Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Звіт по практиці.docx
Скачиваний:
21
Добавлен:
05.03.2016
Размер:
164.62 Кб
Скачать

ЗМІСТ

Вступ

  1. ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ПІДПРИЄМСТВА ет. З

  2. Організація технічного обслуговування і ремонту вАТП ст. А

  3. Експлуатаційно-технічна характеристика автомобіля ГАЗ-24 ст £

  4. Технічне обслуговування електрообладнання автомобіля ГАЗ-2401 «Волга» стЗ-

  5. Охорона праці с~г |£

Висновок ст /І Перелік посилань ст ІЗ

ЗТП иОі/ю 01 13.00

Змн.

Лист

№ докум.

Підпис /

Дата

Розроб.

/Зои/иидлл 3-1

З-ОИ

зміст звіту

Літ.

Лист.

Листів

перевірив

І

У

Рецензнт

гк гмт у Ц к /Д

1 ґгигчз ¿У' V/

Н. Контр.

Затверд.

ВСТУП

Трудові і матеріальні затрати на технічне утримання рухомого складу складають значну частину загальних затрат на підприємствах автомобільного транспорту. Простої та аварії через незадовільний технічний стан транспортних засобів призводять до значних втрат і їх зниження є одним з основних завдань автотранспортних підприємств. Ці втрати можуть бути значно зменшені шляхом механізації і автоматизації виробничих процесів, вдосконалення організації і управління виробництвом.

Підвищення ефективності роботи автомобільного транспорту, економія всіх видів ресурсів, зниження шкідливого впливу на довкілля багато в чому залежить від технічного стану рухомого складу. Основними факторами, які впливають на роботоздатність автомобілів, є рівень розвитку виробничо- технічної бази (ВТБ) і ефективність її використання.

Сьогодні на автомобільному транспорті створено потужну ВТБ, яка в основному забезпечує необхідний рівень роботоздатності рухомого складу. Проте перехід до ринкових умов господарювання потребує істотного підвищення ефективності процесу перевезень, економії паливних, матеріальних і трудових ресурсів. Це зумовлює необхідність подальшого розвитку та удосконалення ВТБ. В процесі розвитку виробничої бази галузі, нарівні з будівництвом нових підприємств і розширенням діючих, перевагу все ж слід віддавати таким інтенсивним методам як реконструкція та технічне переоснащення діючих АТП, які дають можливість в найкоротші терміни і з меншими витратами значно підвищити технічний рівень виробництва.

Зм. Лист

докум.

Підпис/

3-ЇЬН

Дата

ЗТП І£01 /)0 01.15.00

Розробив

в

іЗ ІЦьА

Перевірив

Рецензент Н. Контр. Затвердив

Вступ

Літ.

Лист

Листів

ҐК ТНТУ ІІК /1

А ~ V

^ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ПІДПРИЄМСТВА

Станція технічного обслуговування суб’єкта підприємницької діяльності фізичної особи Процика Олега Васильовича знаходиться за адресою смт. Гусятин Тернопільської обл.

Вид діяльності - надання послуг населенню та організація по технічному обслуговуванні і ремонті автомобілів, як до гарантійне так і після гарантійне, а також реалізація запасних частин до авто техніки та нових автомобілів.

Підприємство має новозбудоване приміщення на три місця для автомобіля з електромеханічними підіймачами та оглядовою канавою .

На станції технічного обслуговування можна проводити обслуговування ходової та підвісок автомобіля, Розвал сходження коліс (для цього є лазерний стенд чеського виробництва) шино монтажні роботи, рихтування та покраску кузовів. Заміну мастила в двигунах та, коробках передач, у ведучих мостах (установка для вакуумного відсмоктування повітря).

Підприємство має слідуюче обладнання слюсарний верстак, електричний свердлильний верстат, прес, набір слюсарного інструменту , знімачі, набори ключів.

На підприємстві працює 5 чоловік, середня заробітна плата становить 1300грн.

Змн. Арк.

№ докум.

Дата

ЗТП IfO і/\о 01.ІЗ.о

Розроб.

Перевір.

І. /S

W-

Консультант

ЗАГАЛЬНІ XAPAkTf Ристтк

Г\ЦПРИ£м стіЗА

Н. Контр.

Затверд.

Літ.

Арк.

Аркушів

  1. Організація технічного обслуговування і ремонту в АТП

В основі організації виробництва технічного обслуговування і поточного ремонту лежать обгрунтовані трудомісткості і тривалість виконання всіх робіт.

Початкові трудомісткості розраховані на АТП, що налічують 150 - 300 од. рухомого складу при пробігу з початку експлуатації 50 - 75% від пробігу до КР.

Норми трудомісткості ЩО включають трудомісткості прибиральних і мийних робіт, при ТО-1 і ТО-2 - трудомісткості ЩО,СО, а також трудомісткості ПР не включаються.

Норми трудомісткостей на ТО і ремонт автомобілів не враховують витрат праці на допоміжні роботи. До допоміжних робіт відносяться: обслуговування і ремонт устаткування і інструментів; транспортні і навантажувально- розвантажувальні роботи, пов'язані з обслуговуванням і ремонтом рухомого складу; перегін автомобілів всередині автотранспортного підприємства; зберігання, приймання і видача матеріальних цінностей; прибирання виробничих і службово-побутових приміщень.

Витрати праці на допоміжні роботи встановлюються в межах 20 - 30% сумарної трудомісткості технічного обслуговування і поточного ремонту по АТП.

Технічне обслуговування автомобілів може виконуватися потоковим або тупиковим методом. Вибір того або іншого методу залежить від програми робіт і величини АТП. Так, перше технічне обслуговування в середніх і крупних АТП організовується на потокових лініях при змінній програмі не менше 12 - 15 обслуговувань однотипних автомобілів, друге технічне обслуговування - при 5

  • 6-ти обслуговуваннях.

ЗТП ІШ/іО 0І.І3.02

Змн.

Лист

№ докум.

Підгцк/

Дата

Розроб.

/ЗйиіОіА<ии Ї.1

Зіїп

ОРГАНІЗАЦІЯ Т£7щі/цоґУ ОБСЛуго ВУ 6 АНИЯ / РЕМОНТУ В АТП

Літ.

Лист.

Листів

Перевір.

1 Р,

і '

4

1

Рецензент

ГК ТУТ У и .

Цк

—£_!±]

Н. Контр.

Затверд.

Спільно з технічним обслуговуванням звичайно виконуються, технологічно пов'язані з ним, операції супутнього поточного ремонту малої трудомісткості, сумарне значення яких не повинне перевищувати 15 - 20% трудомісткості відповідного виду технічного обслуговування.

Поточний ремонт автомобілів, як правило, виконується на універсальних або спеціалізованих постах.

ЗТГ7

01. ІЗ, 02

Лист

5

Змн. Лист № докум. Підпис Дата

З Експлуатаційно-технічна характеристика автомобіля ГАЗ-24

Таблиця .3.1 - Коротка експлуатаційно-технічна характеристика

автомобіля

Показники

Одиниці

виміру

Значення

Марка, модель, призначення

ГАЗ-24

Колісна формула

4x2

Вантажопідйомність (пасажиромісткість)

т (чол.)

4-5чол.

Габаритні розміри:

довжина

мм

4735

ширина

мм

1800

висота

мм

1490

Власна вага

кг

1420

Повна вага

кг

1820

Тип двигуна

ГАЗ-2401

Об’єм двигуна

л

2,445

Максимальна потужність

кВт (к.с.)

85к.с.

Витрата палива

л/ІООкм

10,5

Розмір шин

7,35-14

Радіус повороту

м

5.6

Максимальна швидкість

км/год

147

Дорожній проміжок

мм

174

Заправка пальним

л

55

Заправка системи охолодження

л

11,5

Заправка системи змащування двигуна

л

6

Заправка ведучого моста

л

1,2

.

ЗТГ] ііїоі /о оі.із.оз

Змн.

Лист

№ до кум.

Пщпщ/

Дата

Розроб.

ГКПИ ПА Цій НО- Т£УИІЧИ А ХаРАКТЄ РМ с

АІУТО М 0 Б і А я ГАЗ-ДЧ

Літ.

Лист.

Листів

Перевір.

^ ІЗ

6

і

Рецензент

ГЦ титУ ^

Цк м

Грц^а Л ~ Й)

Н. Контр.

Затверд.

^ ч х . ч Ч-. ,-^\\\\і\ У^ЛУЛЧ \ VУ>У)\іЛР\. Д\\ \\\\\ Гч

Автомобіля газ-24 «волга»

Технічне обслуговування електрообладнання включає в себе обслуговування акумуляторних батарей, генератора, системи запалювання, стартера, звукового сигналу, контрольно-вимірювальних пристроїв, приладів освітлення та світлової сигналізації.

  1. Технічне обслуговування акумуляторних батарей.

Термін служби акумуляторних батарей за умови правильної експлуатації їх та своєчасного догляду за ними становить чотири роки або 75 тис. км пробігу автомобіля. Проте цей термін може значно скорочуватися в разі порушення правил експлуатації та зберігання батарей. На технічний стан акумуляторних батарей особливо впливають забруднення електроліту, робота й зберігання при підвищеній температурі електроліту та низькому його рівні, порушення режимів заряджання, заливання електроліту підвищеної густини (це найчастіше буває, якщо замість дистильованої води для доведення рівня в акумулятори додають електроліт). Усе це може призвести до небезпечних не­справностей.

Основні несправності:

  • підвищене саморозряджання;

  • коротке замикання різнойменних пластин;

  • сульфатація пластин;

  • корозія решіток позитивних пластин.

Крім того, під час експлуатації батарей відбуваються: окислення полюсних штирів і наконечників; розтріскування мастики й поява тріщин у баці, кришках, що спричиняє підтікання електроліту.

Змн. Лист

№ докум.

і

Підпис/

Дата

ЗІ П /іо о і. із. оь

Розроб.

Перевір.

Рецензент

Н. Контр.

Затверд.

Тонічне 0Б£АУГ0ЙУ8Ш^ ГАЕкТрооБМДіи МНЯ ЛОТОМОБМ*} ГАЗ -24 ГЗОЛГА *

Літ.

Лист.

Листів

5

Гк ТИ ТУ ;« ¿Д АД

ЧАулОй.

Саморозрядження акумуляторної батареї під час її експлуатації та зберігання виникає через утворення в активній масі пластин місцевих струмів, що пояснюється появою електрорушійної сили між оксидами активної маси та решіткою пластин. Крім того, в разі тривалого зберігання електроліт в акумуляторі відстоюється, й густина його нижніх шарів стає більшою, ніж верхніх. Це призводить до появи різниці потенціалів та виникнення зрівнювальних струмів на поверхні пластин. Нормальне саморозрядження справної батареї становить 1...2 % за добу. Причинами підвищеного саморозрядження можуть бути: забруднення поверхні батареї; застосування для доливання звичайної (не дистильованої) води, що містить луги та солі; потрапляння всередину акумуляторів частинок металу та інших речовин, які сприяють утворенню гальванічних пар.

Для усунення несправності слід протерти поверхню батареї або замінити електроліт, промивши внутрішню поверхню бака.

До ознак короткого замикання всередині акумулятора належать «кипіння» електроліту та різке зниження напруги, що найчастіше спричиняється осипанням активної маси й руйнуванням сепараторів. В обох випадках треба розібрати акумуляторну батарею й замінити несправні елементи.

Сульфітація пластин — це утворення на них великих кристалів сірчанокислого свинцю у вигляді білого нальоту. При цьому збільшується опір акумуляторів. Великі кристали сульфату свинцю закривають пори активної маси, перешкоджаючи прониканню електроліту та формуванню активної маси під час заряджання. Внаслідок цього активна поверхня пластин зменшується, а отже, знижується ємність батареї. Ознака сульфітації пластин: під час заряджання батареї швидко збільшуються напруга та температура електроліту й відбувається бурхливе газовиділення («кипіння»), а густина електроліту підвищується неістотно. При наступному розряджанні й особливо вмиканні стартера батарея швидко розряджається через малу ємність.

зтп

оі.п .04

Лист

/

Змн. Лист № докум.

Підпис Дата

Основні причини сульфітації:

  • розряджання батареї нижче 1,7 В на один акумулятор;

  • оголення пластин унаслідок зниження рівня електроліту;

  • тривале зберігання батареї без підзаряджання (особливо — розрядженої);

  • велика густина електроліту.

  • тривале користування стартером під час пуску двигуна.

Невелику сульфітацію пластин можна усунути проведенням одного або кількох циклів «заряджання—розряджання». Для цього акумуляторну батарею треба повністю зарядити й довести густину електроліту в ній до нормальної

З *3

(1,285 г/см ), доливаючи електроліт густиною 1,4 г/см або дистильовану воду. Потім слід розрядити батарею через лампу струмом силою 4...5 А до напруги 1,7 В на один акумулятор і визначити розрядну ємність. Після цього потрібно звести ємність до температури +30 °С.

Підтікання електроліту крізь тріщини в баці виявляють оглядом. Для усунення несправності батарею здають у ремонт. У разі вимушеної тимчасової експлуатації батареї з цією несправністю необхідно періодично додавати в несправне відділення бака електроліт, а не дистильовану воду.

Термін служби та справність акумуляторної батареї багато в чому залежать від своєчасного й правильного догляду за нею. Батарея має бути чистою, оскільки забруднення її поверхні призводить до підвищеного саморозрядження. Під час технічного обслуговування треба протерти поверхню батареї 10 %- ним розчином нашатирного спирту або кальцинованої соди, після чого витерти чистою сухою ганчіркою.

Під час заряджання внаслідок хімічної реакції виділяються гази, які значно підвищують тиск усередині акумуляторів. Тому вентиляційні отвори в пробках потрібно постійно прочищати тонким дротом. Оскільки під час роботи батареї утворюється гримучий газ (суміш водню з киснем), то щоб запобігти вибуху, не можна оглядати батарею з відкритим вогнем. Періодично треба зачищати штирі та затискачі проводів. Через 2...2,5 тис. км пробігу, а в спеку через кожні п'ять-шість днів потрібно перевіряти рівень електроліту

(Заи<5.1 -

1(01 //0

Лист

зтп

01.13. 01,

9

Змн.

Лист

№ докум.

Підпис

Дата

Спільно з технічним обслуговуванням звичайно виконуються технологічно пов'язані з ним, операції супутнього поточного ремонту малої трудомісткості, сумарне значення яких не повинне перевищувати 15 - 20% трудомісткості відповідного виду технічного обслуговування.

Поточний ремонт автомобілів, як правило, виконується на універсальних або спеціалізованих постах.

зтп

Лист

£

Змн. Лист № докум. Підпис Дата

З Експлуатаційно-технічна характеристика автомобіля ГАЗ - 24

Таблиця .3.1 - Коротка експлуатаційно-технічна характеристика

автомобіля

Показники

Одиниці

виміру

Значення

Марка, модель, призначення

ГАЗ-24

Колісна формула

4x2

Вантажопідйомність (пасажиромісткість)

т (чол.)

4-5чол.

Габаритні розміри:

довжина

мм

4735

ширина

мм

1800

висота

мм

1490

Власна вага

кг

1420

Повна вага

кг

1820

Тип двигуна

ГАЗ-2401

Об’єм двигуна

л

2,445

Максимальна потужність

кВт (к.с.)

85к.с.

Витрата палива

л/100км

10,5

Розмір шин

7,35-14

Радіус повороту

м

5.6

Максимальна швидкість

км/год

147

Дорожній проміжок

мм

174

Заправка пальним

л

55

Заправка системи охолодження

л

11,5

Заправка системи змащування двигуна

л

6

Заправка ведучого моста

л

1,2

ЗТГ] ІІЇ0Х /о 01.(3.03

Змн.

Лист

№ докум.

иідпщ/

Дата

Розроб.

тик П

Гкпп тцімно-теУиічиА

ХлРАГГЄ р\\ С тV» ^ А

А сто м о б і а я

Літ.

Лист.

Листів

Перевір.

Г

6

/

Рецензент

гн ТИТУ

Цк А А

/рук'в Л ~ Й )

Н. Контр.

Затверд.

Для тривалого зберігання батареї взимку її треба зняти з автомобіля, повністю зарядити й зберігати в сухому місці за температури не вище від 0 й не нижче від — ЗО °С, враховуючи, що чим нижча температура електроліту, тим

менше саморозрядження батареї (температура замерзання електроліту

З • зо

густиною 1,1 г/см дорівнює - 7 °С, густиною 1,22 г/см становить - 37 С, а

о .

густиною 1,31 г/см дорівнює - 66 °С).

Через кожні три місяці батарею треба підзаряджати для відновлення ємності, втраченої на саморозрядження.

У разі зберігання батареї безпосередньо на автомобілі треба від'єднати проводи від полюсних штирів.

$Сіиі№и-іиИ 1

3-1^7

зтп

Лист

МлюЬсьи,оь 7 /3

— —

1Р02 /ю 01 ІЗ. ОМ

II

Змн.

Лист

№ докум.

Підпис

Дата

1

  1. ОХОРОНА ПРАЦІ

    1. Безпека праці під час ТО автомобілів

Технічне обслуговування й ремонт автомобілів виконують у призначених для цього місцях (на постах). На робочих місцях мають забезпечуватися безпечні умови для проведення робіт; обладнання, інструмент та прилади мають відповідати характеру виконуваної роботи й унеможливлювати травматизм.

У разі примусового переміщання автомобілів з поста на пост потокової лінії передбачають світлову або звукову сигналізацію. Після сигналу про початок пересування конвеєра робітники повинні покинути робочі місця, вийти з оглядової ями й відійти від конвеєра. Для екстреного зупинення конвеєра на кожному посту є кнопки «Стоп».

Електричне обладнання діагностичного стенда з біговими барабанами (пульт керування, апаратні шафи, блоки барабанів тощо) має бути надійно заземлене.

Наприкінці зміни слід вимкнути рубильник стенда, закрити крани паливних баків, перекрити вентиль подачі стисненого повітря.

Під час роботи під перекинутою кабіною автомобіля положення обмежувача треба зафіксувати защіпкою, в разі опускання кабіни — надійно закрити запірний механізм і правильно встановити запобіжний крюк у пазу опорної балки.

Пуск двигуна треба здійснювати стартером, як виняток — пусковою рукояткою. Аби уникнути травмування кисті, рукоятку слід брати так, щоб всі пальці правої руки розташовувалися по один бік ручки. Повертати колінчастий вал треба тільки знизу вгору, довкола — забороняється.

Пускати газовий двигун, якщо є витікання газу, не допускається.

Регулювальні роботи з двигуном, що працює, слід виконувати на спеціальному посту з місцевою вентиляцією для видаляння відпрацьованих газів.

Забороняється підтягувати деталі газобалонного обладнання ав­томобілям виконувати інший ремонт, якщо у вузлах і трубопроводах є газ під тиском.

У приміщеннях для ТО й ремонту автомобілів забороняється залишати порожню тару з паливом та мастильними матеріалами. Розлите паливо або оливу слід негайно прибрати, використовуючи пісок чи тирсу. Після завершення роботи всі використані ганчірки слід скласти у спеціальну тару.

Технічне обслуговування й ремонт приладів системи живлення, знятих з автомобіля, виконують у цеху (на дільниці). Біля ванни для миття деталей

ЗТП \ЇОі/\0 £>1.13.05

Змн.

Лист

№ до кум.

Підпи^

Дата

Розроб.

§• У

ОШОИЛ ПРАШ

Літ.

Лист.

Листів

Перевір.

іч>Ь«>іча^ ^ іЗ

п

6>

Рецензент

ГК тяту > . і. Vа* ОЛ АД ^ А ‘ ^ 1

Н. Контр.

Затверд.

2

системи живлення, біля верстаків для розбирання-складання, перевірки й регулювання приладів, а також біля токарного верстата мають бути вентиляційні відсмоктування.

Роботи, пов'язані із зачищанням деталей перед паянням та лудінням, виконують на робочих місцях, обладнаних місцевою вентиляцією. Паливні баки й тару з-під пальних сумішей перед ремонтом треба промити гарячою водою, пропарити гострою парою, промити каустичною содою та просушити гарячим повітрям. Перед паянням і заварюванням слід відкрити пробки.

Займання треба гасити за допомогою вогнегасників, піском або струменем розпиленої води. Балони з газом слід поливати холодною водою, щоб запобігти підвищенню тиску в них.

Роботи з акумуляторними батареями треба виконувати в ізольованих приміщеннях із дотриманням вимог безпеки, викладених нижче.

Усі особи, які причетні до роботи з акумуляторними батареями, повинні пройти спеціальний інструктаж з техніки безпеки.

У разі потрапляння електроліту або кислоти на шкіру необхідно негайно змити їх водою, 10 %-м розчином соди чи нашатирного спирту.

Закінчивши роботу з акумуляторами, перед уживанням їжі треба прополоскати рот і старанно вимити руки гарячою водою з милом. Заходити в їдальню в спецодязі забороняється.

На робочих місцях мають бути аптечки з йодом, ватою, марлею та 10%- м розчинами соди й нашатирного спирту.

Питну воду слід зберігати у шафі в закритій місткості.

При акумуляторному цеху мають бути обладнані роздягальня та вмивальня з шафами для зберігання домашнього одягу й окремо — спецодягу.

Забороняється транспортувати акумуляторні батареї вручну (незалежно від кількості їх).

В акумуляторних та зарядних приміщеннях мають бути вікна, що відчиняються.

Покриття стелажів, стін і підлоги має бути кислототривким, а поверхня стін, крім того, — гладенькою по висоті не менше ніж 1,75 м.

Поверхня робочих столів, на яких розбирають і складають акумуляторні батареї, має бути рівною, без щілин і тріщин, а покриття — стійким проти сірчаної кислоти.

Непридатні пластини, свинець та його відходи треба зберігати в окремому ящику, що закривається.

В акумуляторному цеху обов'язково має бути водопровід, щоб у разі потрапляння кислоти на шкіру робітника її можна було б змити.

Електропроводка в акумуляторній майстерні має бути герметичною й виконуватися в металевих трубах, покритих асфальтовим лаком. Освітлення акумуляторного цеху й зарядного приміщення, а також зарядна установка мають бути вибухобезпсчного виконання.

У приміщенні категорично забороняється палити й користуватися відкритим вогнем, оскільки водень, який виділяється під час заряджання

зтп

Лист

Змн. Лист № докум. Підпис Дата

з

акумуляторів, разом з киснем повітря, утворює гримучий газ, що легко вибухає.

Тріщини в мастиці акумуляторних баків треба згладжувати металевим предметом. Не допускається розплавляти мастику на діючій батареї полум'ям паяльної лампи, оскільки гази, що містяться в акумуляторі, можуть вибухнути.

Електроліт слід приготовляти вливанням тонкої струминки кислоти в дистильовану воду. Не можна вливати воду в сірчану кислоту, оскільки розчинення кислоти у воді супроводжується розбризкуванням, що може спричинити тяжкі опіки.

У приміщенні для заряджання акумуляторних батарей не можна виконувати інші роботи (розбирання, складання, ремонт). Температура в цьому приміщенні повинна бути не нижчою ніж +10 °С.

У зарядному приміщенні мають бути вмивальники, бочки з 10 %-м розчином питної соди, а також протипожежні засоби (вогнегасники, вода, пісок, лопати тощо).

Під час заряджання акумуляторних батарей не можна користуватися навантажувальною вилкою.

Зварювальні, бляшано-кузовні, фарбувальні роботи слід виконувати в окремих ізольованих приміщеннях, обладнаних припливно-витяжною вентиляцією.

Демонтаж і монтаж шин автомобілів слід здійснювати на спеціально відведених місцях (постах). Перед демонтажем шини потрібно випустити повітря з камери. Під час накачування необхідно стежити за показами манометра, не допускаючи підвищення тиску повітря в шині понад установлену норму.

Миття автомобілів, агрегатів і деталей здійснюють на мийній дільниці, підлога якої має вологостійке покриття та уклон для стікання рідини. Дільницю обладнують припливно-витяжною вентиляцією, а мийні ванни — витяжними зонтами. Перед приготуванням і використанням мийних розчинів слід надягти гумові фартух, чоботи, рукавички, а також захисні окуляри.

5.2. Забезпечення протипожежного стану

Пожежна безпека промислових підприємств повинна задовільняти вимоги ГОСТ 12.1.004 - 76 "ССБ Пожежна безпека. Загальні вимоги" ГОСТ 12.4.09 - 75 "ССБП Пожежна техніка для захисту об'єктів. Загальні вимоги СНІП, Типові правил пожежної безпеки для промислових підприємств".

Відповідно до цих вимог встановлюється протипожежний режим в цеху і на робочих місцях , виходячи із пожежної небезпеки технологічних процесів спеціальними наказами -інструкціями.

Протипожежний режим на виробництві означає дотримання працюючими спеціальних вказівок, і протипожежних правил відповідно до умов даного виробництва. Територію підприємства і всі виробничі службові приміщення потрібно підтримувати в чистоті, сміття, виробничі/відходи і т.д. потрібно вилучати в відповідні

$асл/ишии сР. 1

зтп

і тоз/іо

01. ІЗ. 05

Лист

Ил/сс>Ьсьш.і У В

'

Ні

Змн.

Лист

№ докум.

Підпис

Дата

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]