Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
метод-ка модульн.инд работа новая.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
12.11.2018
Размер:
131.58 Кб
Скачать

Міністерство освіти і науки України

Національна юридична академія України

імені Ярослава Мудрого

ІНДИВІДУАЛЬНА РОБОТА

З навчальної дисципліни „Організація судових та

правоохоронних органів ”

методичні поради та завдання

(відповідно до вимог ECTS)

Харків - 2010

1ндивідуальна робота з навчальної дисципліни "Організація судових та правоохоронних органів: методичні поради та завдання (відповідно до вимог ECTS) / Уклад. Т.Б. Вільчик. X. Нац, юрид. акад. України, 2010. 26 с.

У к л а д а ч и: Т.Б. Вільчик

Рекомендовано до видання редакційно-видавничою радою академії (протокол № від 2010 р.)

© Національна юридична академія України, 2010

1.Загальні методичні поради

Відповідно до Положення про організацію навчального процесу в кредитно-модульній системі підготовки фахівців, затвердженого Вченою радою академії, та Положення про моніторинг знань студентів академії з урахуванням вимог Болонського процесу 2006 р. та деяких інших документів метою впровадження кредитно-модульної системи підготовки фахівців є підвищення якості освітньої діяльності, а однією з форм організації навчання нарівні з лекціями, практичними заняттями є виконання індивідуальних завдань студентів та інші форми науково-дослідницької діяльності студентів.

Виконання індивідуальної роботи дає можливість студенту закріпити та поглибити теоретичні і практичні знання, отримані в процесі вивчення окремих тем курсу, навчитися самостійно працювати з різними інформаційними джерелами, інтерпретувати матеріали періодичної літератури, аналізувати навчальну та наукову літературу, практику роботи судових та правоохоронних органів, отримати здатності дослідницької роботи.

З дисципліни “Організація судових та правоохоронних органів” індивідуальна робота студентів здійснюється у формі виконання індивідуального науково-дослідницького завдання (надалі – ІНДЗ), яке надається викладачем кожному студенту з урахуванням його творчих можливостей, навчальних здобутків та інтересів. ІНДЗ мають бути виконані до закінчення навчального курсу.

Індивідуальна робота студентів з курсу „Організації судових та правоохоронних органів ” включає:

  • анотування прочитаної додаткової літератури з курсу;

  • підготовка рефератів (есе);

  • розробка схем, таблиць;

  • складання термінологічних словників.

Вибір студе­нтом ІНДЗ відбувається за погодженням з кафедрою на почат­ку навчального року. Організацію, контроль та оцінку якості виконання індивідуальної роботи студентів здійснює науковий керівник, який закріплюється кафедрою за академічною групою. При наявності певних питань студентам рекомендується звертатися за консультаціями до наукового керівника з метою отримання необхідних роз’яснень щодо організації індивідуальної роботи та можливого розширення списку літературних джерел.

ІНДЗ подається на кафедру не пізніше двох тижнів до екзамену в паперовому та електронному вигляді.

Навчальна діяльність студентів, які виконують курсові роботи з курсу „Організація судових та правоохоронних органів” та займаються науково-дослідною роботою як члени студентського наукового гуртка кафедри, за результатами захисту курсових робгг та виконання науково-дослідних робіт може зараховуватися як індивідуальна робота. За результатами виконання індивідуальної роботи студент максимально може отримати 6 балів.

РОЗПОД1Л БАЛ1В, ПРИСВОЮВАНИХ СТУДЕНТАМ 3 НАВЧАЛЬНСН ДИСЦИПЛІНИ "ОГРАНІЗАЦІЯ СУДОВИХ ТА ПРАВООХОРОННИХ ОРГАНІВ"

Модуль I-П

Індиві-

дуальна робота

Підсумко-

вий іспит

Сума

ЗМ I

ЗМ II

22

22

6

50

100