Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

КУРСОВАЯ / КУрсоВАЯ / ОК!!!!!!!!!! / Дододаток 1

.doc
Скачиваний:
16
Добавлен:
23.02.2016
Размер:
39.42 Кб
Скачать

Додаток 1.

АНКЕТА

анонімної оцінки особистих та ділових якостей працівника

Ткачук Ю.Ю.

Комуніка-бельність

Компетентність

(по посаді)

Вольові

якості

Практичні результати роботи

Заванта-

женість

Рівень відповідальності

Організаторські здібності

Універсальність (техн. кругозір)

Кількість областей виняткових знань та вмінь

Чи довіряю я йому

Підвищити / понизити

(на посаді /

в платні)

1 - 10

1 - 10

1 - 10

1 - 10

1 - 10

1 - 10

1 - 10

1 - 10

1, 2 …

+ / ─

↑ / ─ / ↓

Комуніка-бельність

Комунікабельність* – окрім здібностей до конструктивного спілкування (доброзичливість, психологічна стійкість, витримка, толерантність, товариськість) враховується здібність до співпраці з колегами, керівниками, підлеглими та клієнтами. Можна здібність до співпраці оцінювати окремо.

Компетентність* (по посаді) – рівень фахової підготовки та вміння його застосовувати при виконанні службових обов’язків.

Вольові якості* – здатність втілювати поставлені службові цілі, вирішувати попри всілякі перешкоди будь-які службові завдання.

Практичні результати роботи – практичний вклад та вплив (безпосередній і опосередкований) у справи організації.

Завантаженість – інтенсивність та об’єм праці, що фактично виконуються працівником.

Рівень відповідальності – ступінь необхідності, внутрішній обов’язок відповідати за свої дії (чи бездіяльність). Ступінь відчуття причетності до всіх справ, що відбуваються на закріпленій дільниці.

Організаторські здібності – інтелектуальна та психологічна готовність до системного керівництва співробітниками або процесами без психофізіологічного перевантаження.

Універсальність (технічний кругозір) – рівень загальних технічних знань, що дозволяють швидко опановувати новими прикладними технічними знаннями, оперативно і грамотно вирішувати специфічні технічні питання.

Кількість областей виняткових знань та вмінь – скільки додаткових (поза фахових) знань та вмінь працівник використовує на службі (наприклад, може налагодити комп’ютерну програму чи мережу, відремонтувати меблі, розробити та виготовити спеціальну оснастку тощо).

Чи довіряю* я йому – чи вважаю я працівника щирим, працюючим на совість, а не з побічних корисних міркувань.

Підвищити / понизити* (на посаді / в платні) – як висновок з попереднього: ↑ - заслуговує на підвищення по посаді чи платні; / ─ / - відповідає займаній посаді (заслуговує поточної платні); ↓ - заслуговує на пониження (на посаді / в платні).

(Учасникам анкетування не обов’язково глибоко та якісно володіти термінологією. Просто не зайвим буде на службовій нараді нагадати (уточнити), що мається на увазі по кожному параметру. Оцінювати один одного працівники будуть на рівні відчуттів, котрі сформувались у перебігу тривалого часу службових стосунків.

Більшість показників оцінюється по десятибальній системі від 1 до 10, за винятком довіри (“так” – “+”; “ні” – ““) та пропозицій по перспективі працівника.

Анкета має прізвище тільки тієї особи, що оцінюється.)

42

Соседние файлы в папке ОК!!!!!!!!!!