Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Kursovaya_gotovo.doc
Скачиваний:
101
Добавлен:
30.03.2016
Размер:
409.09 Кб
Скачать

2.1. Резюме

Громадське харчування – бізнес, який ніколи не помре, тому що люди ніколи не перестануть їсти і спілкуватися один з одним. Тому при професійно складеному бізнес-плані ресторану, проведенні всіх необхідних розрахунків і вдалому виборі місця заклад швидко окупиться і приноситиме прибуток протягом довгих років.

Мета проекту: Надання якісних послуг громадського харчування для відвідувачів із середнім та високим рівнем доходів.

Попит: Щорічно будується велика кількість офісних площ, працівники яких мають потребу в повноцінних бізнес-ланчах, та й ділові переговори зручно проводити за чашкою ароматної кави. По вечорах заклад може обслуговувати окремих відвідувачів і проводити банкети.

Угорську кухню називають вогняною безсумнівно своєю пікантністю завдячує паприці (перцю). Угорська кухня категорично не належить до легких і ніжних кухонь, але незважаючи на це, має своїх шанувальників у цілому світі. Паприка, цибуля, часник і помідори – без цих складників важко собі уявити будь-яку страву. Також мелена паприка у великих кількостях залюбки використовується у якості приправи до більшості страв.

2.2. Опис послуги

Основними складовими успіху в ресторанному бізнесі є: цікава концепція, вдале місце розташування ресторану, гарне меню, якісне обслуговування клієнтів і грамотна рекламна компанія. Отже основною метою бізнес-плану є відкриття ресторану з угорською кутньою , якої ще не має в місті Києві. Цей ресторан дасть змогу людям не виїжджаючи за кордон пізнати національні страви угорської кухні. Адже угорська кухня дуже відрізняться від української та інших національних кухонь своїми стравами.

Ця послуга буде задовольняти своїх клієнтів різними стравами. В ресторані буде також працювати бар, дегустаційний винний зал, банкетний зал для проведення весілля, день народжень та корпоративів. В ресторані кожного вечора буде угорська циганська жива музика, під яку можна буде відпочити та потанцювати.

2.3. Маркетинг і збут

Мета та завдання: Відкриття ресторану на 55 посадових місць.

Ми повинні бути готові витратити певні засоби на розкручення свого закладу й включити цю суму у свій бізнес-план. Яким би незвичайним або шикарним не був інтер`єр ресторану, яке чудове меню б не пропонували своїм гостям, щоб залучити перших відвідувачів, без грамотної та ефективної реклами не обійдеться.

Маркетинг: Реклама в ЗМІ (засобах масової інформації), звичайно ж, потрібна, але найбільшу увагу варто приділити promotion (промоушин) – акціям.

Для цього потрібно проводити різні акції, знижки, запрошувати артистів і співаків відвідати наш заклад та проводити інші цікаві заходи.

Також в ресторані буде виділено місце під дитячий клуб з ігровою зоною, щоб батьки могли залишати дітей під доглядом няньки, а самім спокійно відпочивати. Дитячих клубів при ресторанах поки ще дуже мало, у багатьох містах – одиниці, тому такі заклади не відчуватимуть недостачу клієнтів.

Також в нашому ресторані буде представлений великий асортимент угорського вина, та виділено приміщення для дегустації вин.

Посадкові місця:

Генеральний директор – 1особа;

Директор – 1 особа;

Керуючий – 1 особа;

Адміністратор – 2 особа;

Бухгалтер – 2 особа;

Менеджери – 2 особи;

Шеф-повар - 1 особа;

Повари – 4 особи

Офіціанти – 16 осіб (8 - жінок, 8 - чоловіків);

Бармени – 3 особи;

Працівники кухні – 10 осіб;

Прибиральниці – 3 осіб.

Охорона – 6 осіб;

Музиканти – 4 особи;

Гардеробник – 2 особи;

Кладовщик – 2особи;

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]