Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

Звіт Практика

.docx
Скачиваний:
16
Добавлен:
08.03.2016
Размер:
20.67 Кб
Скачать

3

Міністерство освіти і науки України

Національний юридичний універститет ім. Ярослава Мудрого

ЗВІТ

про проходження виробничої практики

студента 1 групи 4 курсу

Інституту підготовки кадрів для органів юстиції України

Рицарева Максима Геогргійовича

“Затверджую”

Керівник практики –

Керівник апарату суду

Червонозаводського райного суду м.Харкова

Воронін О.О

Харків 2016

З 04.01.16 по 19.02.16 я проходив виробничу практику в Червонозаводського районому суду міста Харкова. Під час проходження практики я закріпив теоретичні знання з юридичних дисциплін, набув навичок застосування правових норм у практичній діяльності державних виконавців. Успішно виконав основне завдання практики, а саме: набув професійні навички і вміння, які є необхідними для самостійної роботи за спеціальністю.

Також своєчасно приступив до виконання програми виробничої практики; додержувався правил внутрішнього трудового розпорядку, своєчасно і якісно виконував всі завдання, передбачені програмою, а також вказівки керівника практики; додержувався послідовності, строків і робочого плану проходження практики; складав проекти процесуальних та інших документів у суворій відповідності із вимогами закону; повсякденно заповнював щоденник практики, докладно відображаючи в ньому зміст виконаної роботи.

Ознайомився з роботою єдиного реєстру виконавчих проваджень, з номенклатурою справ управління, з порядком реєстрації вхідної кореспонденції, з порядком звітності по питаннях архіву, з питанням проведення практичних нарад працівників суду, вивчив зміст функціональних обов`язків управління, відділу організації та контролю за виконанням рішень.

Крім того, під час проходження виробничої практики я ознайомився з практичним застосуванням Законів України “Про державну службу”, « Про державну виконавчу службу», «Про основи запобігання корупції», “Про виконавче провадження”, “Про звернення громадян”, з Інструкцією з організації примусового виконання рішень,

Таким чином можна зробити висновок про те, що проходження виробничої практики суттєво сприяло формуванню, закріпленню та поглибленню у мене теоретичних знань, засвоєнню практичних навичок застосування законодавства, праці з громадянами тощо.

З метою подальшого вдосконалення роботи суду, на мою думку, варто здійснити покращення матеріально-технічної бази, це сприятиме збільшенню продуктивності і якості роботи державного виконавця, та інших працівників суду.

19.02.2016 М.Г.Рицарев