Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Зразок_творча МАР’ЯНА.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
30.04.2019
Размер:
10.38 Mб
Скачать

Карта сайту. Інструкція користувачу

Створення нового проекту - досить тривала і складна справа. Але - за наявності ідеї цей процес стає досить захоплюючим, і затягує творця сайту, спонукає його робити все нові і нові функції для свого проекту, розвивати і розкручувати своє його.

Тематикою мого сайту «Історія України» я обрав - вивчення. На мою думку ця тема буде цікава широкій аудиторії користувачів.

Головна сторінка має вигляд:

На ній створено:

  • головне меню;

  • Історія України (Каталог файлів);

  1. Категорії розділу;

  2. Відео на історичну тематику;

  • створено поле «Пошук»;

  • поле реєстрації користувача сайту;

  • головне меню, за допомогою якого можна здійснювати навігацію по сайту;

  • форум;

Меню сайту

  • І сторія України, на цій сторінці знаходяться більшість матеріалів: відео, документальні та художні історичні фільми, реферати на історичну тематику;

  1. Категорії розділу. На цьому полі зображено категорії розділів, які є в каталозі файлів, а саме під назвою « Історія України». Розділи розміщені в порядку наукової періодизації історії України;

  1. Відео на історичну темвтику;

  • створено поле «Пошук», за допомогою якого можна ввівши ключове слово знайти потрібний матеріал на сайті;

  • поле реєстрації користувача сайту.

Реєстрація надає розширені можливості користовачам сайту. Вона потрібна для перегляду окремих матеріалів, до яких не мають доступу незареєстровані користувачі, а також можливість додавати свої матеріали до модулів сайту, які не доступні незареєстрованим користувачам.

Зареєстровані користувачі отримуватимуть повідомлення (налаштування власного профілю) на свою електронну пошту про оновлення матеріалів на сайті.

З часом на сайті буде більше матеріалів, які не зможуть переглядати незареєстровані користувачі. В реєстрація на нашому сайті безкоштовна.

Інформація про сайт:

містить детальну інформацію про розробника сайту

Я кщо в полі Пошуку ввести критерій пошуку, наприклад слово «Історія», то результатом буде перелік тих статей де воно зустрічається.

Форум

Тут кожен бажаючий може відповісти на декілька цікавих тем. А також на цій сторінці знаходиться тема під назвою «Пропозиції і зауваження», де бажаючі можуть вносити свої пропозиції на рахунок сайту, а також зауваження. Якщо у вас є цікавий матеріал і ви б хотіли бачити його на сайті заходьте на тему «Пропозиції і зауваження», де вказаний адрес за яким можна надсилати матеріал.

Інструкція користовачу

Цей сайт створений з науковою метою на тему «Історія України». Тут я вирішив викласти цікавий матеріал зі сторінок історії України. Зокрама в каталозі файлів під назвою «Історія України», де і знаходяться більша частина матеріалу можна знайти реферати на історичну тематику. Каталог складається з десяти розділів, що міститься документальний матеріа на тему «Історія України», які мають назви періодизації історії України і розміщені в хронологічному порядку: Трохи з історії України, Давня історія України, Київська Русь, Галицько-Волинська держава, Русько-Литовське князывство, Рання історія — Українська козацька держава, Українська держава в складі австрійської імперії, Українська держава в складі російської імперії, Українська революція, Україна в складі СРСР, Україна незалежна. А також в каталозі можна знайти одинадцятий розділ в якому містьться цікаві художні і документальні фільми зняті по сторінкам історії України. Також кожен бажаючий може відвідати форум, де в темі «пропозиції і зауваження» можна написати свої пропозиції чи допомогти з цікавим матеріалом і якщо хтось має щось цікаве на історичну тематику і хотів би це бачити на моєму сайті нехай надсилають матеріал на електронну скриньку,яка вказана в темі. Також відвідувач може лишити коментар на рахунок даного матеріалу чи відео. Реферати для скачування доступні абсолютно безплатно. Бажаючі можуть прийняти участь в опитуванні і оцінити мій сайт. Також щоб отримати більш ширші права необхідно пройти реєстрацію.