Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

2semestr / labrob / 13_HTML_Lab02

.pdf
Скачиваний:
5
Добавлен:
28.02.2016
Размер:
108.83 Кб
Скачать

Лабораторна робота №2 Тема: «Використанняграфічнихзображень»

Контрольнізапитання

1.В чомуполягає відмінність між файлами векторної ірастровоїграфіки?

2.Дайте характеристики основних форматів зберігання графічної інформації, що використовуються на Web-сторінках.

3.Яківимоги висуваються до розмірів графічнихзображень?

4.Де рекомендовано зберігати всіграфічнізображення у WEB-ресурсу?

5.Для чого в тезі <img> використовується параметр alt?

6.На що впливає примусове вказування розмірів малюнка?

7.Чому значення атрибуту bgcolor повинне якомога точніше відповідати кольору фонового зображення?

8.Які дії треба виконати Web-майстру, щоб забезпечити перегляд Web-сторінки з графікою на комп’ютерах з вимкненим відображенням графіки?

Індивідуальні завдання

Варіант №1

Створити Web-сторінку Web-магазину, на якій відображено список товарів, що пропонується для продажу. Розмістити на сторінці: логотип магазину у вигляді фонового малюнку, назви і коротку характеристику товарів та їх фотоілюстрації. Виконуючи завдання, продемонструвати використання більшостіпараметрів для тегу <img>.

Варіант №2

Створити Web-сторінку туристичного агентства, на якій відображені варіанти відпочинку. Розмістити на сторінці: логотип агентства у вигляді фонового малюнку, назви і короткі характеристики місць відпочинку з фотоілюстраціями. Виконуючи завдання, продемонструвати використання більшостіпараметрів для тегу <img>.

Варіант №3

Створити Web-сторінку Web-сайту факультету, на якій міститься довідка про факультет. Розмістити на сторінці: емблему факультету у вигляді фонового малюнку, назви кафедр та коротку характеристику їх діяльності, помістивши поряд ілюстративні фотографії. Виконуючи завдання, продемонструвати використаннябільшостіпараметрів для тегу <img>.

Варіант №4

Створити Web-сторінку інформаційного Web-сайту, що містить назви розділів, за якими знаходиться інформація. Розмістити на сторінці: логотип сайту у вигляді фонового малюнку, назви та короткій вміст розділів, а також графічну іконку кожного з них. Виконуючи завдання, продемонструвати використаннябільшостіпараметрів для тегу <img>.

Варіант №5

Створити Web-сторінку Web-сайту навчальних курсів. Розмістити на сторінці: логотип курсів у вигляді фонового малюнку, назви та коротку характеристику запропонованих дисциплін, фотоілюстрації навчального процесу. Виконуючи завдання, продемонструвати використання більшостіпараметрів для тегу <img>.

Соседние файлы в папке labrob