Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
методичка_МАркетинг_курсові (1).doc
Скачиваний:
20
Добавлен:
14.02.2016
Размер:
179.2 Кб
Скачать

Міністерство освіти і науки україни

ЖИТОМИРСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

ІМЕНІ ІВАНА ФРАНКА

Кафедра економіки і маркетингу

Вікарчук О.І., Пойта І.О.

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ

ДО НАПИСАННЯ КУРСОВИХ РОБІТ

з дисципліни

«Маркетинг»

для студентів всіх форм навчання

напряму підготовки 6.030601 «Менеджмент» та

6.030507 «Маркетинг»

Житомир – 2015

Розглянуто та рекомендоване до друку на засіданні кафедри економіки та маркетингу (Протокол № 10 від 06 травня 2015 р.)

РЕЦЕНЗЕНТИ:

Обіход С.В. – кандидат економічних наук, доцент кафедри управління персоналом та економіки праці;

Віленчук О.М. – кандидат економічних наук, доцент кафедри фінансів і аудиту Житомирського національного агроекологічного університету.

Вікарчук О.І., Юрківська Л.Й. Методичні рекомендації до написання курсових робіт з дисципліни «Маркетинг» для студентів всіх форм навчання соціально-психологічного факультету напряму підготовки 6.030601 «Менеджмент» та 6.030507 «Маркетинг». – Житомир: Вид-во ЖДУ ім. І.Франка, 2013. – 15 с.

Навчально-методичне видання

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ДО НАПИСАННЯ КУРСОВИХ РОБІТ з дисципліни «Маркетинг» для студентів всіх форм навчання соціально-психологічного факультету напрямів підготовки 6.030601 «Менеджмент» та 6.030507 «Маркетинг»

Надруковано з оригінал-макета автора

Підписано до друку Формат 60х90/16. Ум. Друк. Арк.0,74

Обл.. вид. арк. Друк ізографічний.

Гарнітура Times New Roman. Зам. Наклад 100.

Видавництво Житомирського державного університету імені Івана Франка

1. Загальні положення

Одним із видів індивідуальної роботи студентів є курсова робота, рівень підготовки якої свідчить про ступінь засвоєння ними здобутих знань. Основна мета курсової роботи з маркетингу — вивчення та аналіз одного з питань теорії та практики з маркетингу.

Курсова робота повинна відображати здатність студента працювати з науковою літературою, поєднувати теоретичні знання з практичною діяльністю, розробляти і формулювати обґрунтовані пропозиції щодо удосконалення процесів, які були проаналізовані в роботі.

Тема курсової роботи повинна бути актуальною, а об’єкт дослідження — відповідати визначеній темі. Мета курсової роботи — систематизувати, закріпити та розширити теоретичні знання, поєднати їх з практичними матеріалами, ознайомитися з методами, напрацьованими іншими дослідниками, а також науково обґрунтувати результати власних досліджень. Зміст роботи та якість її оформлення повинні відповідати сучасним вимогам до таких робіт. При оцінюванні курсової роботи береться до уваги не лише якість самої курсової роботи, а й відповідність її оформлення стандартам. Невідповідність в оформленні курсової роботи державним стандартам і встановленим вимогам може суттєво вплинути на остаточну оцінку роботи і допуск її до захисту.

2. Вибір теми курсової роботи

Першим етапом виконання курсової роботи є вибір теми. Тема курсової роботи визначається студентами із списку орієнтовної тематики, наведеної в розділі 6. При цьому слід враховувати специфіку об’єкта дослідження, особливо вид господарської діяльності, з тим, щоб дана проблема була актуальною для нього, дозволяла отримати необхідну інформацію, поєднувала професійні інтереси студента та напрям науково-дослідної роботи, яку він виконував раніше.

Вибрана тема затверджується науковим керівником. Студент отримує на кафедрі встановлений зразок заяви на затвердження теми курсової роботи. Подальша її зміна, або коригування можливі лише з дозволу наукового керівника при достатньому обґрунтуванні доцільності змін. Вибір теми та її закріплення за студентами здійснюється на початку навчального семестру, у якому має бути написана курсова робота. Курсові роботи, виконані студентами на інші теми, які не погоджені з викладачем, не розглядаються.