Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

Portfolio / Серед безлічі різноманітних професій для мене було не так вже й легко обрати саме ту

.doc
Скачиваний:
8
Добавлен:
28.02.2016
Размер:
27.14 Кб
Скачать

Я – особистість та фахівець

Серед безлічі різноманітних професій для мене було не так вже й легко обрати саме ту, якій я готовий присвятити більшу частину свого життя, адже при виборі слід враховувати не лише її оплачуваність, попит на фахівців та умови праці, а і власні уподобання, вміння та навички. Мушу зізнатись, що я і досі не впевнений, чи є професія історика моїм покликанням. Та все ж я гордий, що обрав саме цей фах, тому що чітко усвідомлюю важливість його ролі в суспільстві.

Історія – це величезне джерело фактів, з яких людство повинне робити висновки, для того щоб уникнути глобальних помилок, скоєних у минулому, як у світовому, так і у національному масштабі. Своїм головним завданням я вбачаю докладно вивчити історію та навчитись аналізувати події минулого та сьогодення. Це не тільки сформує мене, як свідому особистість та громадянина своєї країни, а і дасть змогу передати власні знання наступним поколінням, оскільки після закінчення вишу я матиму змогу викладати предмет історії у різних навчальних закладах. Таким чином, можливо мені вдасться зробити, хоча б невеликий внесок у розвиток нашої молодої країни, адже тільки свідоме суспільство здатне побудувати могутню, квітучу державу.

Звичайно, у нас професія педагога далеко не найпрестижніша і погано оплачується, але я не шкодую про свій вибір, і сподіваюсь, що в майбутньому мені не доведеться у ньому розчаруватись.