Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Laboratorna_robota_3.doc
Скачиваний:
10
Добавлен:
07.11.2018
Размер:
319.49 Кб
Скачать

Надсилання календаря електронною поштою.

  1. У поданні Календар в області переходів виберіть пункт Надіслати календар електронною поштою.

 Примітка   У разі використання області переходів у згорнутому вигляді клацніть в області переходів , виберіть Область переходів, тоді правою кнопкою миші клацніть календар, до якого потрібно надати спільний доступ, і виберіть Надіслати календар електронною поштою.

  1. У полі Кому введіть ім'я одержувача, якому ви хочете надіслати дані щодо підписки.

  2. Зі списку Календар виберіть календар, який потрібно надіслати. За промовчанням вибрано ваш стандартний Календар. Це календар Outlook, у якому відображено відомості про ваш розклад і прийняття запрошень на зустрічі.

  3. Зі списку Діапазон дат виберіть обсяг даних календаря, який буде додано до повідомлення електронної пошти, або натисніть Укажіть дати, щоб ввести потрібний діапазон дат.

 Порада   Якщо введено великий проміжок часу або вибрано значення Весь календар, можна створити завелике повідомлення електронної пошти.

  1. У списку Подробиці виберіть подробиці, які зможуть побачити одержувачі. За промовчанням вибрано параметр Лише доступність. Жодний параметр не містить елементів, позначених як приватні, доки ви не зміните параметр захисту конфіденційної інформації у Додаткових параметрах.

  2. За бажанням, можна обмежити відомості, які додаються до повідомлення електронної пошти, тільки робочим часом, установивши прапорець Показувати час тільки в межах робочих годин. Щоб змінити свої робочі години, виберіть пункт Указати робочі години.

  3. Крім цього, можна натиснути кнопку Відобразити, щоб переглянути Додаткові параметри.

  • Долучати подробиці про повідомлення, позначені як приватні     Для цього потрібно на вкладці Подробиці встановити параметр Стисло або Повністю. Наявні приватні елементи долучатимуться, але додаткові відомості будуть недоступні.

  • Долучати вкладення елементів календаря     Для цього потрібно на вкладці Подробиці встановити параметр Повністю. Усі вкладення елементів календаря, наприклад, електронні таблиці, долучатимуться.

 Примітка   Це може значно збільшити розмір повідомлення електронної пошти.

  • Макет повідомлення електронної пошти     Можна додати свій розклад на день або список подій.

  1. Крім цього, можна запитати дозвіл на перегляд стандартного календаря одержувача. Для цього встановіть прапорець Запитати дозвіл не перегляд Календар одержувача.

 Примітка   Якщо ви хочете отримати доступ до додаткового календаря, створеного одержувачем, наприклад, до особистого календаря, необхідно надіслати повідомлення електронної пошти з проханням надати дозвіл для доступу до цього календаря. Описаним вище чином можна запросити дозвіл на доступ тільки до стандартного календаря користувача.

  1. Натисніть кнопку Надіслати.

  2. Перегляньте діалогове вікно підтвердження та, якщо все правильно, натисніть кнопку ОК.

Якщо у вашому календарі не міститься жодних елементів, з'явиться діалогове вікно, в якому буде запропоновано скасувати надсилання електронного повідомлення.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]