Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Курсова робота Програмування.doc
Скачиваний:
4
Добавлен:
17.04.2019
Размер:
211.46 Кб
Скачать

Міністерство освіти i науки України

Криворізький коледж Національного авіаційного університету

КУРСОВА РОБОТА

з дисципліни

"Програмування"

Тема: Розробка додатку з використанням візуальних компонентів, створення БД та графічних зображень.

Виконав:

курсант 363 групи

Іваненко О.И.

Керівник: викладач Терьошина С.С.

Кривий Ріг

2007

Захист курсових робіт

Захист курсового проекту (роботи) здійснюється в комісії з двох-трьох викладачів, призначеній головою циклової комісії, причому, одним із членів комісії є керівник курсового проектування. Голову комісії призначає голова циклової комісії.

Комісія працює прилюдно, за присутності студентів даної академічної групи та інших осіб, в термін. визначений графіком курсового проектування.

Захист складається зі стислої, але змістовної, доповіді студента тривалістю сім, вісім хвилин та з його відповідей на запитання членів комісії. Студент під час захисту повинен дати відповіді та пояснення на всі запитання по суті проекту (роботи).

За результатами захисту курсовий проект (робота) оцінюється диференційованою оцінкою за чотирибальною системою ("відмінно", "добре", "задовільно", "незадовільно"), яка головою комісії вноситься до відомості, складеної в двох примірниках, до аркушу завдання на курсове проектування та до залікової книжки студента. Оцінку в обох примірниках відомості та на аркуші завдання засвідчують голова та члени комісії, в заліковій книжці - голова комісії. Один примірник відомості передається на відділення ЕОТ, другий - на циклову комісію.

Студент, який не подав до захисту курсовий проект (роботу) у встановлений графіком термін, або не захищений з позитивною оцінкою, вважається таким, що має академічну заборгованість. Порядок її ліквідації регламентується відповідними нормативними документами.

Захищені курсові проекти (роботи) зберігаються на цикловій комісії протягом трьох років, а потім списуються та знищуються згідно зі встановленим порядком.

Підсумки курсового проектування на кафедрі та пропозиції керівників, що направлені на поліпшення його організації та проведення, обов'язково обговорюються в кінці семестру на засіданні циклової комісії і в плановому порядку на методичному об’єднанні відділення ЕОТ.

Вимоги, пропозиції, щодо виконання курсової роботи.

Завдання повинні бути виконані з максимальним використанням засобів мови програмування Delphi (використання стандартних функцій, функцій користувача, стандартних модулів). Програми повинні бути постачені необхідними поясненнями і коментарями. Робота виконується у виді пояснювальної записки й електронного варіанта (дискета з програмами).

У пояснювальній записці курсант повинний викласти призначення використовуваних функцій і блоків програми, із указівкою способу їхнього застосування. Привести один з аналогів використовуваних функцій.

Для написання курсової роботи курсант повинний використовувати зведення, викладені в лекційному, лабораторному матеріалі і представлений у самостійній роботі.

Захист курсової роботи полягає в рішенні подібної задачі одного з чи завдань відновлення ділянки завдання курсової роботи.