Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Скачиваний:
94
Добавлен:
21.02.2016
Размер:
729.6 Кб
Скачать

1.3.8. Покриття і покрівля.

Покриття запроектовано з ребристих залізобетонних плит з попередньонапруженою арматурою з бетону класу В 30 за ГОСТом 22701.0-77* розмірами 3х6 м. В плитах передбачені отвори для водоприймальних воронок.

При установленні плити приварюються до крокв’яних конструкцій не меньше ніж в трьох кутах. Шви між плитами заповнюються бетоном класу В 15.

В будинку передбачена тепла покрівля. Підставою для покрівлі служить замоноличений настил з ребристих залізобетонних плит покриття, пароізоляція із шару плівки „Паробарєр” , утеплювач ISOVER, два шари акваізолу на цементній стяжці.

1.3.9. Ворота, вікна, двері.

Ворота для в’їзду до будинка прийняті двопільні розпашні розмірами 3,6х3,6м за серією 1.435.10, марка ВРД 3,6х3,6.

Для в’їзду передбачен пандус шириною 2 м, висотою 150 мм. Полотна воріт навішуються на стояки рам воріт серії ПР 05-36.2. Стальний каркас заповнен дошками і заскленними оправленнями. Щоб запобігти продування воріт до каркасу приварюють нащільник зі стальної смуги, а щіли між розпашними воротами и під ними закриваються гибкими фартуками з гуми, або брезенту.

Стальні вікна запроектовані трьох видів. Номінальні розміри стальних вікон 1,2х1,2; 1,8х1,8 м за серією 1.436.2-15, вип..1,2,3. В зв’язку з тим, що будинок опалюється скління прийнято подвійне. Між відмітками +1,2 і 4,2 м отвірне, у районі підкранових балок - глухе. Плетіння виконані з стальних тонкостінних труб прямокутного перерізу. Перший ряд плетіння встановлюється на опорні сухарі і закріплюється зверху за допомогою шарннирів, які приварюються до закладних виробів. Послідуючі по висоті плетіння встановлюються через сухарі на опрну балку, котра кріпиться до вітрового ригеля, або до закладних виробів в стінах. Фрамугм кріпляться до плетіння за допомогою двух підвісок, розташованих в середені їх бокових сторон.

Двері у будинку прийняті металеві розмірами 1100х2070 мм. Складаються з стальної коробки, обрамованної засобом холодної штамповки прокатної тонколистової сталі товщиною 2 мм.

ВІДОМІСТЬ ПРОРІЗІВ ДВЕРЕЙ І ВОРІТ

Таблиця 1.5

Позиція

Розмір прорізу у кладці

1

3600х3600

1.3.10. Ліхтарі.

У цеху прийняті три світлоаераційних ліхтарі за серією 1.464-11 вип.2, два шириною 6м, довжиною 48м у вісях 3-13 та ліхтар 12м завширшки у вісях 1-2, довжиною 24м.

Ліхтарі П-видного перерізу, з вертикальним засклінням разташовані на поздовжніх вісях прольотів. Виконан з номінальною висотою оскління 2,5 м.

Основними елементами стальних конструкцій ліхтаря є ліхтарні ферми, ліхтарні панелі із ствірними оправленнями, торцові глухі панелі і зв’язки по ліхтарям. Кількість елементів приведена в специфікації.

Ліхтарні ферми надбудовують над крокв’яними фермами в їх площині, вони утворюють поперечник ліхтаря. Ліхтарні панелі з навішанними на них осклінням утворюють поздовжній світовий фронт. Їх віконують довжиною 12 м незалежно від кроку крокв’яних конструкцій. У нижній глухій частині ліхтарні панелі мають фермочки, сприймаючі вертикальні навантаження.

Довжина торцовіх панелей порівнюється ширині ліхтаря. Конструкція покрівлі по ліхтарним фермам прийнята, як і основна покрівля будинку.

Зв’язки по ліхтарям встановлюються в середніх та крайніх кроках температурного відсіку. Вони сприймають поздовжні зусилля від вітрового навантаження, діючих на ліхтар та передають їх на крокв’яні конструкції. По своєму розміщенню вони поділяються на:

- зв’язки в площині верхнього поясу ліхтарних ферм у вигляді хрестової схеми ;

- зв’язки в площині стояків ліхтарних ферм у вигляді фермочек з паралельними поясами і W-подібними гратами.

Стальні оправлення світлоаераційних ліхтарів виготовляються номінальною довжиною 6 м і висотою 1,75 м. Ліхтарні оправленння навішують на ліхтарні панелі. Шарніри для навіски оправлень допускають отвір до 700 від вертикальної площини. На монтажі панелі навішують на три точки. Після установки механізмов отворювання обидві крайні підвіски знімаються.

Щілини між ліхтарними оправленнями перекриваються нащільниками. Основний вариант кріплення скління - на оцінкованих клямерах. Скління оправляється гумовим профілем.

Для обслуговування механізмів отворювання одно зі скол нижнього ярусу замінюється дверним блоком. Оправлення дверного полотна виготовляється из кутка 63х4. Дверний блок навішується на горбильок ліхтарного оправлення та має ручку для затворювання.

Соседние файлы в папке Пояснительная кп3