Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
1_chvstina.doc
Скачиваний:
9
Добавлен:
07.03.2016
Размер:
7.42 Mб
Скачать

Література

1.Михайленко В.Є., Ванін В.В., Ковальов С.М. Інженерна графіка.-Київ: Вища школа, 2002-332с.

2.Общин правила выполнения чертежей . ЕСКД 2.301-68-ГОСТ 2.307-81.

Гос-комиздат при Сопете Министров СРСР. Издание официальное.-М:1971.-223 с.

3.Дворніков В.А. Нарисна геометрія ( тексти лекцій). Кривий Ріг.,1997.-135 с.

Методичні вказівки з дисципліни “ Інженерна графіка ” для студентів спеціальностей напряму “ Будівництво ”( Спец. ТГПВ, СОВВ та ТБВК)

усіх форм навчання.Частина 1.

УКЛАДАЧІ: Наталія Петрівна Мельниченко

Ольга Петрівна Буршенко

Реєстраційний №

Підписано до друку

Формат А-4

Обсяг сторінок

Тираж 50 примірників

м. Кривий Ріг

вул..ХХП Партз’їзду,11

Витяг

з протоколу № 5 від 04.02.2009 р.

засідання кафедри нарисної геометрії та інженерної графіки

Присутні: Присутні: Дворніков В. А., Бетін В. Д., Мельниченко Н. П.,

Кравець В. С., Хруцький В. Л., Чернова Л. М., Цвіркун Л.О., Мартинова Т. М., Гонзуль В. П., Білоножко В. Ю., Хорошенька Л. В., Буршенко О. П.

Слухали: про зміст Методичних вказівок з дисципліни "Інженерна графіка" для студентів спеціальностей напряму " Будівництво " ( спец. ТГПВ, СОВВ та ТБВК) усіх форм навчання,частина І , розроблених Мельниченко Н.П. та

Буршенко О.П.

Виступали: Мельниченко Н.П. , яка відмітила, що у запропонованих вказівках

розроблені варіанти завдань для самостійної роботи студентів відповідно до вимог Болонського процесу. Методичні вказівки рекомендуються для студентів спеціальностей напряму “ Будівництво ” " ( спец. ТГПВ, СОВВ та ТБВК) усіх форм навчання, частина І ,

Ухвалили: Схвалити Методичні вказівки з дисципліни "Інженерна графіка" для студентів спеціальностей напряму " Будівництво " ( спец. ТГПВ, СОВВ та ТБВК) усіх форм навчання ,частина І , розроблених МельниченкоН.П. та Буршенко О.П.

Та рекомендувати для видання у кількості 50 примірників.

Голова В. А. Дворніков

Секретар В. П. Гонзуль

РЕЦЕНЗІЯ

на Методичні вказівки з дисципліни "Інженерна графіка" для студентів спеціальностей напряму " Будівництво " ( спец. ТГПВ, СОВВ та ТБВК) усіх форм навчання, частина І , розроблених Мельниченко Н.П. та Буршенко О.П.

Представлені на рецензію методичні вказівки призначені для самостійного вивчення курсу інженерної графіки розділу « Нарисна геометрія». Наведено перелік теоретичних питань, знаннями з яких необхідно оволодіти для розв’язання комплексних задач з нарисної геометрії, а також наведено варіанти індивідуальних завдань. Варіанти завдань розроблено згідно вимог Болонського процесу - після кожної теми курси пропонується вирішити задачу, що дасть змогу оцінити ступінь освоєння матеріалу. Для допомоги в освоєнні матеріалу роботи студентам рекомендована спеціальна література.

Виконання таких завдань, допоможе студентам в освоєнні курсу .

Варіанти завдань, структура і обсяг методичних вказівок відповідають вимогам до даного виду методичних документів і рекомендуються до видання.

Завідувач кафедри, будівельних конструкцій С.О.Жуков

доктор технічних наук

Витяг з протоколу № від 2008 р.

засідання редакційної комісії науково-методичної ради університету

Слухали: про доцільність видання Методичних вказівок з дисципліни "Інженерна графіка" для студентів спеціальностей напряму " Будівництво " ( спец. ТГПВ, СОВВ та ТБВК) усіх форм навчання.Частина 1, розроблених Мельниченко Н.П. та Буршенко О.П.

Ухвалили:Рекомендувати до видання Методичні вказівки з дисципліни "Інженерна графіка" для студентів спеціальностей напрям " Будівництво " ( спец. ТГПВ, СОВВ та ТБВК) усіх форм навчання, частина 1 , розроблених Мельниченко Н.П. та Буршенко О.П.

Голова комісії Ю. С. Рудь

Секретар Г. І. Ваніна

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]