Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Samomenedg metod dlja KR 3ao4ne 2.docx
Скачиваний:
10
Добавлен:
05.03.2016
Размер:
59.65 Кб
Скачать

14

Міністерство освіти і науки україни

ОДЕСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

Кафедра менеджменту і маркетингу

Методичні вказівки

до виконання контрольної роботи студентами заочної форми навчання з навчальної дисципліни

«Самоменеджмент»

Галузь знань 0306 «Менеджмент і адміністрування»

Напрям підготовки - 6.030601 "Менеджмент"

для підготовки фахівців

освітньо-кваліфікаційного рівня

“Бакалавр”

Одеса 2013

Методичні вказівки для виконання контрольної роботи з навчальної дисципліни «Самоменеджмент» (для студентів 3 та 4 курсу заочної форми навчання напряму підготовки - 6.030601 "Менеджмент" галузі знань 0306 «Менеджмент і адміністрування» для підготовки фахівців освітньо-кваліфікаційного рівня “Бакалавр” / Укл.: О.І. Мельничук. Одеса..: ОДАУ, 2013. – 14 с.

Укладач: доц.. кафедри менеджменту і маркетингу, к. е. н. О.І. Мельничук.

Методичні вказівки розглянуті та рекомендовані до видання методичною комісією економічного факультету Одеського державного аграрного університету (протокол № _5_ від 26 грудня 2013 р.)

Зміст

Вступ …………………………………………………………………………….

1. Вимоги до оформлення контрольної роботи ….……………………………

2. Тематика контрольних робіт ………….…………….....................................

3. Ситуаційне завдання …………………………………………………………

Список рекомендованої літератури ……………………………………………

Додатки ………………………………………………………………………….

Вступ

Методичні вказівки до виконання контрольних робіт з дисципліни «Самоменеджмент» складені у відповідності до місця та значення курсу в структурно-логічній схемі навчального плану та стандартів підготовки спеціаліста за спеціальністю «Менеджмент організацій». Об'єктом вивчення в дисципліні виступають процеси управлінської діяльності в сучасних умовах розвитку інформаційних технологій. Предметом вивчення дисципліни є загальні закономірності та методи організації управлінської праці.

Метою викладання дисципліни «Самоменеджмент» є формування у майбутніх менеджерів умінь організовувати особисту працю і працю підлеглих, займатись саморозвитком, самоконтролем та самовдоконаленням. Завданнями курсу є: обґрунтування теоретичних та методичних засад само менеджменту, організації управлінської праці менеджерів різних рівнів управління; застосування сучасних принципів та напрямів наукової організації праці; формування практичних навичок ефективної організації праці менеджера на основі використання сучасних інформаційних технологій.

В процесі вивчення дисципліни студент повинен знати такі теоретичні питання: обґрунтування методологічних принципів організації праці менеджера; обґрунтування наукових підходів щодо ефективного планування і організації менеджера своєї діяльності.

В результаті вивчення дисципліни студенти повинні набути практичних навичок з: ефективної організації робочого місця менеджера, продуктивного планування особистого часу, самореалізації, саморозвитку, та проведення нарад, зборів, ділових зустрічей, переговорів, ефективної взаємодія з підлеглими.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]