Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
k-30 lab4.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
09.11.2018
Размер:
1.42 Mб
Скачать

2.3 Завдання 3. Підключіть віддалений мережний принтер:

2.3.1 Для підключення до віддаленого мережевого принтера потрібно скористатися майстром “Установка принтера”, що знаходиться в розділі “Принтеры и факсы” панелі керування.

2.3.2 Запустивши на виконання майстер встановлення принтера, натисніть кнопку ”Далее” та встановити перемикач в позицію “Сетевой принтер или принтер, подключенный к другому компьютеру.” Натисніть кнопку ”Далее”.

2.3.3 Встановіть перемикач в положення “Подключиться к принтеру или выполнить обзор принтеров”. Введіть у відповідне поле повне мережне ім’я принтера ( у форматі \\ім’я_сервера\ім’я _принтера) або натисніть кнопку ”Далее” для перегляду списку доступних мережевих принтерів.

2.3.4 В списку виберіть робочу групу VC та в ній сервер ІТR, на якому надано в спільний доступ принтер HPLaser. У полі ”Принтер” при цьому має автоматично встановитися повне мережне ім’я віддаленого принтера (\\ITR\HP LaserJet 1200 Series PCL 6). Натисніть кнопку ”Далее”. Підтвердіть встановлення драйвера принтера на ваш комп’ютер.

2.3.5 За необхідності, встановіть віддалений принтер як основний на вашому комп’ютері, встановивши перемикач у відповідне положення. Завершіть роботу майстра встановлення принтера, натиснувши кнопку ОК. Перевірте наявність встановленого принтера в розділі “Принтеры и факсы” панелі керування.

2.3.6 Для відключення віддаленого принтера з системи просто видаліть його, вибравши в розділі “Принтеры и факсы” панелі керування та натиснувши клавішу DEL.

2.3.7 Скористайтеся альтернативним способом встановлення віддаленого принтера:

- відкрийте ”Сетевое окружение” та зайдіть в робочу групу VC;

- відкрийте комп’ютер ITR та знайдіть серед його ресурсів загальнодоступний принтер HPLaser;

- викличте контекстне меню принтера та виберіть пункт ”Подключить”. Підтвердіть встановлення драйвера принтера на ваш комп’ютер.

- перевірте наявність встановленого принтера в розділі “Принтеры и факсы” панелі керування.

Відключіть встановлений мережний принтер.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]