Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Zaoch_labratorna_robota_2_semestr.doc
Скачиваний:
40
Добавлен:
21.02.2016
Размер:
910.85 Кб
Скачать

Лабораторна робота №9

Тема:Сигнальні показання вхідних світлофорів.

Мета:Вивчити показання вхідних світлофорів.

Прилади та апаратура

1.Вхідний світлофор.

2.Пульт управління.

Показання вхідних світлофорів

1.Один зелений вогонь.

Дозволяється поїзду прямувати на станцію по головній колії з встановленою швидкістю; наступний світлофор (маршрутний або вихідний) відкритий. 

2.Один жовтий мигаючий вогонь. 

Дозволяється поїзду прямувати на станцію по головній колії з встановленою швидкістю; наступний світлофор (маршрутний чи вихідний) відкритий і вимагає проходження його із зменшеною швидкістю

3.Один жовтий вогонь.

Дозволяється поїзду прямувати на станцію по головній колії з готовністю зупинитися; наступний світлофор (маршрутний чи вихідний) закритий

4.Два жовті вогні, з них верхній – мигаючий. 

Дозволяється поїзду прямувати на станцію із зменшеною швидкістю на бокову колію; наступний світлофор (маршрутний чи вихідний) відкритий

5.Два жовті вогні.

Дозволяється поїзду прямувати на станцію із зменшеною швидкістю на бокову колію і готовністю зупинитися; наступний світлофор закритий.

6.Один червоний вогонь.

Стій! Забороняється проїжджати сигнал.

7.Один зелений мигаючий і один жовтий вогні та одна зелена смуга, що світиться,

Дозволяється поїзду прямувати на станцію із швидкістю не більше 80 км/год на бокову колію; наступний світлофор (маршрутний чи вихідний) відкритий і вимагає проходження його із швидкістю не більше 80 км/год.

8.Два жовті вогні, з них верхній мигаючий, і одна зелена смуга, що світиться,

Дозволяється поїзду прямувати на станцію із швидкістю не більше 80 км/год на бокову колію; наступний світлофор (маршрутний чи вихідний) відкритий і вимагає проходження його із зменшеною швидкістю.

9.Два жовті вогні та одна зелена смуга, що світиться.

Дозволяється поїзду прямувати на станцію із швидкістю не більше 60 км/год на бокову колію і готовністю зупинитися; наступний світлофор закритий.

10. Один зелений мигаючий вогонь.

Дозволяється поїзду прямувати на станцію по головній колії із встановленою швидкістю. Наступний світлофор (маршрутний чи вихідний) відкритий, поїзд прямує з відхиленням по стрілочному переводу з хрестовиною пологої марки.

11.Три жовті вогні.

Дозволяється моторвагонному поїзду, локомотиву без вагонів (одиночному локомотиву), дрезині незнімного типу прямувати на вільну ділянку колії з особливою обережністю та із швидкістю не більше 20 км/год до маршрутного світлофора з червоним вогнем.

12.Додаткові вхідні світлофори:

Один червоний вогонь – «Стій! Забороняється проїжджати сигнал»

Два жовті вогні– «Дозволяється поїзду прямувати на станцію із зменшеною швидкістю і готовністю зупинитися біля вихідного світлофора»

Додаткові вхідні світлофори встановлюються на двоколійній дільниці для приймання поїздів з неправильної колії перегону.

Висновок:В залежності від технічних пристроїв та порядку приймання поїздів на станції вхідні світлофори сигналізують відповідним чином.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]