Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

ЕТМ_т_студ / ЕТМ_критерії оцінювання

.doc
Скачиваний:
13
Добавлен:
02.03.2016
Размер:
40.96 Кб
Скачать

КРИТЕРІЇ ОЦІНЮВАННЯ ДОСЯГНЕНЬ СТУДЕНТІВ З ДИСЦИПЛІН «ЕЛЕКТРОТЕХНІЧНІ МАТЕРІАЛИ»

90 - 100

балів

Відмінно

A

Студент має системні та глибокі знання теоретичного змісту дисципліни та усвідомлено використовує їх, має необхідні практичні навички роботи з освоєним матеріалом, всі передбачені програмою навчальні завдання виконані, якість їхнього виконання оцінено числом балів, близьким до максимального.

75 - 89

балів

Дуже добре

B

Теоретичний зміст курсу освоєний повністю, без пробілів, необхідні практичні навички роботи з освоєним матеріалом в основному сформовані, всі передбачені програмою навчання навчальні завдання виконані, якість виконання більшості з них оцінено числом балів, близьким до максимального.

Добре

C

Теоретичний зміст курсу освоєний повністю, без пробілів, деякі практичні навички роботи з освоєним матеріалом сформовані недостатньо, всі передбачені програмою навчання навчальні завдання виконані, якість виконання жодного з них не оцінено мінімальним числом балів, деякі види завдань виконані з помилками.

60 - 74

балів

Задовільно

D

Теоретичний зміст курсу освоєний частково, але пробіли не носять істотного характеру, необхідні практичні навички роботи з освоєним матеріалом в основному сформовані, більшість передбачених  програм навчання навчальних завдань виконано, деякі з виконаних завдань, можливо, містять помилки.

Посередньо

E

Теоретичний зміст курсу освоєний частково, деякі практичні навички роботи не сформовані, багато передбачені програм навчання навчальні завдання не виконані, або якість виконання деяких з них оцінено числом балів, близьким до мінімального.

35 - 59

балів

Умовно

незадовільно

FX

Теоретичний зміст курсу освоєний частково, необхідні практичні навички роботи не сформовані, більшість передбачених програм навчання, навчальних завдань не виконано, або якість їхнього виконання оцінено числом балів, близьким до мінімального; при додатковій самостійній роботі над матеріалом курсу можливе підвищення якості виконання навчальних завдань.

1 - 34

балів

Незадовільно

F

Теоретичний зміст курсу не освоєно, необхідні практичні навички роботи не сформовані, всі виконані навчальні завдання містять грубі помилки, додаткова самостійна робота над матеріалом курсу не приведе до якого-небудь значимого підвищення якості виконання навчальних завдань.

Результати оцінювання успішності студента за кожним змістовим модулем заносяться до Додатку до диплому.

Зарахування студенту кредитів з дисципліни проводиться тільки за умов наявності позитивних оцінок (не менше 60% балів із можливих) з усіх її модулів (залікових кредитів).

Соседние файлы в папке ЕТМ_т_студ