Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
МАРШ І РОЗВІДКА.doc
Скачиваний:
132
Добавлен:
24.04.2019
Размер:
660.99 Кб
Скачать

Бойовий наказ командира дозорного відділення

1. Противник _____________________________________________ ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

2. Наш ___ мв з ______________________________- ГПЗ (ГД) батальйону (роти), має завдання - здійснити марш за маршрутом __________________________________________________ із завданням не допустити раптового нападу противника на колону, яку охороняє та проникнення його наземної розвідки. До __________________ вийти на рубіж _____________________________________________________ і забезпечити розгортання та вступ в бій авангарду (ГПЗ). Середня швидкість руху __________. Вихідний пункт -__________________ пройти в ___________.

Наше ____ мвід __________________ - дозорне відділення, яке має завдання рухатись за маршрутом ГПЗ (ГД) на відстані, яка забезпечить зоровий зв'язок і підтримку вогнем і не допустити раптового нападу противника на колону ГПЗ (ГД) та його наземної розвідки. Спостереження вести в ході маршу з бойових машин. Приховані ділянки, тіснини огляд здійснювати пішими дозорними.

Про зустріч з противником доповідати мені встановленими сигналами. При зустрічі з противником займати вигідний рубіж і тим самим забезпечити ввід в бій головних сил взводу.

3. «НАКАЗУЮ»:

Механіку-водію ________________________ машину вести за вказаною швидкістю та маршрутом. Спостереження вести в напрямку руху. При зустрічі з противником бути в готовності до здійснення маневру у вказаному напрямку.

Навіднику-оператору ___________________________ бути в готовності до відкриття вогню. При зустрічі з противником в першу чергу знищувати броньовані об’єкти противника. Вогнем БМП підтримувати дії відділення. Вході маршу спостереження вести у напрямку руху та за діями піших дозорних.

Кулеметнику _________________________ спостереження вести ліворуч. При раптовому нападі противника вогневу позицію займати ліворуч від бойової машини. Бути в готовності до прикриття дій піших дозорних.

Гранатометнику _________________________ спостереження вести праворуч. При зустрічі з противником вогневу позицію займати праворуч від мене в готовності до відкриття вогню.

Помічнику гранатометника ________________________ спостереження вести праворуч і назад. В ході бою вогневу позицію займати біля гранатометника.

Старшому стрільцю ________________________ в ході маршу спостереження вести за повітряним противником. При раптовому нападі противника вогневу позицію займати по лівому борту БМП.

Стрільцю _____________________ спостереження вести назад. При раптовому нападі противника вогневу позицію займати за БМП.

Піші дозорні ___________________________________________ . Старший_____________________. Бути в готовності до спішування за моєю командою, використовуючи складки місцевості здійснити огляд вказаного об’єкта. Доповідь - встановленими сигналами.

4. Сигнали:

оповіщення:

  • про повітряного противника - голосом - "Повітря" - по радіо - 999;

  • про радіоактивне забруднення - голосом - "Радіаційна небезпека" - по радіо -666;

  • про хімічне і бактеріологічне забруднення - голосом - "Хімічна тривога" - по радіо - 555;

управління та взаємодії:

  • зустрів противника - по радіо - "Град 210" - дозорним - підняти автомат дулом вверх;

  • зустрів загородження - по радіо - "Упор 311" - дозорним - підняти автомат прикладом вверх;

  • виявив забруднену ділянку місцевості - по радіо - "Туман 420" - дозорним - підняти автомат горизонтально над головою;

  • шлях вільний - по радіо - "Зірка 121" - дозорним - вказати рукою в сторону руху;

  • цілевказівки: трасуючі кулі та снаряди у напрямку цілей.

5. Готовність до маршу ________________________.

Мій заступник ______________________________.

Вих. пункт

Схема дій дозорного відділення