Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Лекція_4_1 / Лекція_4_1.pps
Скачиваний:
22
Добавлен:
05.03.2016
Размер:
14.82 Mб
Скачать

Перегляд популярних додатків і списків

Вибір популярних додатків в магазині надае можливість:

1.переглянути списки популярних додатків ,

2.нових випусків ,

3.кращих платних і безкоштовних,

4. персоналізовані рекомендації додатків в розділі.

Огляд категорій

Якщо ви шукаєте певний тип додатка (наприклад, додатки для розваг або гри), ви можете ознайомитися з різними категоріями в Магазині. Проведіть пальцем від верхнього краю екрану (або клацніть правою кнопкою миші), щоб переглянути категорії в Магазині, а потім виберіть потрібну категорію.

Пошук додатків

Якщо ви знаєте назву потрібної програми або шукаєте додатки конкретного видавця, введіть ім'я в полі пошуку у верхньому правому куті Магазину. З'являться результати, відповідні запиту.

Знайшовши потрібний додаток, натисніть «Купить» або «Попробовать» (щоб завантажити пробну версію), якщо це платний додаток, або «Установить», якщо воно безкоштовне.

Якщо для раніше встановлених програм

вМагазині є оновлення - при наступному вході

вМагазин у верхньому правому кутку буде відображено

повідомлення про наявні оновлення. Натиснувши на нього, можна їх завантажити чи відкласти, знявши відмітку на оновленні.

Якщо ви встановите на комп'ютері додаток із Магазину, він відобразиться у списку ваших додатків. Ви можете закріпити додаток на початковому екрані, тим самим полегшивши його пошук і використання.

Для перегляду всіх програм та додатків, які були скачані в Магазині, слід зайти до магазину та провести пальцем від верхнього краю екрану (або клацнути правою кнопкою миші) для відкриття розділу Ваши приложения.

У додатку Почта можна об'єднати всю електронну пошту (з Outlook.com, Gmail, Yahoo! і інших облікових записів). Після цього не потрібно буде відкривати різні веб-сайти і додатки для доступу до електронної пошти

Налаштування пошти та додавання

контактів

Щоб переглядати в поштовому додатку електронну пошту з різних облікових записів , їх потрібно додати .

1.На початковому екрані торкніться елемента «Почта» або клацніть його.

2.Проведіть пальцем від правого краю екрану і торкніться кнопки «Параметри».( Якщо ви використовуєте мишу , перемістіть покажчик у правий нижній кут екрану , потім гору і клацніть «Параметри». )

3.Торкніться елемента «Учетные записи» або клацніть його.

4.Торкніться елемента «Добавить учетную запись» або клацніть його , виберіть тип облікового запису, який потрібно додати , і дотримуйтесь інструкцій , які з'являтимуться на екрані.