Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Менеджмент МОз.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
19.11.2018
Размер:
83.46 Кб
Скачать

Торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету менеджемент методичні рекомендації до виконання письмової контрольної роботи

освітньо-кваліфікаційний рівень бакалавр

напрям підготовки 030601 Менеджмент організації

форма навчання заочна

Київ 2011

МЕНЕДЖЕМЕНТ

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання письмової контрольної роботи

освітньо-кваліфікаційний рівень бакалавр

напрям підготовки 030601 Менеджмент організації

форма навчання заочна

Укладач Гайворон Олена Валеріївна

Розглянуто та схвалено на засіданні циклової комісії комерційних дисциплін та менеджменту

Протокол №___ від _______2011р.

Голова циклової комісії

_____________О.В.Гайворон

Загальні методичні вказівки до виконання контрольної роботи з дисципліни „ менеджмент”

У процесі вивчення теоретичного матеріалу з дисципліни «Менеджмент» студенти, які навчаються за заочною формою навчання повинні виконати письмову контрольну роботу, передбачену учбовим планом.

Контрольна робота виконується рукописним або друкованим способом, на титульному листі зазначаються прізвище, ім’я, по-батькові, шифр (номер особистого діла), номер групи, назва предмета, варіант, домашня адреса.

Контрольна робота повинна бути виконана в передбачені учбовим графіком терміни й виконана охайно, грамотно, розбірливо, без скорочення слів.

Перед тим, як давати відповіді на питання, на першій сторінці зошита, на полях, студент повинен написати варіант і номери питання свого варіанту, наприклад: варіант №47 (3,19,21,39,45), а також перед кожною відповіддю треба вказати номер питання й повністю написати текст питання.

Відповіді на питання повинні бути конкретними і повністю розкривати їх зміст. Необхідно творчо підходити до викладення вивченого матеріалу. Відповіді на практичні питання і ситуації повинні бути змістовними, мати елементи аналізу, супроводжуватися прикладами. Суцільне переписування тексту з підручників неприпустиме. Такі роботи зараховані не будуть. Якість контрольної роботи оцінюється перед усім, по тому, наскільки правильно й самостійно дані відповіді на поставлені питання, у якій мірі використана література. Об’єм контрольної роботи повинен складати 10-12 сторінки учнівського зошиту, або 5-7 сторінок друкованого тексту.

Наприкінці виконаної роботи треба надати перелік використаної літератури, вказавши ініціали та прізвище автора, повну назву підручника, назву видавництва, місце і рік видання, наприклад: Осовська Г.В. Основи менеджменту: Навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів. - К. : ”Кондор”, 2003. – 556с.

У кінці роботи необхідно поставити дату виконання роботи і свій особистий підпис. Обов'язково, після переліку літератури, в роботі мають бути 1-2 чистих листи для рецензії викладача (неприпустимо закінчувати відповідь на останнє питання на обкладинці).

Виконану контрольну роботу треба здати на рецензування в учбову частину заочного відділення коледжу в терміни визначені учбовим графіком.

Отримавши контрольну роботу після перевірки, студенти повинні уважно ознайомитися з рецензією і з урахуванням зауважень та рекомендацій викладача доопрацювати окремі питання. Не зарахована контрольна робота виконується студентами повторно з урахуванням рекомендацій рецензії та здається в учбову частину коледжу разом із не зарахованою роботою на перевірку викладачу.

Зарахована і доопрацьована контрольна робота пред’являється викладачу під час іспиту або заліку з дисципліни, в іншому випадку студент до екзамену та заліку не допускається.