Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Скачиваний:
94
Добавлен:
21.02.2016
Размер:
729.6 Кб
Скачать

1.3.4. Підкранові балки.

У будівді прийняті залізобетонні підкранові балки прогоном 6 м.

Підкранові балки прогоном 6 м мають таврову форму поперечного перерізу. Підкранові балки розраховані на вантажопідйомність 20т та 30т. Балки виготовлені з бетону класу В 30.

Балки прикріплються до консолі колони за допомогою анкерних болтів, які пропущені крізь опорний лист, спочатку приварених до нижньої закладної пластини, а до шийки колони - шляхом приварювання вертикального листа до закладних пластин. Болтове з’єднання після рихтовки заварюють. По підкрановим балкам закріплюють рельс, який встановлюється на пружну прокладку типу транспортерних стрічок товщиною 10 мм і закріплюються парними лапками на зашплинтованих болтах.

Для запобігання можливого тарана краном торцевої стіни, на торцах крайніх балок встановлюється кінцева опора.

СПЕЦИФІКАЦІЯ ПІДКРАНОВИХ БАЛОК

Таблиця 1.3

Марка,

пози-

ція

Позначення

Найменування

Кіль-

кість

Маса

од.,

кг

Примітки

Балки підкранові

БП1

Серія КЄ-01-50 в.І,ІІІ

БКНА 6-3с

42

4200

1.3.5. Крокв’яні ферми.

У проектуємому будинку за вісями 1-2 прийняті безрозкосні залізобетонні ферми прогоном 24м за серією 1.463-3. Ферми встановлюються на залізобетонні колони. Спряження крокв’яної ферми з колоною здійснюється за допомогою опорного листа, який після вивірювання конструкцій приварюється до закладних виробів на оголовці колони.

1.3.6. Крокв’яні балки.

В проектуемому будинку за вісями 3-13 прийняті попередньонапружені гратчасті балки прогоном 18 м за серією 1.462-3. Балки встановлюються на залізобетонні колони. Спряження крокв’яної балки з колонною здійснюється за допомогою опорного листа, який після вивірювання конструкцій приварюється до закладних виробів на оголовці колони.

СПЕЦИФІКАЦІЯ ФЕРМ ТА БАЛОК

Таблиця 1.4

Марка,

пози-

ція

Позначення

Найменування

Кіль-

кість

Маса

од.,

кг

Примітки

Ферма кроквяна

ФК1

Серія 1.463-3 в.ІІ

ФБ181-ІВ

7

Балка кроквна

БК1

Серія 1.462-3 в.1,2,3

1БДР12-ІВ

22

1.3.7. СТІНИ.

В зв’зку з тим, що будинок нопалюється та крок корок крайнього ряду - 6 м прийняти плоскі залізобетонні панелі з попередньонапруженою арматурою. Номінальна висота панелей 1,2 та 1,8 м. Кутові панелі подовжуються 0,25 м. Розклад панелей по висоті слід виконувати таким чином, щоб один з горизонтальних швів розташовувався на 0,6 м нижче верха колони. Цей шов розділяє панелі, кріплющієся до колон і до конструкцій покрівлі. Панелі торцової стіни кріпляться до стальних фахверкових колон і до стояков торцового фахверку, розміщеними між основними колонами і стіной.

Нижня панель першого ярусу спирається на фундаментну балку через шар цементно-пісчаного розчину, який виконує роль гідроізоляції.

Заповнення швів панельних стін здійснюється синтетичними пружними прокладками шириною 60-80 мм та герметизувальними мастиками. Синтетичні матеріали і герметизувальні мастикі компенсують можливе змінювання товщини міжярусних швів.

Соседние файлы в папке Пояснительная кп3