Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Архив ZIP - WinRAR / інші плани і презентації / Натурпродукт / маркетинговий план для компанії ТОВ Натурпродукт.doc
Скачиваний:
53
Добавлен:
05.03.2016
Размер:
4.18 Mб
Скачать

8. Графік реалізації програми.

Програму прямого маркетингу (direct mail), інтернет маркетингу – планується проводити постійно на протязі всіх етапів.

Основні ідеї інтернет –маркетингу:

1 етап (квітень 2011р)

Перенести інформацію про бренд звідси http://www.naturprodukt.ua/ukr/products/brand:4/ в піддомен http://www.doliva.naturporuct.ua та зробити оптимізацію по SEO під ключові слова для забезпечення ТОП 10 в Google. Вартість такої роботи становитиме близько 500 грн.

2 етап (травень 2011р – квітень 2012р.)

Потрібно створити інтернет-комюніті за допомогою соціальних мереж. Основні засоби:

1. Завести тематичний блог на http://www.blogger.com, де розміщувати статті про красу і як її зберегти. Цей блог має бути з логотипом торгової марки “D’oliva”. Одночасно варто дописувати статті, як можна досягнути хорошого результату разом з нашим брендом. Обов’язково залишити опцію коментування та оцінки статей.

Регулярність - 2 статті в тиждень. Обсяг матеріалу - 400-500 слів. Для цього потрібно залучити копірайтера. Вартість написання 1 статті 40 грн

2.  Просуваня за допомогою соціальних мереж.

а) Створення тематичних груп та сторінок в соціальних мережах (Facebook, Вконтакте, Однокласники). В цих групах заохочувати людей до спілкування про натуральну косметику та її переваги за допомогою конкурсів на найефективніший рецепт маски, системи догляду за шкірою, найкращий відгук про лікувальну косметику “D’oliva”. Також інформувати про новини, акції та знижки на продукцію торгової марки.

Щоб розширити аудиторію у FaceBook, зосередимо свою увагу на Like опції. Для збільшення кількості Like проведемо акцію. Приз - набір серії косметики “D’oliva”. Потрібно буде лайкнути сторінку + розшарити на своїй сторінці у FaceBook. Хто набере більше “лайків”, той отримає подарунок. Таке ж саме продублюємо в Однокласниках та Вконтакте, оскільки там такий же принцип. Крім того, PPC реклама в соціальних мережах. (див Додаток Д).

б). Паралельно варто вести діалог з споживачами в Twitter, де дублювати в скороченому вигляді ту ж саму інформацію + відповідати на питання клієнтів про косметику публічно. Також тут постійно потрібно повідомляти про новини компанії і різного роду акції та знижки.

Пропонуємо запустити кампанію Pay With a Tweet за допомогою сервісу http://www.paywithatweet.com/. Суть його полягає в тому, що людина робить ретвіт поста в Твіттері і отримує за це якийсь продукт. В нашому випадку буде купон на отримання знижки в розмірі 20%. В даному сервісі зробити таргетинг на Україну. Чим більше ретвітів, тим більше людей познайомиться з “D’oliva”.

3. Зареєструватись в систему Покупон, де розмістити купон на знижку на товари “D’oliva” в розмірі 25%. Купон можна буде роздрукувати і обміняти в будь-якій точці продажу продукції компанії.

4. Закріпити теми на тематичних рейтингових жіночих форумах. Відповідно в цій темі популяризувати продукцію “D’oliva”. Вартість закріплення теми на 1 місяць становить 1 000 грн в середньому. Планується закріпити 3 форуми.

5. YouTube Channel. На канал завантажувати всі рекламні ролики та завести відео-блог від експертів НатурПродукт-Вега відносно продукції “D’oliva”, який перехресно рекламувати в соціальних мережах.