Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Скачиваний:
10
Добавлен:
14.02.2016
Размер:
855.04 Кб
Скачать

Стаття 59. Місячний звіт про виконання Державного бюджету України

1. Місячний звіт про виконання Державного бюджету Україниподається центральним органом виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері казначейського обслуговування бюджетних коштів, Верховній Раді України, Президенту України, Кабінету Міністрів України,Рахунковій палатіта центральному органу виконавчої влади, що забезпечує формування державної бюджетної політики, не пізніше 15 числа місяця, наступного за звітним.

2. Зведені показники звітів про виконання бюджетів, інформація про виконання захищених видатків Державного бюджету України, інформація про використання коштів з резервного фонду державного бюджету, інформація про використання коштів державного фонду регіонального розвитку,інформаціяпро здійснені операції зуправління державним боргом, інформація про наданідержавні гарантіїподаються центральним органом виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері казначейського обслуговування бюджетних коштів, Верховній Раді України, Президенту України, Кабінету Міністрів України, Рахунковій палаті та центральному органу виконавчої влади, що забезпечує формування державної бюджетної політики, не пізніше 25 числа місяця, наступного за звітним. Звіт про бюджетну заборгованість подається не пізніше 1 числа другого місяця, що настає за звітним.

3. Місячний звіт про фактичні надходження податків і зборів (обов'язкових платежів) та інших доходів бюджету, місячний звіт проподатковий боргта про суми надміру сплачених грошових зобов'язань платників податків (у галузевому і територіальному розрізі та у розрізі джерел доходів і форм власності), подаються органами, що контролюють справляння надходжень бюджету, Верховній Раді України, Президенту України, Кабінету Міністрів України та центральному органу виконавчої влади, що забезпечує формування державної бюджетної політики, не пізніше 15 числа місяця, наступного за звітним.

(Із змінами, внесеними згідно із  законами України від 07.10.2010 р. N 2592-VI,  від 23.12.2010 р. N 2856-VI,  від 07.07.2011 р. N 3614-VI,  від 12.01.2012 р. N 4318-VI)

Стаття 60. Квартальний звіт про виконання Державного бюджету України

1. Квартальний звіт про виконання Державного бюджету України подається центральним органом виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері казначейського обслуговування бюджетних коштів, Верховній Раді України, Президенту України, Кабінету Міністрів України, Рахунковій палатіта центральному органу виконавчої влади, що забезпечує формування державної бюджетної політики, не пізніше 35 днів після закінчення звітного кварталу.

2. Квартальний звіт про виконання Державного бюджету України включає:

1) звіт про фінансовий стан (баланс) Державного бюджету України;

2) звіт про фінансові результати виконання Державного бюджету України;

3) виключено;

4) звіт про виконання Державного бюджету України(включаючи звіти про виконання показників за формою додатків до закону про Державний бюджет України);

5) звітпро стандержавного боргуігарантованого державою боргу;

6) зведені показники звітів про виконання бюджетів;

7) звітпро прострочену заборгованістьсуб'єктів господарюванняперед державою закредитами(позиками), залученими піддержавні гарантії;

71)звіт про платежі з виконання державою гарантійних зобов'язань;

8) інформацію про здійснені операції з управління державним боргом;

9) інформацію про надані державні гарантії;

91)інформацію про стан місцевих боргівтагарантованих відповідно Автономною Республікою Крим,територіальними громадамиборгів і про наданімісцеві гарантії;

10) пояснення щодо стану виконання показників Державного бюджету України та місцевих бюджетів за звітний період.

3. Органи, що контролюють справляння надходжень бюджету, подають Верховній Раді України, Президенту України,Кабінету Міністрів Українита центральному органу виконавчої влади, що забезпечує формування державної бюджетної політики, інформацію про втратидоходів бюджетувнаслідокподаткових пільгне пізніше 50 днів після закінчення кварталу (не пізніше 70 днів після закінчення року), а також про суми списаногоподаткового боргу(у галузевому і територіальному розрізі та у розрізі джерел доходів і форм власності) і про розстрочені та відстрочені суми податкового боргу і грошових зобов'язань платників податків не пізніше 35 днів після закінчення кварталу.

4. Центральний орган виконавчої влади, що забезпечує формування державної бюджетної політики, у двотижневий строк після отримання квартального звіту про виконання Державного бюджету України у поточному бюджетному періодіподає Комітету Верховної Ради України з питань бюджету інформацію про виконання текстових статей закону про Державний бюджет України.

(Із змінами і доповненнями, внесеними згідно із  законами України від 07.10.2010 р. N 2592-VI,  від 23.12.2010 р. N 2856-VI,  від 07.07.2011 р. N 3614-VI,  від 16.10.2012 р. N 5428-VI)

Соседние файлы в папке Облік в бюджетний установах