Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Курсова робота ЕіРО РАО зразок виконання .doc
Скачиваний:
15
Добавлен:
23.12.2018
Размер:
2.08 Mб
Скачать

12

Міністерство освіти і науки україни

Запорізький національний технічний університет

Кафедра військової підготовки методичні вказівки

до виконання курсової роботи з дисципліни

«Експлуатація та ремонт озброєння»

для студентів ВОС

«Експлуатація та ремонт артилерійського озброєння і обладнання»,

«Зберігання та ремонт боєприпасів, детонаторів, освітлювальних та сигнальних засобів, вибухових речовин»

2011

Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Експлуатація та ремонт озброєння» для студентів за ВОС «Експлуатація та ремонт артилерійського озброєння і обладнання», «Зберігання та ремонт боєприпасів, детонаторів, освітлювальних та сигнальних засобів, вибухових речовин». / Укл. К.В. Альохін, О.В.Павелко, Ю.В. Мельник, М.Г. Мельниченко, Р.П. Хижняк . - Запоріжжя: ЗНТУ, 2011. -___ с.

Укладачі: К.В. Альохін, О.В.Павелко, Ю.В. Мельник,

М.Г. Мельниченко, Р.П. Хижняк

Рецензент: О.В. Коробов

Відповідальний за випуск: Р.П. Хижняк

Затверджено на засіданні кафедри військової підготовки

Протокол № 1

від « 28 » січня 2011 р.

Рекомендовано до видання НМК спеціальностей, як методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Експлуатація та ремонт озброєння» для студентів за ВОС – «Експлуатація та ремонт артилерійського озброєння і обладнання», – «Зберігання та ремонт боєприпасів, детонаторів, освітлювальних та сигнальних засобів, вибухових речовин».

Протокол № 1 від « 28 » січня 2011 р.

ЗМІСТ

Вступ…………………………………………………… 4

1. Мета і завдання курсової роботи………………….. 5

2. Зразок виконаної курсової роботи ……………….. 6

ВСТУП

В умовах реформування Збройних сил України найбільш гостро встає питання підвищення професійного рівня спеціалістів, які готовляться для Збройних сил. Тому офіцер запасу, який навчається за програмою підготовки офіцерів за спеціальностями «Експлуатація та ремонт артилерійського озброєння і обладнання», «Зберігання та ремонт боєприпасів, детонаторів, освітлювальних та сигнальних засобів, вибухових речовин», зобов’язаний уміти оформляти документи обліку, категорування, приймання, огляду та ремонту озброєння та вести його врахування і звітність; працювати з технічною документацією; організовувати і забезпечувати утримання озброєння у встановленої ступені бойової готовності, його експлуатацію і відновлення; здійснювати заходи щодо забезпечення безпеки при експлуатації, технічному обслуговуванні та ремонті РАО; своєчасно та з високою ефективністю виконувати технічне обслуговування та ремонт артилерійського озброєння в будь-яких умовах сучасного загальновійськового бою, бути здатним вміло управляти ремонтним органом у бойових умовах.

В дійсних методичних вказівках надається зразок виконаної курсової роботи з дисципліни «Експлуатація і ремонт озброєння», який необхідно використовувати студентам при виконанні та оформленні курсової роботи, надається приклад послідовністі дій та обсяг роботи.