин в знаннях основного програмного матеріалу; воло­діння окремими поняттями, методами і інструментарієм, допус­каючи при їх використанні принципові помилки; відсутність відповіді на питання.

Варіанти контрольних робіт

Варіант

реферат і завдання по контрольній роботі

А, Б

1. Поняття, цілі та принципи створення ІС у державному управлінні економікою України.2. Розробити постановку та алгоритми автоматизованого розв’язання задачі «Розрахунок зведеної трудомісткості виробів річної програми за кодами устаткування»

В, Г

1. Склад ІС у державному управлінні економікою України і характеристика її елементів.2. Розробити постановку та алгоритм автоматизованого розв’язання задачі «Розрахунок нормативного завантаження устаткування для виготовлення одиниці продукції»

Д, Е

1. Позамашинна інформаційна база.2. Розробити постановку та алгоритм автоматизованого розв’язання задачі «Розрахунок планової потреби в устаткуванні для виконання річної виробничої програми»

Є, Ж

1. Процеси життєдіяння економічної інформації.2. Розробити постановку та алгоритм автоматизованого розв’язання задачі «Розрахунок проекту річного плану обсягу виробництва промислової продукції по міністерству»

3, І, Ї, Й

1. Машинна інформаційна база.2. Розробити постановку та алгоритм автоматизованого розв’язання задачі «Розрахунок проекту річного плану обсягу виробництва промислової продукції по Україні»

К, Л

1. Технологічний процес оброблення даних.2. Розробити постановку та алгоритм автоматизованого розв’язання задачі «Розрахунок проекту річного плану обсягу виробництва промислової продукції»

Варіант

реферат і завдання по контрольній роботі

М, Н

1. Економічна інформація та її особливості.2. Розробити постановку задачі та алгоритм автоматизованого розв’язання задачі «Облік інформаційних повідомлень про надходження та використання коштів підзвітними об’єктами по міністерству»

О, П

1. Структура економічної інформації.2. Розробити постановку та алгоритм автоматизованого розв’язання задачі: «Формування зведеного звіту від підзвітних органів та організацій про надходження та використання коштів по міністерству»

Р, С

1. Класифікація і кодування економічної інформації2. Розробити постановку та алгоритм автоматизованого розв’язання задачі «Облік руху бланків про сертифікацію продукції в Державному комітеті з метрології, сертифікації та стандартизації»

Т, У, Ф

1. Склад забезпечувальної частини ІС у державному управлінні економікою.2. Розробити постановку та алгоритм автоматизованого розв’язання задачі: «Розрахунок потреби у матеріалах у вартісному та кількісному вимірі на виконання річної програми»

X, Ц, Ч, Ш, Щ, Ю, Я

1. Структура інформаційного забезпечення ІС у державному управлінні економікою та його характеристика.2. Розробити постановку задачі та алгоритм автоматизованого розв’язання задачі «Розрахунок нормативної трудомісткості річної виробничої програми за всіма видами продукції»

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]