Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Інстр ДП Складання АД.doc
Скачиваний:
8
Добавлен:
02.05.2019
Размер:
3.3 Mб
Скачать

1.12 Перелік умовних позначень, символів, одиниць, скорочень і термінів

1.12.1 Перелік повинен розташовуватись стовпцем. Ліворуч в абетковому порядку наводять умовні позначення, символи, одиниці, скорочення г терміни, праворуч - їх детальну розшифровку.

1.13 Додатки

1.13.1 Додатки слід оформлювати як продовження ПЗ на його наступних сторінках, розташовуючи додатки в порядку появи посилань на них у тексті ПЗ.

Кожний додаток повинен починатися з нової сторінки. Дода­ток повинен мати заголовок, надрукований вгорі малими літера­ми з першої великої симетрично відносно тексту сторінки. Посе­редині рядка над заголовком малими літерами з першої великої повинно бути надруковано слово "Додаток __" і велика літе­ра, що позначає додаток.

1.13.2 Додатки слід позначати послідовно великими літерами української абетки, за винятком літер Г, Є, З, І, Ї, Й, О, Ч, Ь, наприклад, додаток А, додаток Б і т.д. Один додаток позначається як додаток А.

1.13.3 Додатки повинні мати спільну з рештою ПЗ наскріз­ну нумерацію сторінок.

1.13.4 За необхідності текст додатків може поділятися на розділи, підрозділи, пункти І підпункти, які слід нумеру­вати а межах кожного додатку відповідно до вимог 6.3. У цьому разі перед кожним номером ставлять позначення додатку (літеру) і крапку, наприклад, А.2 - другий розділ додатку А ; Г.3.1 - підрозділ 3.1 додатку Г; Д.4.1.2 - пункт 4.1.2 додатку Д ; Ж. 1.3.3.4 - підпункт 1.3.3.4 додатку Ж.

1.13.5 Ілюстрації, таблиці, формули та рівняння, що є у тексті додатку, слід нумерувати в межах кожного додатку, на­приклад, рисунок Г.З - третій рисунок додатку Г; таблиця А.2-друга таблиця додатку А; формула А.І - перша формула додат­ку А.

Якщо в додатку одна ілюстрація, одна таблиця, одна формула, одне рівняння, їх нумерують, наприклад, рисунок А.І, таблиця А.І, формула В.І.

В посиланнях у тексті додатку на ілюстрації, таблиці, формули, рівняння рекомендується писати : "... на рисунку А.2 ....", " ...на рисунку А.І ..."; "... в таблиці Б. З...", або ".. в табл. Б.З ..."; "... за формулою (В.І) ...", "... у рівнянні (Г.2) ...".

1.13.6 Якщо у ПЗ як додаток використовується документ, що має самостійне значення і оформлюється згідно з вимогами до документу даного виду, його копію вміщують у ПЗ без змін в оригіналі. Перед копією документу вміщують аркуш, на якому посередині друкують слово "ДОДАТОК___" і його назву (за наявності), праворуч у верхньому куті аркуша проставляють порядковий номер сторінки. Сторінки копії документу нумерують, продовжуючи наскрізну нумерація сторінок ПЗ (не займаючи влас­ної нумерації сторінок документа).

2 Титульний лист.

Титульний лист до пояснювальної записки дипломного проекту необхідно виконати у наступному вигляді:

Міністерство освіти і науки України

Запорізький авіаційний коледж ім.О.Г.Івченка

Спеціальність 5.090261

ДО ЗАХИСТУ ДОПУЩЕНИЙ

Голова ПЦК авааконструкторських дисциплін

_________________________О.В.Коровай

_________________________

(дата)