Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Звіт з практики 3 курс (Восстановлен).docx
Скачиваний:
41
Добавлен:
30.10.2018
Размер:
2.55 Mб
Скачать

3.4. Інструкції по обслуговуванню aditec VisuNet2:

Програма візуалізації АDIТЕС VisuNet2 служить для реєстрації даних вимірювань всіх приладів управління фірми аditeс. Можна реєструвати дані вимірювань до 48 (і більше) приладів управління. Системні вимоги для АDITЕС VisuNet2: Microsoft Windows 2000 / NТ / ХР / 2003 - Процесор Реntium не менше 2,4 GHz - Оперативна пам'ять: не менше 256 МВ; рекомендуємо 512 МВ (для 12 установок - 512 МВ необхідно!) Якщо Ви хочете підключити всі 48 приладів, обсяг пам'яті залежить від типів приладу. Якщо всі прилади типу МIC 2810 або ТР 1000 підключені (підвищені пропускання інформації і потреба пам'яті) буде потрібно 1024 МВ. Ми рекомендуємо встановити мінімальний розмір 768 МВ і максимальний розмір 1562 МВ віртуальної пам'яті наступним чином. На панелі керування стартуйте аплет Система, вкладка Додатково, Продуктивність-Настройки, вкладка Додатково, Віртуальна пам'ять - Змінити. Якщо там встановлені значення більше рекомендованих, то їх можна залишити. - Плата машиною графіки VGA з підтримкою не менше 256 кольорів

- Розширення 1024 х 768 - Вільна пам'ять на жорсткому диску не менше 40 СВ; для збереження даних на жорсткому диску протягом 10 років не менше 160 GB. - Для ПК і для кожного приладу управління необхідно перетворювач послідовного інтерфейсу від RS232 до RS485. При цьому виявилися придатними перетворювачі типу АDАМ-4520 (або ICР-7520). Їх можна придбати на фірмі аditес. - Кабель - Прилад управління фірми aditec розблоковано для VisuNet Контролер може працювати з програмою VisuNet, якщо до назви літери додано "VN" (наприклад, МIС 2510VN). Ця назва ви можете знайти на зворотному боці приладу. Додатково можна активувати можливість роботи з VisuNet. Для цього необхідно мати номер РIN. Його можна дізнатися на фірмі aditec. Вкажіть будь ласка номер приладу, він відбудеться з однієї букви і 6 цифр (напр. D 606201), знайти його можна також на наклейці на зворотному боці приладу. Яким чином можна деблокувати контролер для роботи з VisuNet, прочитайте будь ласка у відповідному керівництві по сервісу для контролера або запитайте V техніка.

3.4.1. Індикація робочого стану:

Робоче вікно:

Екранне вікно для установки може вказуватись різним кольором. При цьому коженколір символізує певний стан установки:

-коричневий установка не включена або не впізнається програмою -червоний установка знаходиться в робочому режимі -зелений установка знаходиться в режимі повної готовності (Standby) -жовтий установка знаходиться в режимі очікування -коричневий / червоний блимає Попередня програма закінчена -синій очищення (тільки при ЕТА 160)

Після запуску програми з'являється «Робоче вікно»:

  • Индицируются всі фактичні і задані значенняпоточного кроку програми.

  • Зміни заданих значень під час робочогорежиму не зберігаються в пам'яті. Вонинеможливі при всіх видах пульта управління.

  • Пульт управління: Поточну програму можнаперервати. Можна переключатися кроку впередабо назад.

  • Вимірювані величини: Індикація всіх вимірюваних величин під час виконання програми. Вікно «Вимірювані величини» відкривається.

  • Програма: Вікно «обробкапрограм»  знову индицируется 

  • Номер партії:Введення або зміна номера партії.